Last news in Fakti

2 Юли, 2022 13:31 12 525 47

Известен астролог предупреди за опасност от гражданска война (ВИДЕО)

  • астролог-
  • гал сасон-
  • звезди-
  • предсказание

Марс става ретрограден, поясни астрологът Гал Сасон

Астрологът на звездите Гал Сасон разказа пред Гала в "На кафе" какво вещае настоящата звездна конфигурация и какво означава това за България.

"Най-важното е, че Марс, планетата на действието, става ретроградна. Това не е лесно. Но всичко, което се случва, е поради причина. Така че от август до март догодина, Марс ще бъде в Близнаци. Има опасност от гражданска война. Не тук в България. Но може би на други места в света. Защото Близнаците са братята и сестрите, а Марс е война.

"Особено от 30 октомври до средата на януари. Така че не е добър момент за съдене или за конфликти. Не е хубаво да се купуват големи машини, ще имаме нагласа за твърде много агресия. Ще имаме затъмнение - около 25 октомври и 9 ноември, трябва да се внимава, нещата бързо се движат, а Марс е ретрограден".

"Много е трудно за вас сега. България е от страна на моя баща, а Израел - от страна на майка ми, а тези две страни се управляват от Телец. От 2018-та Уран е в Телец. Уран е лудият, непредсказуемият. И двете страни в момента нямат правителство. На двете страни е нужна нова свежа кръв. Да са нови хора в нови правителства."


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 37 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 хахото

    49 2 Отговор
    чук чук,почукал някой на вратата на врачката,тя попитала кой е......и човека отминал псувайки врачката
  • 2 ТаУмВзе

    48 8 Отговор
    Не трябва да си врачка, та да се усетиш, че краварите се набутват в цветна гражданска война. Звездите му го дуднат!

    Коментиран от #4

  • 3 С две

    27 2 Отговор
    думи - едно нищо ! Може да има , но може и да няма......
  • 4 Гочо

    13 34 Отговор

    До коментар #2 от "ТаУмВзе":

    Краварите не ги мисли,...притеснявай се да не се раздели Руската Федерация....че и там са събрани от кол и въже....

    Коментиран от #9

  • 5 Сега

    27 3 Отговор
    и Плевньо да се изцвъка , нали е врачка ?
  • 6 Много е ОПАСНО когато на ДЪРЖАВНИК

    14 3 Отговор
    Тип " Лаванда " му разрешат да ПРЪ ДНЕ , а той вземе та се О ! СЕ ! РЕ !
  • 7 НЯМА Братушки във ВЛАСТА !

    15 4 Отговор
    Там на ВЪРХА са само ГАДЮШКИ !
  • 8 Жълтък

    25 2 Отговор
    Световноизвестния “Гарсон”, тоест келнер. Това сервира което пойскаш!! Ха ха ха?
    Гала - известна с жълти новини и тъпотии.
    Който е луд да я гледа! Но защо и пишете за нея?
  • 9 а бе гоче

    35 3 Отговор

    До коментар #4 от "Гочо":

    гледам че руската федерация така се цепи че даже си прибира съветските вересии дадени на укровските нацисти

    Коментиран от #30

  • 10 Няма да има война,

    5 28 Отговор
    просто русофилите трябва да ги "командироваме" до Русия. Нека там да усвояват сибирските простори !

    Коментиран от #14

  • 11 КО'М'УН'Я'ГО -СО'РО'СПИ'ЛЯЦИТЕ СА ГО

    10 4 Отговор
    ЗАГАЗИЛЕ ЯКО! А МУ МИСЛАТ.. ПЕДЕРАСЛЯЦИТЕ ...КИРЕ, ОЧОЧОРЕНИЯ ОТИ ГИ... ЗАФАТАМЕ
  • 12 НИКОЙ не ти КАЗВА ИСТИНАТА !

    24 0 Отговор
    След Освобождението на Цяла България - БЕРЛИН ни РАЗДЕЛИ и Отново върна Южна България под Турско Владение ! НАШИТЕ ЧОРБАДЖИИ - го приемат С УДОВЛЕТВОРЕНИЕ ! Бизнеса им си върви по старому ! Дето е текло - пак си тече !
  • 13 ПРО ! СТА ! ЦИ ! и АВАНТЮРИСТИ днес се

    12 2 Отговор
    ГАВРЯТ с ДОВЕРИЕТО оказано им от НАРОДА !
  • 14 а бе клен

    22 5 Отговор

    До коментар #10 от "Няма да има война,":

    в сибир е свободата да бъдеш човек,нещо което малоумник със панелка никога няма да го разбере щом верва в боко и киро
  • 15 Соваж бейби

    9 2 Отговор
    Астрологията е ала бала глуоости ретрограден Марс ,Венера ...другите планети не са виновни за нашата планета че на пол....ите им говорят зведите и не работят за благото и интереса на народите си от там идва проблема.
  • 16 #2 НИКОЙ не ти КАЗВА ИСТИНАТА !

