Last news in Fakti

21 Юни, 2022 13:31 9 258 26

Дженифър Лопес представи дъщеря си като полово неутрална (СНИМКИ)

  • дъщеря-
  • джей ло-
  • дженифър лопес-
  • полово неутрален-
  • пол

14-гoдишната Ема вече не иска да се обръщат към нея с "тя"

Дженифър Лопес представи дъщеря си като полово неутрална (СНИМКИ) - 1
Снимка: Shutterstock

Дженифър Лопес представи 14-годишната си дъщеря Ема на сцената, използвайки неутрално по пол местоимение, по време на гала концерта на "LA Dodgers Foundation Blue Diamond" в четвъртък миналата седмица, предава life.dir.bg.

52-годишната певица беше аплодирана от феновете, когато нарече тийнейджърката "моят любим дуетен партньор" и преди песента представи Ема, използвайки местоимението "те".

Публикация, споделена от @farandulanews

Ема и Макс са близнаци, които Дженифър Лопес има от бившия си съпруг Марк Антъни. Тя се сгоди наскоро за Бен Афлек, с когото подновиха връзката си по време на пандемията.

Джей Ло каза: "Последният път, когато имахме съвместно изпълнение, беше на голям стадион като този и аз ги моля да пеят с мен през цялото време, но те - не! Така че това е много специален повод. Те са много, много заети, все ангажирани. Излизат ми и скъпо, когато ходят някъде. Но си струват всяка стотинка, защото са любимият ми дуетен партньор на всички времена. Така че, ако ми позволите...", каза с усмивка Джей Ло.

Дженифър и Ема удивиха публиката, докато изпълняваха "A Thousand Years" на Кристина Пери, като тийнейджърката използваше микрофон с цветовете на дъгата - символ на ЛГБТ обществото и бе облечена в ярко розово.

"Най-добрите родители обичат и подкрепят децата си", "Хубаво е да я видя как застава зад детето си", гласят част от коментарите.

Лопес беше в тюркоазен тоалет.

Последният път, когато певицата се представи с наследницата си на сцена, беше на "Superbowl Halftime Show" през 2020 г.


Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 32 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Aлфа Bълкът

    66 0 Отговор
    Богатите също плачат и плащат висока цена за славата си.
  • 2 Закс

    52 1 Отговор
    ??? Или имаш нещо отдолу или нямаш !
  • 3 Сляпо куче

    59 1 Отговор
    Ще се самоунищожим и виновникът за това самоунищожение ще сме самите ние. Охлюв ли е, какво животно е на тая дъщеря ѝ, че не вдянах?
  • 4 2345

    52 1 Отговор
    е и? то тва вече не е новина и е безинтересно, прецакала е детето си да се направи на модерна а си е една американска столипинка просто
  • 5 Вальо Кюмюра

    53 5 Отговор
    Ами то като го гледам милото на снимките баш на ТО си прилича! Ни кон - ни магаре! С лопатата да го удариш малко ще му е! Да отиде да пее в Русия - там ще му помогнат да се самоопредели.
  • 6 Ама то

    48 1 Отговор
    тава певица ли ще го правят ? Цвъркащо като канален плъх , щом е дете на известни , медиите си знаят работата за тлъсти хонорари .
  • 7 Азз

    39 1 Отговор
    никога не е късно да ти изгори бушона....
  • 8 джедай

    54 3 Отговор
    Дженифър Лопес започва да се излага. Жалко е!

    Коментиран от #13

  • 9 Абсурдистан

    52 1 Отговор
    Да промиеш мозъка на дете - тъжно!

    Коментиран от #14

  • 10 Лорд Минчу

    43 1 Отговор
    Е, а можеше да иска да я признават и за коза?
    Има някаква джендър епидемия сред децата на звездите, явно е заразно? Психиатрите предполагам имат обяснение
  • 11 Един Доктор

    47 3 Отговор
    Тя не е полово неутрална. Полово неутралени са червеите - мекотели - най-низшите трипластни животни и са хермафродити: всеки носи мъжки и женски полови органи.
    Може да си мисли, че си полово неутралНА ( това са психически отклонениа- девиации и девиантно поведение), но биологически не е.

