Last news in Fakti

5 Юли, 2022 16:45 6 899 2

Ето кои 4 зодии ще забогатеят през юли

  • зодии-
  • богатство-
  • юли месец

Това са Стрелец, Дева, Везни и Козирог

Ето кои 4 зодии ще забогатеят през юли - 1
Снимка: Shutterstock

Лятото е в разгара си и някои зодии ще успеят не само да си починат добре, но и да увеличат материалното си състояние. Ето кои са те:

Стрелец

Стрелците може да получат неочаквано предложение, свързано с преподаване, учене, наставничество. Трябва да приемат, защото освен просперитет, това ще донесе и необходимите контакти. Важно е обаче това да бъде в полза на обществото и да не противоречи на ценностите на Стрелеца, тогава успехът ще бъде максимален, пише dariknews.bg.

Дева

Девата ще получи през юли гарантирана печалба от дългогодишните си инвестиции. Всичко, което е обещано на Девата, ще дойде през юли, дори и с малък неочакван бонус. Но представителите на знака едва ли ще успеят да усетят вкуса на богатия и свободен живот, тъй като отдавна са планирали къде да похарчат тези пари. Част от тях ще отидат за нови инвестиции, а друга част за подреждане на къщата и решаване на стари проблеми.

Везни

Везните могат да получат добро предложение за инвестиция в недвижими имоти - покупка, продажба, отдаване под наем. По-добре е да се съгласят с тези предложения, дори ако изглежда, че времето не е подходящо. Те ще им донесат печалба и то в краткосрочен план. За да вземат правилното решение, Везните трябва да се вслушат в себе си, защото съветите на близките им само ще объркат.

Козирог

Козирозите също могат значително да подобрят състоянието си през юли. Те ще имат нови предложения за работа, проекти за инвестиции. Трябва внимателно да проучат всяко едно от тях, претегляйки всички рискове. Не трябва обаче да преследват лесни пари, а да разчитат на печалби в бъдеще. Основното нещо през този месец е да не пропуснат най-важната и съдбоносна оферта, защото ще изисква внимание към детайла и анализ. Козирогът обаче притежава тези качества в изобилие.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Магистралните

    1 1 Отговор
    Бравос...!
  • 2 Ефросина Караманска

    0 1 Отговор
    Абе те човеци получават пари. А богатството е УМЪТ...!