    17 2 Отговор
    ЧОРБАДЖИИТЕ гледаха СЪРДИТО и НАВЪСЕНО Руските Освободителни Войски 1877/ 78 ма. Чорбаджиите бяха част от администраторската система на Султана - и ни в Клин - ни в Ръкав РУСИЯ идва да им наруши РАХАТА ! Годишно Султана им е ПЛАЩАЛ по 30 Златни Лири заплата ! На Чорбаджията - държавник от Империята ! КАКВА ОМРАЗА е била към РУСКИТЕ ОСВОБОДИТЕЛИ - Малка ти е ФАНТАЗИЯТА ! А за НАРОДА - е било ЧУДО , за което и акъламу не го е ПОБИРАЛО ! И какво се случва по-нататък ?

    Коментиран от #26

  • 17 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    10 3 Отговор
    ИЗВИНЕТЕ този господин защо плаши ХОРАТА но УМНИТЕ и РАЗУМНИТЕ ХОРА нямада се ловят на ДУМИТЕ му
  • 18 #3 НИКОЙ не ти КАЗВА ИСТИНАТА !

    15 0 Отговор
    ЧОРБАДЖИИТЕ прогонват Руските представители от България след като са ПОДТИКНАЛИ Княз Батенберг да ОБЯВИ Съединението ! И го ИЗГОНВАТ от България ! БРАТУШКИТЕ стават ГАДЮШКИ ! И отново ВРЪЩАТ България под КОЛОНИАЛНО ВЛАДЕНИЕ на Австрия - Сакс Кобурготски ! България ПРЕМИНАВА под ВАСАЛНО ЕВРОПЕЙСКО влияние ! СВОБОДА за НАРОДА - НЯМА !
  • 19 Ивелин Михайлов

    8 2 Отговор
    ГРАЖДАНСКА ВОЙНА АМЕРИКАНОФИЛИ СЕ БИЯТ С РУСОФИЛИ!
  • 20 Анонимен

    12 1 Отговор
    Трябваше да стане 1989 И кой остане жив да живее като бял човек опаас вече черен човек, а не едни да крадат и да лъжат, че не крадат, а крадат. Крадете, но по малко, за да има за народа. Нищо общо дори няма Бг с Германия. Сестра има 4 къщи и едба подарява на сестра си безвъзмездно. Кога в Бг ученият брат, сестра, българин ще го стори. Като туркие стана Бг, много богати и свръх бедни И кво ме блазни дали сън към Русия турция сащ, като дедите ни са родени на някои в Албания Македония Тракия, а не можем да отидем да видим в Гърция родните места на родителите, а с краденото плевнелиев и всички крадци по живково днес в Гърция имат манасрири хотели и квото се сещате. Лъжа ли е. Манипулирате овцете в бегето.
  • 21 Анонимен

    6 2 Отговор
    Те в България без война много са в църна земя. Изхвърлят те от работа по костово, от стрес боледуваш, че никой частник не ви желае и т. н. Либерали на думи са всички. Тебе гледат, мене лъжат. Колко ли пари вървят по веригата от тяхните роби в щатите, знае ли човек. Що да не е щастлив карадайъ в панорама снощи и с его до звездите на Маркс
  • 22 #4 НИКОЙ не ти КАЗВА ИСТИНАТА !

    15 2 Отговор
    ОКАСТРЕНАТА от БЕРЛИН българска територия на Запад , на Юг и на Югоизток - българската войска ги освобождава ! България ЗАПЯВА : " ВЕЛИК Е НАШИЯТ ВОЙНИК " ! Западни Украйнини , Македония , Бяло море, Одрин, Люлебургас, Чаталбжа почти до БОСФОРА ! И КАКВО СТАНА ? ПОЗНАЙ ? Берлин и ВИЕНА - ОТХВЪРЛЯТ ВСИЧКО ОСВОБОДЕНО наше и го връщат отново там където си е било ! Чети ОРИГИНАЛА от Нйойският ДОГОВОР ! ЗА Втори път НЕМЦИТЕ ни режат главите през КРЪСТА ! Любов към България - да си Я ! деш МА/ ! КАТА ! НАРОДА започва ИЗСЕЛВАНЕ ог Беломорско , от Тракийско и се свива до днешните си ГРАНИЦИ ! БЕРЛИН и ВИЕНА инициират всичко ТОВА ! РУСИЯ нама право да се намесва - ИЗБОРА за ВАСАЛНОТО ПОДЧИНЕНИЕ у нас е взето по собствено решение на ЧОРБАДЖИИТЕ !
  • 23 Бай Яни

