7 Юни, 2022 14:56 2 091 4

Служител на Дисниленд съсипа романтично предложение за брак (ВИДЕО)

  • предложение-
  • предложение за брак-
  • годеж-
  • дисниленд

Служителят обяснил на двойката, че нямат право на достъп до мястото, което мъжът избрал за предложението

Служител на Дисниленд съсипа романтично предложение за брак (ВИДЕО) - 1
Снимка: Shutterstock

Служител в увеселителния парк „Дисниленд” в Париж провали мечтаното за много девойки романтично предложение за брак на млада двойка, съобщава вестник „Дейли мейл”.

На видео, което се превърна в истинска сензация в интернет, се вижда как влюбените са застанали на платформа пред замъка на Пепеляшка.

Мъжът коленичил пред възлюбената си, когато служител на тематичния парк, носещ диадема с уши на Мики Маус, прекъсва предложението и изтръгва пръстена от ръцете на младежа. След това двойката е приканена да слезе от платформата, защото достъпът до съоръжението е забранен за външния посетители. След като слизат по стълбите влюбените си получават пръстена обратно от усмихнатия служител, който им заявява, че „правилата били такива”, предаде Нова телевизия.

Кадрите предизвикаха истинска вълна от коментари в социалните мрежи, като част от потребителите веднага заклеймиха служителя като „много лош човек”. Ръководството на „Дисниленд” Париж обяви, че е поднесло искрените си извинения на двамата влюбени и обещава да „поправи нещата”.

Коментиращи случката все пак влизат в положение на служителя, който просто си върши работата и се грижи за безопасността на гостите. Съществуват огромни рискове за живота и здравето посетителите на увеселителния парк, ако не спазват правилата и се озоват на място, до което не трябва да имат достъп, оправдават го някои интернет потребители.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Жайме

    10 1 Отговор
    Правилно. Служителят си е вършил работата. Има правила,които не трябва да се нарушават. Има и други места в Дисниленд,където може да стане предложението за брак. Не трябва да си рискуваме живота.
  • 2 етикет

    6 0 Отговор
    ... достъпът до съоръжението е забранен за външнИ посетители.
  • 3 Щото при нас

    9 0 Отговор
    Никой не спазва правила за нищо и погина маса народ при екстремни селфита. А за разни самозвани алпинисти и туристи се трошат хиляди пари, докато се издирват ни живи ни умрели...
  • 4 Лорд Минчу

    1 0 Отговор
    Това е знак, не бива да се подминава?