Last news in Fakti

22 Май, 2013 13:30 3 152 0

Определиха финалистите в "Гласът на България"

  • гласът на българия

Финалистите във втория сезон на „Гласът на България” са Тодор Георгиев, Васил Чергов, Ивайло Донков и Красимира Иванова.

Един от тях ще стане победител и ще грабне специалната награда на  bTV – обучение  в музикалния колеж Бъркли в Бостън.

Снощи, в специалния епизод на елиминации по bTV станаха ясни финалистите във втория сезон на най-обичаното музикално шоу „Гласът на България”. За първи път това се определи от сбора на оценката на треньора и вота на публиката след полуфинала в понеделник.

Тодор Георгиев от отбора на Преслава, Васил Чергов от отбора на Вики Терзийска, Ивайло Донков от отбора на Миро и Красимира Иванова от отбора на Данчо Караджов са финалистите в „Гласът на България” за този сезон. За тях подготовката за големия финал в понеделник, 27 май от 20:00 по bTV, вече започна и отговорността да докажат доверието, което публиката и треньорите им гласуваха, за да стигнат дотук е несравнимо голяма.

Със своя вот, зрителите решиха шоуто да напуснат талантите Вася Попова, Христо Младенов, Сашка Александрова и Нина Илиева. Въпреки това, че не спечелиха формата, след участието им в „Гласът на България” родната музикална сцена определено спечели. Открити за нея, остава да следим с интерес и да подкрепяме бъдещите им музикални проекти и творческо развитие.

Големият финал в „Гласът на България” предстои! Какво ще се случи в шоуто и кой ще бъде победителят зрителите ще решат на 27-ми май, понеделник, от 20:00 по bTV.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА