19 Април, 2022 14:55 971 6

Евровизия пристига в България с първото по рода си Sofia Eurovision Party

  • евровизия-
  • парти-
  • гости-
  • звезди-
  • песенен конкурс

Звезди, представили страните си на песенния конкурс Евровизия, пристигат у нас

В продължение на седмица София ще се превърне в музикалния център, а звезди от България и Европа ще пристигнат специално в столицата ни за първото издание на Sofia Eurovision Party 2022. Събитието ще се проведе от 10-и до 14-и май, а в неговата програма са включени специален концерт със звезди от конкурса, тематични музикални вечери с хитови песни от Евровизия, клубни партита и караоке, което ще даде възможност на всеки да се почувства като на сцената на Евровизия.

Подобни събития, които са част от календара на Евровизия, се провеждат всяка година в Испания, Нидерландия, Великобритания, Израел, а от тази година и България вече е част от програмата от събития. От днес онлайн могат да бъдат закупени билети за събитието на sofiaeurovision.com.

Евровизия пристига в България с първото по рода си Sofia Eurovision Party

Домакин на събитието ще бъде модерното концептуално пространство за концерти, събития и срещи “The Steps“ в сърцето на София. Там всеки музикален фен ще се потопи в магията на най-зрелищната музикална надпревара в света.

В периода 2016 – 2021 година България се превърна в една от най-успешните страни на конкурса. Родните артисти Виктория, Кристиан Костов, Поли Генова и Equinox се класираха 4 поредни пъти на финал, завършвайки два пъти в топ 4 и два пъти в топ 14 на Евровизия. Тази година групата Intelligent Music Project ще представи България на конкурса в Торино в първия полуфинал на 10 май.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 дедо Герчо

    8 1 Отговор
    ГЕЙ ПАРАД...ХЪХЪХЪ...
  • 2 Лгбтар

    5 0 Отговор
    Охааа, ще се нагледаме на брадати моми в унисон с европейските ценности.
  • 3 Механик

    5 0 Отговор
    Прай ще правят ли? Брадатата Лейди ще пее ли? Дебелата еврейка ще има ли изпълнение? Ония,италианските сбърканяци ще имат ли участие?
    За един приятел гей питам.
  • 4 Ужас!!!

    7 0 Отговор
    Гейпарадът тази година подрани!
  • 5 Селяк

    6 0 Отговор
    Не мерси, от сега знам, че Украйна ще спечели този конкурс! Запомнете го!
  • 6 Джендър Стрезов

    0 0 Отговор
    Джендитата сме там. Ще куфеем яко, а после ще се боцкаме.