    6 0 Отговор
    И без да ми говорят звездите съм индормиран че до днешна дата се водят войни в 22 държави. Но на кой му дреме кой с кой се бият. Дори най малко 20 рода роми се млатят в момента на различни места по света😜😉😉

    Коментиран от #25

  • 24 #5 НИКОЙ не ти КАЗВА ИСТИНАТА !

    9 2 Отговор
    След ОКАСТРЯНЕТО и загубата на загинали, ранени и ОСАКАТЕНИ български войни за нашите ЗЕМИ и отново отнети - БЕРЛИН и ВИЕНА Сакс Кобурите ни ВМЪКВАТ да ВОЮВАМЕ в Първата Световна Война в ИНТЕРЕС на Германия СРЕЩУ РУСИЯ ! БРАТУШКИТЕ ОТНОВО СА ГАДЮШКИ !

    Коментиран от #27

  • 25 Бай Яни

    2 0 Отговор

    До коментар #23 от "Бай Яни":

    Информиран😜😉
  • 26 русофелиите предадохте Левский

    2 9 Отговор

    До коментар #16 от "#2 НИКОЙ не ти КАЗВА ИСТИНАТА !":

    до 9-то коляно ще ви отвъдя !
  • 27 ке те праа

    2 1 Отговор

    До коментар #24 от "#5 НИКОЙ не ти КАЗВА ИСТИНАТА !":

    капама
  • 28 Урааааа

    6 2 Отговор
    През 1989 Горби ни пускаше Кашировски по БТВ-1 за да ни "омайва"! Сега новия задокеански батко ни праща разни гадатели, кабалисти и служители на двола - за да ни шашардисват!
  • 29 #6 НИКОЙ не ти КАЗВА ИСТИНАТА !

    11 2 Отговор
    Във ВОЙНАТА за Дойче ЗАГИВАТ 250 ХИЛЯДИ БЪЛГАРСКИ МЪЖЕ ! 250 ХИЛЯДИ са в ПЛЕН ! Болни, Ранени , Осакътени, Гладни, Изоставени на ФРОНТА без Снабдяване и Грижи ВОЙНИЦИТЕ гръгват кам СОФИЯ да търсят СМЕКА от ФЕРДИНАНД Сакс Кобургота " ЗА КАКЪВ ГРЕ ЗДЕЙ са пратени на СМЪРТ ?" Фердинанд на ВЛАДАЯ ги подлага на ЗАСАДА и ИЗБИВА ПОДЛО докато както войската е пътувала и се е намирала във Влаковия Състав на Гарата във ВЛАДАЯ ! ФЕРДИНАНД БЯГА от България ! Но ! Има ПРОДЪЛЖЕНИЕ - ПАРИЖ - ВЕРСАЙ ни РЕЖЕ ЗА ЧЕТВЪРТИ ПЪТ ни реже главата през КРЪСТА ! Чети Версайският мирен договор 1918та. Земи , репарации , 6 Милярда Златни ФРАНКА ! ДОЙЧО и Една ПУКНАТА МАРКА не ни КОМПЕСИРА - защото ЧОРБАДЖИЯТА НАШ ТЪРГАШИН - САМ Е ПРОДАЛ България на чуждо владение ! Няма такъв СЛУЧАЙ в СВЕТОВНАТА ИСТОРИЯ ! Само нашият ТЪРГАШе способен да върви срещу народ, родина, отечество , дълг, чест, свят ЗАВЕТ ! Братушки сред нашите ТЪРГАШИ Чорбаджии и днес НЯМА ! Те винаги са били ГАДЮШНИЦИ !
  • 30 Гочо

    6 0 Отговор

    До коментар #9 от "а бе гоче":

    Ами всичко става с бой...не доброволно...я попитай чеченците през 90те години....
  • 31 Долу БКлП

    6 0 Отговор
    Гражданска война?! За това ли инсталират на власт все тъпи фатмаци с лампази от милицията, пожрната, синчета на видни КАТ-аджии, шкембестия освинен аскер, ДС-ченгета и прочие БКП+Б3НС-спецове по "революции", метажи, грабежи и мародерства?! Долу Българските Клептомански Партии - все комуфлирани клонинги на БКП+Б3НС+ДС!
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 #7 НИКОЙ не ти КАЗВА ИСТИНАТА !

