Last news in Fakti

23 Юни, 2022 11:28 3 863 13

Хиляди ще посрещнат Джулай морнинг с Горан Брегович и Ицо Хазарта в Бургас

  • джулай морнинг-
  • бургас-
  • фестивал-
  • горан брегович-
  • ицо хазарта

Музикантите споделят, че нямат търпение да се качат на сцената и да посрещнат юлския изгрев с хиляди хора на Морска гара Бургас

Хиляди ще посрещнат Джулай морнинг с Горан Брегович и Ицо Хазарта в Бургас - 1
Снимкa: Shutterstock

Броени дни остават до най-мащабния фестивал за Джулай морнинг в България. Stereo Festival ще се състои от 30 юни до 2 юли 2022 г. на Морска гара Бургас. Хиляди хора ще посрещнат юлския изгрев, наслаждавайки се на музиката на някои от най-обичаните и популярни български и световни изпълнители.

На сцената на Stereo Festival ще се качат представители на разнообразни музикални стилове. Хедлайнерите на фестивала са легендата на балканската музика Горан Брегович и Оркестъра за сватби и погребения, drum&bass кралете DEEKLINE&ED SOLO, британската рага легенда General Levy и пионерът в миксирането на балкански звуци с електронна музика Кирил Джайковски.

На феста ще вземат участие някои от най-емблематичните български групи - Ъпсурт, Стефан Вълдобрев и Обичайните Заподозрени, Керана и космонавтите, Б.Т.Р, So Called Crew, както и солови изпълнители и диджеи - 100 Кила, Спенс, DJ Mascota, DJ Ivan Shopov&TRIGAIDA, Миленита, DJ Emil Prize.

Тридневният фестивал предлага палитра от музикални жанрове, страхотно настроение и преживяване като никое друго. Организаторите споделят, че Stereo Fest е тяхната сбъдната мечта и са изключително развълнувани да посрещнат всички музикални фенове на брега на морето, за да посрещнат Джулай морнинг заедно.

Призивът им към посетителите на феста е да забравят за границите и забраните и да оставят емоцията да ги води в това единствено по рода си лятно приключение.

В официалната фейсбук страница на Stereo Festival пък изпълнители като Горан Брегович и Ъпсурт отправят своите специални видео обръщения към феновете си, канейки ги да станат част от фестивала. Музикантите споделят, че нямат търпение да се качат на сцената и да посрещнат юлския изгрев с хиляди хора на Морска гара Бургас.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    16 1 Отговор
    Джулаят днес , няма нищо общо с това , което беше в началото ‼️
    Освен една песен, станала символ!
  • 2 туй онуй

    11 4 Отговор
    Айде няма нужда, аман от лицемерие.
  • 3 Варна

    6 4 Отговор
    Евала на бургазлии, ще слушат готина музика. Но с едно изключение само-какво, аджеба, ще прави там Миленита? Сигорно ще изпее пак вечният си и неповторим хит "Черни котараци", щото аз друга нейна песен едва ли помня.

    Коментиран от #7

  • 4 Къде е Брегович, къде е Джон Лоутън ?

    12 8 Отговор
    Омаскарихте и този празник ! Сърбите гонят Брегович, а ние го каним. Няма какво да се чудим - двама чалгари - Борисов и Трифонов съсипват България, заедно с проруските ДПС и Раззграждане !
  • 5 Айде и ти сега

    13 3 Отговор
    Бухахахахах, депотатинът Петров ше се налива и щмърка до зори и ще подпява простотии - добре да изпе оная за депутатите като смени "депутат" с "Петров"
  • 6 Незнайко

    13 0 Отговор
    Абе, само на мен ли "Керана и космонавтите" ми звучи като заглавие на немско порно?
  • 7 Айде и ти сега

    11 4 Отговор

    До коментар #3 от "Варна":

    Брегович и Хазарта са готина музика? - не говориш сериозно нали?

    Коментиран от #9

  • 8 Кирчо ксерокса

    10 2 Отговор
    Добре де, депутатите нямат право да работят на друго място нали? - откъде накъде тоя щмъркалник ходи по участия? това не е ли работа и как става
  • 9 Варна

    2 0 Отговор

    До коментар #7 от "Айде и ти сега":

    Имах предвид DJ Mascota- пусни някой негов трак в YouTube и ще разбереш за какво иде реч. Особено парчето "Зайди" с Поли Хубавенска. Ето това е добра музика!
  • 10 Ветеран от Протеста

    5 3 Отговор
    Тва не е сериозно...Джулая е Еманация на Стремежа за Свобода на един окупиран от Руските Комунисти Народ....Как се вписват в това изброените музиканти начело с Горан Брегович си знаят само Организаторите,но няма нищо общо с Джулая...Нищо общо!!
  • 11 Ехаа

    0 0 Отговор
    Абе Вени, много си напред с материала скъпа. Кога прескочи на 1 юли. Пак си мокрила чаршафа. Така ти се радвам!
  • 12 Един ейдук

    0 0 Отговор
    Кво е това джун маджун моргин. Пак ли некой евнухски празник. Ей ненапяхте са ве, умрели сме за крекането ви. Ауе вий на пролет не ходите ли ве, март месец.
  • 13 Ти идиот ли си???????????

    2 1 Отговор
    Е тия двамата кво общо имат с Uriah Heep и рок музиката?