Last news in Fakti

14 Юни, 2022 12:29 8 720 18

Фики вече няма да е чалга певец

  • фики стораро-
  • чалга-
  • жанр

Подготвя поп-рок албум с изцяло авторски песни

Фики Стораро казва „чао“ на чалгата. Това разкри популярният поп-фолк изпълнител в предаването „Събота вечер“ по БНТ. Това обаче не означава, че той спира с музиката, а напротив. Синът на Тони Стораро се насочва към рока и дори ще издаде албум с песни в този стил.

„Не мога да кажа изцяло „край“ на попфолка, такива са ми гените. Истината е, че подготвям поп-рок албум с изцяло авторски песни, но не зарязвам и другата музика. Ще има поп, рок, песни с етно мотиви, които ще съчетават и народна музика. Всъщност, този албум ще бъде с едни цялостни изпълнения от моя страна с различни жанрове. Нямам търпение да го представя на уважаемата публика. Надявам се да бъде оценен. Вярвам, че фенската ми маса ще го приеме супер добре. Защото всеки от нас обича и по-стойностната музика и такава трябва да се слуша повече“, сподели той.

Припомняме, че Стораро показа завидни умения в по-твърдите музикални жанрове по време на участието си в две издания на риалитито „Като две капки вода“, където му се наложи да имитира куп известни световни изпълнители. Той се справи отлично и дори спечели Сезон 8.

Фики планира да организира концерт, за да представи албума. На него изпълнителят обеща да има много изненади, с много гост изпълнители. Той ще се състои към края на настоящата година.

Водещият Ники Станоев се поинтересува какво обича да слуша през свободното си време. „Колкото и в пространството да съм популярен като тежък чалгар, аз много обичам да слушам Стиви Уондър. Това е най-любимият ми изпълнител, закърмен съм с неговата музика. Няма негова песен, която да не знам. Особено като пътуваме по участия. Много време прекарвам в колата си и най-често слушам Стиви Уондър, както и ар енд би и соул музика“, разкри певецът, който в „Капките“ впечатли жури и публика именно с имитация на „Isn’t she lovely“ на притежателя на 21 награди „Грами“.

Догодина той отбелязва 10 години на сцената и ще го отпразнува с голям концерт.

„Много бързо минава времето. На тази млада възраст имам две прекрасни деца. Синът ми, който е на 4 годинки, показва завидни певчески възможности. Майка му обаче не иска и той тръгне по този път и да ставаме досадни на аудиторията – толкова много певци в едно семейство. Баща ми Тони Стораро е най-гордият дядо на света. Винаги като види децата му се насълзяват очите от радост. Най-хубавото нещо на света е семейството“, смята Фики.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Некой друг

    18 0 Отговор
    В Тея мрачни времена все пак е хубаво някой да те разсмее!
  • 2 Соваж

    8 2 Отговор
    Ами късмет Фики ,не съм ти фенка с новото начинание знае ли човек
    Чалгата не е българска ,не знам защо се инати българина и копира ли копира чужда музика с арабски мотиви .Измислете български стил бе хора да сме уникални нас до копират и да слушат ,не вие да слушате и да цапате с менте версия
  • 3 Некой си

    21 2 Отговор
    Ама ще продължи да е циганин.
    Няма отърване, ей!
  • 4 Мичи

    12 2 Отговор
    този суетен мИнгал за какво друго става. Не му знам пеенето, ама сигурно има някаква публика при това всеобхватно изпростяване.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Един

    16 3 Отговор
    Негър - скиор и циганин - металист НЕМА!!!
  • 7 Анти чалга

    13 4 Отговор
    Ако ще и опера да запее си остава чалгар.
  • 8 😈😈😈😈

    9 4 Отговор
    Хаха поп и рок и този си вярва . Спечелил някакво тъпо шоу и Св мисли за добър певец. Слушал бил Стиви и .подобна музика Едно е да слушаш друго е да се мъчиш да пееш . А този не може да пее.
  • 9 Васик Атанасова

    7 2 Отговор
    Ще пее френски шансони

    Коментиран от #13

  • 10 Венелин Маринов

    11 2 Отговор
    Ама ще продължи да бъде Сиганин..
  • 11 етикет

    7 0 Отговор
    Хубаво е и повечето певици да кажат също „Чао!“ на чалгата. Като почнат от Галена и кака Камелия и нататък.
  • 12 Идън

    8 2 Отговор
    Е,нали вече пя рок с етно мотиви...,,Издислав,, е шедьовър... Няма друга такава трогателна кавър- версия...
  • 13 Соваж

    2 4 Отговор

    До коментар #9 от "Васик Атанасова":

    Защо си мислиш че тук е лесно ,ако не те слушат нисък рейтинг си чао на момента .
    Има звезди за вечер продават милион и плюс диска Орлесан ,Сулкинг ,Напс ,Софияне ,Джул ....със какво са по различни имат песни тип чалга ,DJ Snake - най слушания в цял свят ,взриви Париж в събота също новият му хит е с ориенталски мотив обикаля света Диско Магреб това за националноста имах в предвид не съдете човек по националност на практика таланта е важен и да си себе си ,не да копираш вече нещо изпято .Пожелайте му късмет на момчето ,браво че е разбрал за грешния си стил
  • 14 Мария

    3 11 Отговор
    Смятам, че Фики ще успее в новото поприще има завладяващ глас. Фенка съм му.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 бони

    4 0 Отговор
    па той друго не умее
  • 17 Али Баба

    2 0 Отговор
    Казвам се Фикрет Тунчер Али!Стига с това Фики!Да не съм бебе?
  • 18 Гошко

    1 0 Отговор
    Фикито щяло човек да става. Улиии!