Last news in Fakti

4 Май, 2022 17:28 11 405 0

Какво показва месецът на раждане за характера на жената

  • раждане-
  • дата на раждане-
  • месец на раждане-
  • характер-
  • личност-
  • жена

Ето как месецът на раждане влияе върху женския характер

Какво показва месецът на раждане за характера на жената - 1
Снимка: Shutterstock

Освен зодията, върху личностните ни качества влияят и други неща. Някои астролози смятат, че извън астрологията месецът на раждане също оказва влияние върху чертите на характера. Нека видим какво казва за жената месецът ѝ на раждане.

ЯНУАРИ: ЦЕЛЕУСТРЕМЕНА СЪС СКЛОННОСТ КЪМ ТЪГА

Родените през януари са природолюбиви хора, които се отличават еднакво с решителността и чувствителността си. Тази комбинация ги прави хора, които обичат да водят и да показват пътя. Способността им за логика, както и приятелската им природа им осигуряват съответния успех. Въпреки това, фокусът им върху целите понякога върви ръка за ръка с изтласкването на нежната, чувствителна страна на собствената им личност на заден план. Това може да доведе до негативни чувства, които натоварват ума.

ФЕВРУАРИ: МНОГО ЧУВСТВА И МНОГО ИНТЕРЕС

Февруарските хора са съпричастни и състрадателни. Може да са скромни, но настояват за свободата си и стига да им е предоставена, те са много щастливи хора. От време на време хората, родени през февруари, обичат да бъдат център на внимание, но това до голяма степен се дължи на широкия им спектър от интереси. Този широк спектър от теми, от които да се вълнуват, в съчетание с тяхната интелигентност и съпричастност ги прави добри съветници.

МАРТ: ЗАМИСЛЕН, НО ЧЕСТЕН

Родените през март са срамежливи, мирни и тихи. Последното особено по отношение на собствените чувства, за които хората не обичат да говорят. Родените през март също предпочитат да избягват спорове и дискусии и обичат да остават сами от време на време. Въпреки сред хората родени през март ще намерите честни другари, които много мислят и се доверяват на интуицията си. Обикновено успяват да гледат на нещата положително, но промените в настроението също могат да бъдат резултат от твърде много размисъл.

АПРИЛ: БЕЗСТРАШЕН И ХАРИЗМАТИЧЕН

Априлските деца са активни, креативни и социални. Това се отразява особено на техните работни места. Обикновено се възприемат като смели и безстрашни, но също така може да са много чувствителни и грижовни. Като цяло те са доста жизнеутвърждаващи и уверени, което не се отразява само в доброто им настроение, но и в известна харизма, която от своя страна ги прави привлекателни за другите хора.

МАЙ: СПРАВЯЙ СЕ И СЪЗДАВАЙ Е МОТОТО

Хората, родени през май, могат да се справят и да работят. Те са отговорни, разумни и трудолюбиви. Това и високата им социална интелигентност им обещават успех в живота. Понякога обаче тяхната активност се изражда в безпокойство. Не е необичайно да захапват нещата и да ги преследват упорито. Въпреки това те са харесвани и се радват да бъдат сред хора. Техният изходящ характер означава, че често избират работа, която включва работа с хора.

ЮНИ: СМЕХЪТ И ЛЮБОВТА СА ВЪВ ФОКУСА

Истински ярки хора са родените през юни. Те блестят с чувството си за хумор и приказливостта, което се харесва на околните. Техният забавен характер понякога може да изглежда детски, но това не омаловажава факта, че те са особено самоуверени. В междуличностните отношения хората от юни са много привързани – почти прилепнали – и дори романтични.

ЮЛИ: СЛЪНЦЕ В СЪРЦЕТО И СОЦИАЛНО КОМПЕТЕНТНИ

Родените през юли са дори по-слънчеви от родените през юни. Те са много общителни и наистина процъфтяват около хората. Техните високи социални умения, съпричастност и дружелюбие са най-силните им страни. Като семейни хора те също са особено грижовни. От време на време обаче емоционалната им склонност отстъпва място на сантименталност.

АВГУСТ: ДОМИНИРАЩ И ПОНЯКОГА ТВЪРДЕ ЧЕСТЕН

Всеки, роден през август, обича да бъде център на внимание. Доминиращият борбен дух обича да живее независимо. Със своята увереност и оптимизъм августовските деца са много убедителни за околните. За съжаление, те също имат склонност да бъдат егоцентрични и следователно не са непременно отворени за критика. Те самите, от друга страна, честно изразяват мнението си и понякога дори са наранени.

СЕПТЕМВРИ: ОРГАНИЗАТОРСКИ ТАЛАНТ С МНОГО УСЛУЖЛИВОСТ

Перфекционистите се раждат през септември. Те подхождат към задачите си по добре организиран, педантичен, структуриран и практичен начин и често постигат целите си благодарение на своята логическа и аналитична сила. Те са много взискателни както към себе си, така и към другите. Можете да разчитате на тяхната безкористна готовност да помогнат, дори ако иначе понякога са срамежливи в междуличностните отношения и имат проблеми с критиката.

ОКТОМВРИ: УВЕРЕН И ВИНАГИ СПРАВЕДЛИВ

Хората от октомври са много човечни хора, с които човек обича да прекарва времето си. Въпреки че обичат предизвикателството и са твърде щастливи да се състезават с другите, те винаги са справедливи и социални в конфликти. Тяхната любов към творчеството и изкуството разкрива мека сърцевина, докато увереност, харизма и независимост им понякога могат да бъдат плашещи.

НОЕМВРИ: ЧУВСТВИТЕЛЕН И ВОЛЕВИ В СЪЩОТО ВРЕМЕ

През ноември се раждат чувствителни хора, които обичат да крият собствените си чувства, но са способни и на особено състрадание към другите. Въпреки че са силни както на мнение, така и на воля, те понякога не успяват да общуват по подходящ начин и често се чувстват неразбрани.

ДЕКЕМВРИ: ЗЕМНА ВЕСЕЛА ПРИРОДА

Родените през декември са позитивни, щастливи и активни по природа. Тези хора обичат да бъдат с различни характери и винаги искат да изживяват и научават нови неща, тъй като са отворени за много неща. Те обаче не са склонни да строят замъци във въздуха, а по-скоро са здраво стъпили на земята. Родените през декември се включват в междуличностните отношения и също са доста полезни.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 21 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА