24 Май, 2022 22:30 5 152 8

Фрази, потвърждаващи силните чувства към една жена

  • мъже-
  • жени-
  • флирт-
  • фрази-
  • силни чувства

Това може да са комплименти, въпроси и мотиви за действие

Фрази, потвърждаващи силните чувства към една жена - 1
Снимка: Shutterstock

Жените често се съмняват във взаимността на чувствата. За съжаление в обществото не е прието жена да направи първата стъпка и директно да попита мъжа дали той я харесва или не. Как да разберете, че той не е безразличен към вас?

Има определени фрази и поведения, които лесно могат да ни покажат целите и настроението на мъжа. Това може да са комплименти, въпроси и мотиви за действие.

Вижте кои са те:

Трябва да се срещаме по-често

По тази фраза можете да разберете, че един мъж иска да ви види и да прекара повече време с вас. Лесно е да отгатнете, че най-вероятно той ви харесва.

Можете да го запазите

Няма значение какво ще бъде: слушалките, сакото или писалката му. Важното е, че той ви позволява да задържите нещо негово. Най-вероятно търси причина за нова среща, така че да му върнете вещите по-късно.

Много сте забавна

Благодарение на шегите и способността да се смеете на себе си, можете да спечелите сърцето на мъжа. Ако сте чули тази фраза, това означава, че той харесва вашия хумор, което означава, че ви харесва, защото той се забавлява с вас.

Имате нужда от кафе

Това е почти покана за среща! Може би той просто не иска да бърза с нещата и ви намеква за по-лесна комуникация. Но все пак той иска да прекара време с вас, така че има всички шансове да станете двойка.

Харесва ми това, което носите

Това вече означава нещо повече, защото мъжете често не обръщат внимание на дрехите, с които са облечени жените. По този начин той все още иска да подчертае вниманието си към вас, пише lifezone.bg.

Имате красива …

Това е най-откровеният комплимент. Каквато и част от тялото или аксесоарите ви да хвали, това означава, че не е безразличен към вас.

Мисля, че се разбираме

Изключително важно е мъж да уведоми жената как се чувства. Че му е интересно да обсъди някои неща в нейната компания. Това е още един намек, че той няма нищо против да установи връзка с вас.

Може ли да ви прегърна?

Той е готов да бъде с вас и иска да усети вашата топлина. Физическият контакт под формата на прегръдки означава много, така че не се съмнявайте в неговите намерения.

Трябва да се усмихвате по-често!

Той обича да вижда усмивка на лицето ви, да чува вашия смях. Също така, с усмивката си ще проявите съчувствие и той ще го почувства. Ето защо той ви моли да се усмихвате по-често, защото това го прави щастлив.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Брендилия

    7 3 Отговор
    Чувствата се усещат чрез сетивата. С фрази всичко може да се каже и само така да си остане
  • 2 Пръц

    5 10 Отговор
    "Ще те скъсам" звучи в ушите на една жена като.....добро начало на една развратна и перверзна нощ
  • 3 Брендилия

    4 3 Отговор
    За неизживяна любов между мъж и жена има само 1 препятствие - да се осъществява от разстояние
  • 4 Дедо Клеци

    4 2 Отговор
    Фразата е: „Като те видя и ставам на кокал” 😁
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Юнона

    1 0 Отговор
    По навик....
  • 7 хаберих

    1 0 Отговор
    Две продавачки се срещат:
    - Да ти се оплача. Уволниха ме за ниска култура. Идва един и иска презервативи, аз ги мятам, а той ми вика :
    “Бъдете по-любезна, ако обичате!”
    “А да ви го сложа презерватива не искате ли?”, и ме уволниха.
    - А пък мен ме уволниха, защото бях прекалено любезна - идва някакъв, иска презервативи, аз му ги подавам и казвам:
    “Плющете се със здраве!”, и ме уволниха.
  • 8 стих

    1 0 Отговор
    Ако мъжът ви докосне,уж без да иска,по дупето или по гърдите,не му се сърдете и не го гледайте строго. Той със сигурност много ви харесва. Може да дръпне косата ви,да ви духне в ухото,с плитката ви да си направи мустак. Той е дълбоко запленен от красотата ви.