    9 1 Отговор
    Фердинанд ни закача на ВРАТА ТЕЖКО БРЕМЕ - ДЪЛГОВЕ , РЕПАРАЦИИ , ЗАДЪЛЖЕНИЯ, ОТНЕМАНЕ НА ТЕРИТОРИЯ ! На КОЛОНИЯТА България от ВИЕНА се ИЗПРАЩА ! НАЗНАЧАВА ! Предава по наследство - без ИЗБОРИ НОВ Владетел Негово Величество Цар Борис Кобурготски - Синат на Фердинанд ! Та България е СОБСТВЕНОСТ на ТАТКОМУ ! Така са решили българските ЧОРБАДЖИИ ! За РУСКО ОСВОБОЖДЕНИЕ , за Руско СЪЕДИНЕНИЕ , за РУСКО Легализиране и ПРИЗНАВАНЕ като НАРОД с Държава и ГРАНИЦИ - НИКОЙ И ДУМА НЕЖЕЛАЕ дори да СПОМЕНАВА ! Не ли и днес същата ИСТОРИЯ с нашият ТЪРГАШИН загубил съвест и свян , щом добрал се е до ВЛАСТ ?
  • 34 #8 НИКОЙ не ти КАЗВА ИСТИНАТА !

    7 2 Отговор
    Чорбаджиите у нас , НИКОГА не са СЛИЗАЛИ от ВЛАСТ ! След ВТОРАТА Световна ВОЙНА - РУСИЯ ОТНОВО ДАВА НА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД ШАНС ! Вписва я списъка на ПОБЕДИТЕЛИТЕ за да не ПЛАЩА РЕПАРАЦИИ ! Утвърждава НАРОДНА ВЛАСТ - ЧОВЕЧНОСТ към всеки да има у нас ! Но ! Какво се случи по-нататък , ще научитите в следващият коментар.
  • 35 # 9 НИКОЙ не ти КАЗВА ИСТИНАТА !

    7 1 Отговор
    Във Държавната и Партийна власт се ВМЪКВАТ отново и ХОРА от ПРЕДИШНАТА ЗАКВАСКА , чиято цел е ОБРЪЩАНЕТО НА ПАЛАЧИНКАТА ! И ето как стигнахме до днес ! Каквото и ДОБРО да ни дойде от МОСКВА - НАШИЯ ЧЕР ВЕЙ - ТЪРГАШИН ще го ЗАМЕНИ с ПОШЛОСТ , ИЗМАМА, НАГЛОСТ, БРУТАЛНОСТ и КОВАРСТВО ! Та кой във власта днес е БРАТУШКА ? НЯМА ТАКИВА там и недей търси ! ЧОРБАДЖИЯТА има само един интерес - Личнатаму Банковата сметка и КЕСИЯ !
  • 36 пиян астролог

    2 2 Отговор
    Снощи в полунощ/бях на 3 ракии,де,но това не е проблем/взех телескопа на племенничките и наблюдавах небето.Юпитер беше ниско над хоризонта.подвластен на девите-това го тълкувам-мария пише глупости.Уран беше в хватката на скорпион-от години не гледам телевизии,като бтв,нова.Венера блестеше силно,близо до скорпиона-тълкувание=дойче веле и американците смятат,че ние българите сме тъземци и вярваме в магии,врачки,оракули.предказании ха ха ха ха ха колко сте елемантарни само/автор свободна европа/
  • 37 # 9 НИКОЙ не ти КАЗВА ИСТИНАТА !

    6 3 Отговор
    Как НОРОДА е МАЧКАН 1923 - та след ВЛАДАЯ ! СЕПТЕМВРИЙСКОТО ВЪСТАНИЕ ! Подавено в кръв ! МЪЛЧАТ днес за това и никой не почита ЖЕРТВИТЕ ! Съгласно Стандартите на " нормалните " западни хора !
  • 38 # 11 НИКОЙ не ти КАЗВА ИСТИНАТА !

