Last news in Fakti

20 Юни, 2022 15:28 3 906 5

Жена научи ужасна тайна на мъжа си от полицаи навръх семеен празник

  • тайна-
  • опит за убийство-
  • семейство-
  • полиция

За щастие на жената и децата ѝ полицията успява да осуети плановете на мъжа навреме

Жена научи ужасна тайна на мъжа си от полицаи навръх семеен празник - 1
Илюстративна снимка: Shutterstock

Не всички семейства са толкова хармонични и щастливи, колкото се опитват да изглеждат пред обществото. Тъжното дори е, че понякога илюзията за идеален брак прави слепи за действителността дори самите съпрузи.

В подобно положение се оказала и Тереза ​​Майкълс. Американката вярвала на мъжа си безусловно, докато не разбрала, че той планира да я убие. Тереза ​​се готвела за семейно тържество, когато полицаи почукали на вратата ѝ със зловещо съобщение за съпруга ѝ, предава историята ѝ jenata.blitz.bg.

Униформените ѝ казали, че мъжът ѝ Далас планира да я убие с цел финансова облага. След смъртта на Тереза ​​той щял да получи застраховката и да реши всичките си финансови проблеми, за които тя дори не подозирала, пише News.com.

Властите разбрали за пъкления план на Далас благодарение на жена, която се свързала с полицията. Тя споделила, че от шест месеца Майкълс планира да убие съпругата си. Като оръжие за престъплението си той можел да използва фентанил, който трябвало да бъде купен от жената, която го предала.

Малко по-късно разследващите успели да се доберат до записи от разговорите на американеца с "доставчика" на аналгетика.

Съпругът на Тереза признал вината си. Той разкрил, че е разговарял с въпросната жена за убийството на половинката си, но я убеждавал, че в действителност повече го интересува самоубийство.

Мъжът казал още, че и двамата с жена си имат застраховка "Живот" и описал в детайли какво е трябвало да се направи, за да избегне подозренията върху себе си.

Въпреки че госпожа Майкълс е останала жива, заради мъжа си положението ѝ в момента е повече от ужасяващо. Докато той е зад решетките на пълна държавна издръжка, тя вече е без дом заради забавени плащания на ипотеката. Освен това се наложило да подаде и молба за банкрут.

Сега Тереза събира пари чрез платформата GoFundMe, за да започне нов живот с децата си.

"Бях прекрасна съпруга и изключителна майка. Зная, че не го заслужавах. Бих могла да използвам вашата помощ, за да се изправя на крака и да започна нов живот за себе си и децата", пише Тереза ​​Майкълс.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 После

    4 0 Отговор
    жените сме били лоши златотърсачки...
  • 4 1520

    3 1 Отговор
    американски ценности
  • 5 адвокат

    0 0 Отговор
    Абсолютна измислица! Не могат да го осъдят. Той може да си е правил майтап с жената. И самопризнание да има, не могат да го осъдят само по самопризнания. Престъпление няма.