23 Май, 2022 16:31 2 395 5

Любо Киров впечатли публиката в Лондон с музикално шоу на световно ниво (СНИМКИ)

  • любо киров-
  • концерт-
  • лондон-
  • troxy-
  • гости-
  • орлин горанов-
  • поли генова

Лондонската публика се наслади на изпълненията на един от най-големите български артисти, а специални гости бяха Поли Генова и Орлин Горанов

Любо Киров направи музикално шоу на световно ниво на сцената на зала Troxy в Лондон в неделя вечерта. Публиката слуша на живо един от най-големите български артисти, а специални гости бяха Поли Генова и Орлин Горанов.

Любо Киров впечатли публиката в Лондон с музикално шоу на световно ниво (СНИМКИ)

Любо Киров излезе на сцената заедно с голямата банда точно в 19:15 часа лондонско време. В продължение на два часа и половина публиката пя в един глас с него песните от новия албум „Целуни ме“, както и любими хитове като „Знам“, „Мога“, „Летим“ и други.
На сцената до Любо Киров се качиха Поли Генова, с която представиха новия си дует „Тръгни навреме“, и Орлин Горанов, който се включи в „Както преди“, но с изненада за публиката – изпълни текста на италиански език.

Любо Киров впечатли публиката в Лондон с музикално шоу на световно ниво (СНИМКИ)

Lubo Kirov Live in London беше първият концерт на изпълнителя с подобен мащаб, извън границите на страната. Неслучайно той се случи в зала Troxy, която е едно от легендарните места за музика на живо в Лондон. На нейната сцена са били световни звезди като Роби Уилямс и Nick Cave & the Bad Seeds.

Любо Киров впечатли публиката в Лондон с музикално шоу на световно ниво (СНИМКИ)

Събитието се състоя половин година след изключително успешния концерт на Любо Киров „Целуни ме“ в зала „Арена Армеец“, когато над 7000 души станаха част от неповторимото музикално шоу на рождения му ден.

Любо Киров е един от най-големите български музикални артисти, но той събира в себе си и много други таланти. Автор е на текстовете на десетки песни за други изпълнители, превърнали се в хитове. Той е композитор, инструменталист, художник и продуцент. Носител е на редица награди - за най-добър изпълнител, за музика, за най-продаван албум и др. Тази година има пет номинации за музикалните
награди на БГ Радио. Любо Киров влиза и в класацията на Forbes България, като една от 70-те най-влиятелни личности в страната. Концертите и клубните му участия остават в сърцата на публиката с неповторимата си атмосфера на живо. Той е и ментор в „Гласът на България“.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    5 1 Отговор
    Да се проверят за маймунска шарка.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 айде бе

    3 2 Отговор
    Такъв голям концерт и то чак насред Лондон,... сред колко хилядна публика, че не се разбира...
  • 4 Анонимен

    0 0 Отговор
    Там е истината. Лондон.
  • 5 непоканен

    3 1 Отговор
    Ей, толкова много непоканени български звезди,.. чартъра не ги е побрал ли
    А от местните звезди кой не бяха,..надявам се Адел