    Ако детеродният орган на човек е с функция да произвежда яйцеклетки, този човек е ЖЕНА/ женски ПОЛ/, а ако е с функция да произвежда сперматозоиди, този човек е МЪЖ/мъжки ПОЛ/! Това е толкоз просто и логично е, че го знае и разбира дори всяко хлапе.
    А пол не може да се смени. Може да си отрежете гениталиите, да си слагате женски или мъжки хормони, но пола няма как да си смени. Полът се определя още при зачеването и мъжът до смъртта си остава мъж, а жената жена.
    И поради невъзможността физически да се смени пола повечето страни забраниват юридическата смяна на пола, което е напълно логично и резонно.
  • 12 Името

    35 1 Отговор
    Абсолютно изтрещели хора. Само и само да е модерна и да пишат за нея ще каже каквото и да е. Изкривявайте психиката на децата си с такива глупости, а после се чудете защо се държат зле с вас след години! Това поддаване на медийното облъчване и интернет глупостите е пагубно!
  • 13 Кеноби

    28 0 Отговор

    До коментар #8 от "джедай":

    Тя се излага откакто е под прожекторите, просто има достатъчно прости хора, който да харесват това. Постоянно разгологзване, парадиране с нещо и изкуствено държание. Множество бракове и разводи, а да не говорим за годежите ... останали някой, който да не и е предложил и да не са се разделили след месеци ?
  • 14 Цеко сифоня

    37 1 Отговор

    До коментар #9 от "Абсурдистан":

    Не е тъжно. Това би трябвало да бъде подсъдно и детето да и бъде отнето !
    Поредното доказателство на твърдението ми че западното общество е много болно !
  • 15 така е

    19 5 Отговор
    Eй такива меркантилни кукувици дават основание на рашистите да градят идеология на руския мир.
  • 16 дрън-дрън

    21 0 Отговор
    Защо тогава казва ""дъщеря ми""??? Ако наистина еполово неутрална би трябвало да бъде"""дъщеря/сина/каквото решите""" или някаква подобна формула.......хм.......
  • 17 Циник

    8 16 Отговор
    Аз съм защитник на ЛГБТ правата. Когато един човек стане на 21 години има пълно право да решава какво и кой е. Ако жена иска да се обяви за мъж или обратното, това си е тяхно право. Но едно дете, което няма право да си купи алкохол, да кара кола и да прави секс няма как да се определя кой и какво е, освен при абсолютно обосновано лекарско решение от специалисти. А един родител да решава за детето си кой и какво е, е не само абсурд а си е направо престъпление.
  • 18 Бравос

    21 0 Отговор
    Само някой ден да не забрави че се определя като "те" и да вземе да роди. Тогава ще се превърне в "тя" а това не е приемливо в тези безполови среди. Нали драги джендъри?
  • 19 Соваж бейби

    7 6 Отговор
    Да пази Господ и да варди ,горката Дженифър симпатична ми е и има няколко наистина готини филма.А това дете го мислих за момче има реклама на нов филм биографичен за нея по Нетфликс още не съм го гледала.На това лапе със сигурност много жени му завиждат приятелски ,защо не ми беше майка Дженифър щях да съм ти дъщеря на 100% процента ,язък за дрехите ,бижута ....
  • 20 Гост

    20 3 Отговор
    Горкото вече му е промит мозъка . Като на всички в Кравария . Новите цености за американците вече са безполови . Няма при тях мъж или жена.
  • 21 ......па

    15 0 Отговор
    Как няма детето да стнане полово неутрално като родителите му скачат като зайци от една връзка в друга.От страна на баща си имат сестра и трима братя от различни жени.Сега той се хванал с една почти тийнеиджърка.А връзките на Лопес всички ги знаят.И преди баща им и след него,сега са с поредния татко пияндето Бен Афлек.
  • 22 Наблюдател

    17 0 Отговор
    Някои много са си повярвали че могат да коригират Природата
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Дада

    5 1 Отговор
    Ми тя е толкова грозничка, милата ако се облече с мъжки дрехи- минава за момче, ако облече рокля- може и да а помислим да момиче, ма трудно.
    Повече ме притеснява Фактът, че все повече майки- селебрити държът децата им да са трансджендери???, това някаква мода ли е?
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Пешо

    1 0 Отговор
    Имам чувството ,че повечето популярни жени след като се разведат го правят това с децата си на пук на бившите си мъже ,примери за това БОЛ.Което за пореден път доказва ,че правата не трябва да се присъждат винаги на майката.Или като се присъждат правата на майката ,същата да бъде подложена на обстоен психичен преглед.