Last news in Fakti

23 Май, 2013 13:19 1 741 0

"Пълно потапяне" в Къртицата

  • къртицата-
  • пълно-
  • потапяне-
  • мисия-
  • участници-
  • шоу

Предизвикателството "Пълно потапяне" подложи на изпитание страха на Участниците от удавяне и от тесни, затворени пространства.  Един след друг те трябваше да бъдат потопени надолу с главата в плексигласова вана, пълна с вода. Целта на потопения беше да задържи дъха си възможно най-дълго под водата, като се пусне до самото дъно по помощно въже. От дъното всеки трябваше да вземе камък и да го държи в ръката си, докато не излезе навън.

За сигурността на потопения отговаряха неговите съотборници. Те сами трябваше да спускат и изваждат от водата потапящия се с помощта на стълба и въжета.

Крайната цел беше цялата Група да издържи общо 8 мин. и 30 сек. под вода.

Участниците издържаха 7 мин. и 50 сек. и Изпитанието беше неуспешно. Така в бюджета на Къртицата преминаха нови 5 хил. лв.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА