Last news in Fakti

10 Юни, 2022 12:56 6 253 14

“Шоуто на Цитиридис” закрива сезона тази вечер с Виктория и Виктор от “Ергенът“

  • виктория капитонова-
  • ергенът-
  • шоуто на николаос цитиридис-
  • виктор стоянов

Седмици след края на романтичното риалити Виткория Капитонова се завръща в ефира

Финалният епизод за сезонa на “Шоуто на Николаос Цитиридис“ е тази вечер, от 22:30 ч. по bTV, а специален гост в него ще бъде Виктория Капитонова, която стигна до финала в култовото риалити „Ергенът“. И този път, водещият Николаос и неговият бенд са подготвил специален музикален видео поздрав за зрителите, с пожелание за чудесно лято, в който ще се включи и самият Ерген Виктор Стоянов. Ще има и много изненади за всички зрители, избрали да гледат финалния петъчен епизод.

“Шоуто на Цитиридис” закрива сезона тази вечер с Виктория и Виктор от “Ергенът“

От следващия понеделник, всяка делнична вечер в познатия час (22:30 ч.), bTV ще излъчва ексклузивно в ефир дигиталните епизоди на „По-късното шоу на Николаос Цитиридис“, от изминалия сезон. Цяло лято феновете на предаването ще се забавляват в ефир със срещите на Николаос с невероятни, неочаквани, изключително весели и разнообразни гости.

Екипът на шоуто ще излезе в заслужена лятна ваканция, за да се завърне наесен в ефира на bTV с нови сили и много изненади за своите фенове.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Керемидис

    14 3 Отговор
    Боядисан чичо и държанка с лице на хамстер. Нема нужда.
  • 2 Стига

    14 2 Отговор
    Сте ни занимавали с тази нагла, алчна, самовлюбена, злобна и меркантилна женичка! Само като и видиш физиономията може да разбереш каква е!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 ГЕНАДИ ОТ КАЗАНЛЪК

    3 9 Отговор
    Ооо Супер новина! Двамата са много хубава двойка и ми напомнят на мен и моята съпруга - той невероятно интелигентен и сериозен мъж а тя невероятно, умопомрачително, фантастично красива! Да са живи и здрави и да се обичат много!

    Коментиран от #6

  • 5 Кути от Добрич

    3 5 Отговор
    Ще му я открадна! Готина е!
  • 6 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    5 3 Отговор

    До коментар #4 от "ГЕНАДИ ОТ КАЗАНЛЪК":

    виждаш ми се напрегантРЕДАКТОРА ходи някъде да те охлабят, не струва скъпо
  • 7 цербер

    3 0 Отговор
    “Шоуто на Цитиридис” закрива сезона СИ тази вечер с ГОСТИТЕ СИ Виктория и Виктор от предаването “Ергенът“.
  • 8 Механик

    5 2 Отговор
    Тоя бездарен гръцки еврей, още ли го дават бе? Че кой ли го гледа изобщо?
  • 9 @@@

    7 0 Отговор
    Аман от тия двамата ! Прости, глуповати, самовлюбени, нарцистични, егоцентрични, меркантилни, алчни, злобни, неприятни, малодушни, готови и през трупове да минат, само и само парите да грабнат и да стават известни. И двамата дирят едно и също: спонсори, лесно забогатяване, чичко-паричко, материални придобивки. Дребни душички без никаква ценностна система. Използват и манипулират по-глуповатите и от тях хора към целите си. Бяха много жалки в това реалити. Руският бобър искаше победата на всяка цена, а нашенският "ерген" хонорара си. Никой не търсеше любов, както иначе щедро ни го рекламираха. Отвратителни лъжци !
  • 10 ......па

    3 1 Отговор
    Капитонова имала грозна усмивка,под дебелия сбръчкан нос се оголва горния и венец,а в инстаграм всичко поза,театро,филтри ...ха ха ха ....

    Коментиран от #11

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Малена от Пайнер

    1 1 Отговор
    Е не лоши неща пишете
  • 13 зрител

    4 0 Отговор
    направо да закриват предаването и водещия да си стяга куфарите и да се връща обратно в агия варвара да весели братята си роми
  • 14 Анонимен

    0 0 Отговор
    Шоуто на Мандаринис трябва както всяко предаване по телевизията каквото беше Шоуто на Слави трябва да се излъчва във един и същи часови пояс от 22:30 от понеделник до петък без промени и както всички предавания в разгара на лятото да се излъчват до края на Юли най-много до 31 Юли ако не се пада в събота и неделя или най-малко до 29 Юли.Излъчва се 11 месеца в годината без Август,при положение че всички са в лятна ваканция и отпуска и новият телевизионен сезон започва от Септември.Не може след Нова година да разделяте един сезон на 2 и да изрязвате Януари,Юни и Юли и да го излъчвате 8 месеца в годината,защото така не е правилно.