Last news in Fakti

10 Юни, 2022 17:58 11 016 15

Защо цяла България гледа към Атанас Атанасов от Пловдив?

  • последният печели-
  • победител-
  • рекорд-
  • победи-
  • атанас атанасов-
  • пловдив

Пловдивчанинът изравни досегашния рекорд за най-много последователни победи в шоуто на БНТ "Последният печели"

Пловдивчанинът Атанас Атанасов стана популярен с безапелационните си 18 поредни победи в предаване на БНТ "Последният печели", в което всеки може да сравни общата си култура с другите участници в него. С това свое постижение той изравни предишния рекорд по поредни победи на Мартин Иванов и съвсем малко не му достигна да стане едноличен лидер в класацията.

Рекордьорът победител разкри тайната на успешната си стратегия в телевизионно състезание и разкри как се създава богата обща култура, пише Блиц.

"Интересът към познанието, което сам по себе си всеки човек трябва да има, води до най-различни знания в паметта. Адреналинът е нещото, заради което се записах в това предаване. Той остана и след записите на предаването", каза Атанасов в сутрешния блок на БНТ.

"Силната ми област е музиката. Определям се като експерт в тази сфера. Нямах тактика, във всяко предаване импровизирах. Най-важното е човек да остане спокоен. Правила в играта са такива, че късметът играе своята роля", допълни той.

"Изръсих доста глупости в "Последният печели". Най-голямата беше, че пратих белите мечки на Южния полюс, но имах и добри попадения. Това предаване е единственото, което съчетава магията на куиз игрите, магията на състезанията със своя биткаджийски елемент и магията на българското. Затова съветът ми е хората да се осмеляват и да се запишат за участие. Може някой да успее да подобри тези 18 поредни победи", казва Атанасов.

"Самият снимачен процес представляваше едно от най-вълнуващите изживявания в нашия живот, тъй като моята съпруга беше с мен през цялото време. Именно съпругата ми ме накара да се запиша за участие в играта", каза още той.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 28 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Русенец

    42 8 Отговор
    Орлин Горанов е страхотен водещ. Много му отива. И като певец няма грешка, но и като водещ си е на място.

    Коментиран от #10, #14

  • 2 кУмУнист

    8 1 Отговор
    А и още в коментарите не го е оплюш, учудващо.
  • 3 Историк

    16 2 Отговор
    Признавам само един-Димо Падалски,шампиона от "Минута е много",имам привилегията да ми е приятел във ФБ.Невероятен интелект!

    Коментиран от #6

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Еш па тоа

    10 1 Отговор
    И даже не е украинец!
  • 6 Мда

    10 3 Отговор

    До коментар #3 от "Историк":

    И аз мисля същото за Димо Падалски. Висок интелект, богати знания, направо ходеща енциклопедия.
  • 7 Адолф

    17 2 Отговор
    Гледах повечето му игри на Атанас но трябва да се отбележи че в половината от тях съперниците му бяха с доста ниска обща култура и незнаеха отговорите на елементарни въпроси.За разлика от него Мартин Иванов игра с редица играчи които са били шампиони в "Минута е много" и други куиз игри.Ако се изправи срещу Мартин няма да има никакъв шанс.Единствения му шанс ще е на въпросите за 30 точки от втория кръг където той натискаше бутона още преди да е започнал въпроса и разчиташе че ще знае отговора.Дано ги съберат в едно предаване, ще е интересно.Както се казва тогава ще се види кой кой е.

    Коментиран от #12

  • 8 конспиратор

    0 9 Отговор
    Един от вариантите дългократните победители в предаването да печелят постоянно е те да са вътрешни внедрени хора на предаването. Например, ако на всички четири участника трябва да се изплатят по 200 лв. (преди бяха 300), то
    така ще бъдат дадени само общо 600 лв, а останалите ще останат за предаването и естествено малка награда ще има и за вътрешния човек. 18х200 са 3600 лв. В днешните трудни времена и това не е малко...

    Коментиран от #9

  • 9 Aлфа Bълкът

    10 0 Отговор

    До коментар #8 от "конспиратор":

    Тази конспирация издиша! Орлин Горанов и 4те участника прибирали по 200лв, естествено Горанов няма да си делка кинтите и дефакто с конспирацията ти се прибират 1/5 от парите. Общо 4000лв за 20 предавания/месец, колко хора ще ги делят тези 4000лв, не си струва риска и срама, ако ги хванат!
  • 10 СтароЗагорец!

    3 8 Отговор

    До коментар #1 от "Русенец":

    Добре,че е слушалката в ухото му ,маскирана под косата и добре,че е Q-то...!Иначе няма как да е такава голяма подвижна енциклопедия...

    Коментиран от #11

  • 11 АБВ

    8 0 Отговор

    До коментар #10 от "СтароЗагорец!":

    И как точно му откриват и казват отговора за 5 секунди. За Стани Богат по може там имаш време ама тук въпросите се задават за секунди

    Коментиран от #13

  • 12 Гост

    2 0 Отговор

    До коментар #7 от "Адолф":

    Мартин беше добър във втори кръг за бг музика и филми . В някой свери като математика ,химия и др подобни беше не толкова добър . И повечето му отговори бяха на късмет .
  • 13 ☠️☠️☠️☠️☠️☠️

    5 3 Отговор

    До коментар #11 от "АБВ":

    Отговорите ги чете на аутокюто което е закрепено на камерата която го снима . И предаването се снима събота и неделя за цяла .седмица .
  • 14 Леко неграмотен

    4 8 Отговор

    До коментар #1 от "Русенец":

    е страхотният ти водещ. Банални фрази, изкуствен неуместен смях. И най-дразнещото: "На КОЙ партнира.....", Вместо "На КОГО партнира....". Днешната поредна издънка: " Да посрещнем КОЙ? Сферите на познанието", вместо "КАКВО?". Не е безсмислено заяждане.Щом концепцията на предаването е образователна, не трябва да се допуска елементарна езикова неграмотност.

    Коментиран от #15

  • 15 Гост

    4 2 Отговор

    До коментар #14 от "Леко неграмотен":

    Дребни завистливи душици. Сигурно аплодирате бурно всяка медийна изява на Венета Райкова или на Николета Лозанова.