Last news in Fakti

10 Юни, 2022 12:32 3 598 5

Коя е блондинката до Човека-глас?

  • човека глас-
  • краси аврамов-
  • велина узунова-
  • блондинка

Напоследък Краси Аврамов и Велина Узунова започнаха да прекарват все повече време заедно

Топлите месеци възпламеняват авантюристичния дух и подклаждат пламенните страсти, които събират и сближават хората. Точно както се случи с Краси Аврамов и Велина Узунова, застанали за пръв път очи в очи в рамките на кулинарното предаване "Черешката на тортата", където всъщност се запознаха миналата година. И въпреки че тогава се съревноваваха, премервайки сили в кухнята, днес надпреварата помежду им отдавна е приключила, а според някои хора дори е прераснала в нещо повече, пише dir.bg.

Напоследък двамата започнаха да прекарват все повече време заедно, наслаждавайки се на компанията си, като съвсем наскоро се озоваха заедно в прекрасния Белград, където не останаха незабелязани. В серия от снимки, направени на главната търговска улица на сръбската столица, както и по поречието на река Сава, преминаваща оттам, виждаме как изпълнителят и моделът се разхождат, опознавайки населеното място, където се намират. Каквото и да правят, без значение дали обикалят града, играят на джага или просто се любуват на прекрасните гледки, те са неотлъчно един до друг, демонстрирайки опасна близост.

Преди дни Човека-глас, чието прозвище в миналото му даде актрисата Латинка Петрова, на един от впечатляващите му концерти в Античния театър на Пловдив, където надпя автомати "Калашников", и съблазнителната блондинка, спечелила титлата "Мис Югозападна България" и участвала в надпреварата за короната на "Мис България", качиха няколко кратки видеа в социалните мрежи, с които провокираха любопитството на своите последователи, желаещи да разберат дали покачващите се навън градуси не са разпалили чувствата помежду им. В единия клип те стоят на терасата на апартамент, намиращ се в новия квартал Belgrade Waterfront, отпивайки от вино, докато се любуват на панорамата, а на другия се намират на къщичка във водата, където той я притеглил в обятията си. И в двата поста красивата Велина привлича вниманието с елегантни тоалети, разкриващи изкусителните извивки на тялото ѝ.

Интересен факт е, че тя е завършила Журналистика, а навремето водеше собствено модно предаване по Code Fashoin TV. Зад гърба си хубавицата има редица фотосесии и светски изяви, в това число и в музикални клипове, като продължава да бъде една от най-търсените модели за реклами в социалните мрежи и манекенки за ревюта не само у нас, но и в чужбина. Доскоро тя живееше в Русия, където изгради завидна кариера, но заради войната реши да се прибере обратно в България.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 глоги

    0 0 Отговор
    като продължава да бъде една от най-търсените моделКи
  • 2 Коя? “Брада” някаква,

    0 0 Отговор
    Тоя си е на другия бряг!
  • 3 Бих

    1 0 Отговор
    Казал, че е човекът гз
  • 4 ......па

    1 0 Отговор
    Тази изкуственячка клише нали се изживяваше като държанка на руски милионер преместил се да живее в Дубай заради войната.Явно я е изпидуркал както казва сънародничката му Капитонова.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.