    8 3 Отговор
    При Цар Борис НАРОДА от " ДОБЪР " ЖИВОТ побягна във БАЛКАНА както при ЧОРБАДЖИИТЕ по Турско ! Къщи на бедняците ГОРЯХА ! Гл ! А ! Ви ! по села се разнасяха по ЦАРСКО ! МЪЛЧАНИЕ ! Днес е пълна ЦЕНЗУРА и ДИКТАТУРА която се нарича ДЕРМОкрация ! Народа обаче следва своите КА СА ПИ ! Нямам обяснение , а ти ?
  • 39 # 12 НИКОЙ не ти КАЗВА ИСТИНАТА !

    4 2 Отговор
    ЗАЩО ли ? Защото ти ТРЯБВА да си ПРОСТ и де не РАСЪЖДАВАШ ! Иначе ще влезеш в ПЛЕНАРНА ЗАЛА и започнеш да ДЪРПАШ ЧЕРГАТА към себеси ! А там вече място няма !
  • 40 лаладжиев сасон

    3 1 Отговор
    този явно е толкова астролог колкото да прибира кинтите на новобогаташите. марс е още хиляда работи освен война, мой човек, и това го знае всеки прочел само за архетипите в астрологията. изобщо няма да коментирам че марс става ретрограден чак октомври
  • 41 #12 НИКОЙ не ти КАЗВА ИСТИНАТА !

    5 2 Отговор
    България днес е изцяло в ръцете на ТЪРГАШИТЕ ! И ако на теб ти ЩРАКА в ГЛАВАТА съзнанието - ще разбереш че Държавата бе ТВОЯ до 1989-та година а след това ти я ОТНЕХА ! Ще разбереш , че ти ИЗИГРАХА Задна Прашка по ХАЙДУШКИ и ще РЕВНЕШ ЧАК ДО БОГА ! А днес като си замаен вървиш след ШМЕКЕРИТЕ и ГЛАСУВАШ за тях четвърто десетилетие ! ДО КОТА БЕ БРАТ ! Не ти ли увря боба , бе джанъм !?
  • 42 # 13 Аз съм до ТУК ! Да се срамувам , че

    4 0 Отговор
    БЪЛГАРИН ! Срам ме е не от обкновенният човек а от НАГЛАТА СГАН във властта !
  • 43 # 13 Аз съм до ТУК ! Да се срамувам

    1 0 Отговор
    Да се наричам - БЪЛГАРИН ! Срам ме е не от обкновенният човек а от НАГЛАТА СГАН във властта !
  • 44 # 14 Защо днес ГОНЯТ Руските дипломати

    5 1 Отговор
    Защото РУСИЯ ОТНОВО Излиза на СВЕТОВНАТА СЦЕНА със Сила, Влияние, Богатсва, Морал и ВЯРА в Бога ! А кому е нужен БОГ у нас ? На НАРОДА - МОЖЕ ! Но Мутрьо Квазимодов Гаргамелов - БОГ НИКОГА !

    Коментиран от #45

  • 45 ке ти остържа ребрата

    0 2 Отговор

    До коментар #44 от "# 14 Защо днес ГОНЯТ Руските дипломати":

    псетата гол кокъл да гризът
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Едуард Петров-Едо

    3 1 Отговор
    Точно в Предишния ми Пост написах, защо трябва Духовно и най-решително да отхвърлим подобни, безподобни, лъжливи твърдения! Сатана дяволът много се е активизирал! ГОСПОД ИИСУС ГО НАРИЧА лъжец и баща на лъжата! А Господ Бог НИКОГА НЕ ЛЪЖЕ! Той казва: ,,Аз Съм Пътят и Истината и Животът! Който вярва в Мене, ако и да умре, ЩЕ ЖИВЕЕ ВЕЧНО В МОЕТО НЕБЕСНО ЦАРСТВО! СЕГА ОТИВАМ, ДА ВИ ПРИГОТВЯ МЯСТО, КЪДЕТО СЪМ АЗ, ДА БЪДЕТЕ И ВИЕ! ЩЕ ВИ ИЗПРАТЯ СВЕТИЯТ ДУХ, КОЙТО СВЕТЪТ НЕ ПОЗНАВА, ТОЙ ЩЕ ВИ НАУЧИ НА ВСЯКА ИСТИНА! ТОЙ ОТ МОЕТО ЩЕ ВЗИМА И ЩЕ ГО ДОНАСЯ ДО ВАС, ВЯРВАЩИТЕ! ДЕРЗАЙТЕ, АЗ ПОБЕДИХ СВЕТА!" По обнадеждаващи слова никой не може да изкаже! АМИН!