Last news in Fakti

7 Юли, 2022 10:33 14 041 30

Калин Сърменов се подигра на Филип Буков, младият актьор му отвърна

  • калин сърменов-
  • филип буков-
  • актьори-
  • свада-
  • скандал-
  • спор

Потребители на социалните мрежи масово се застъпиха за Филип Буков и колежката му от "Татковци" Стефани Ивайло и порицаха директора на Сатиричния театър

Шефът на Сатиричния театър Калин Сърменов се подигра на младите си колеги Филип Буков и Стефани Ивайло, които участват в сериала "Татковци". Сърменов публикува статус във Фейсбук, който по-късно беше изтрит от профила му. Постът му гласеше следното:

"Българското кино откри формулата за талант и ум. Очила! Вижте примера по-долу. Значи, запомнете, слагаш очилата и вече си талантлив и умен и не инфантилен. Нобелова награда. А леко отворените устенца, а?", а към него беше сложил снимка на двамата актьори.

Калин Сърменов се подигра на Филип Буков, младият актьор му отвърна

Не закъсня и отговора на младия актьор Филип Буков, който публикува реакцията си директно в коментар към подигравателната публикация.

“Здравейте! Аз също се радвам да се запознаем по този чудесен повод! Истина е всичко, което изричате по мой адрес, затова аз не мога да се обидя. За мен е чест професионалист и актьор като Вас да коментира липсата ми на качества! Малкото умения, които притежавам са да се снимам гол до кръста и да правя ехидни гримаси, но толкова си мога и оцелявам някак! Фактът, че коментирате млада дама, която се опитва да се развива в професионален план и да изкарва парите си с честен труд, а не да се слага, в буквален и преносен смисъл, говори достатъчно за Вас като мъж и личност!

От трибуната на Вашия фейсбук профил, установявам, че Вие не правите изключение от стереотипа “тъмен балкански субект”, а именно, това което ни дели от успелите нации е, че нас ни обединява омразата и злобата, а не любовта и подкрепата. Много е жалко, че продължава да ни се налага да четем коментари от контекста на “Григор няма психика и за нищо не става”, “Мария Бакалова е срам за нацията ни и това не е никакъв успех” и още и още. Не забравяйте, че ние младите сме бъдещето на тази държава и точно ние ще плащаме пенсиите ви. Ако не Ви харесваме, не забравяйте, че Вие и поколението след Вас ни е възпитало.

Рузвелт е казал, че малките умове обсъждат хората, средните умове обсъждат събития, а великите умове обсъждат идеи!

Желая Ви крепко здраве и творчески успехи!"

Този коментар обаче е изтрит от Калин Сърменов, като Буков каза на последователите си в социалните мрежи, че малко след това профилът му е бил блокиран.

Калин изтри поста си, не след дълго той пусна друг на негово място:

"Непрофесионалистите- Значение на думата непрофесионално.

1. Без достатъчно познания на специалист.

Са и чувствителни деца, готови да обвиняват за неможенето си всички, но не и себе си! Пък и сълзи напират и примери дават. Хем не може, хем тъп, ама пък чувствителен. И сега как да рушим крехкото му самочувствие. Писна ми от такива крехки ду....ши."

Филип публикува скрийншот на поста на шефа на Сатирата, като само коментира към него "Когато не знаеш кога да спреш да се излагаш".

Калин Сърменов се подигра на Филип Буков, младият актьор му отвърна

Коментарите заваляха на секундата, като повечето от тях не одобриха публикацията на директора на театъра и заключиха, че поведението му е грозно. Най-вероятно това е довело и до изтриването на първата публикация. Мнозина защитиха напълно младите актьори Филип Буков и Стефани Ивайло, като написаха, че никой не се е родил научен.

Актьорът от "Открадна живот" публикува дълго послание във Фейсбук страницата си.

"Вчера от мои приятел разбрах, че Калин Сърменов е коментирал "Татковци" и в частност мен и Стефани Ивайло. Прочетох това, което е написал и коментарите му под поста и аз публикувах следния текст под неговото изказване. Малко след това коментарът ми беше изтрит, а профилът ми блокиран. Оставям изводите на вас", написа Буков.

Актьорът продължи, като сподели, че всичко, което неговият колега е написал по негов адрес е вярно и че за него е чест професионалист като Сърменов да коментира липсата на таланта му. Буков се застъпи и за колежката си като написа:

"Фактът, че коментирате млада дама, която се опитва да се развива в професионален план и да изкарва парите си с честен труд, а не да се слага, в буквален и преносен смисъл, говори достатъчно за Вас като мъж и личност!"

Филип Буков припомни да не забравяме, че поколението на Сърменов и това след него е възпитавало младото и че точно младите са бъдещето на България, а и "точно ние ще плащаме пенсиите ви".

Накрая на поста си актьорът помоли хората да коментират какво мислят за това и да пратят сърдечни поздрави на Калин Сърменов, тъй като той го е блокирал.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Няма

    46 6 Отговор
    Дърт кумуняга си ти Калинеееееее
  • 3 Ввв

    32 20 Отговор
    Прав е човекът,очилата не вдигат просто така IQ-то,а за сериалът Татковци…без коментар,трагикомедия във висша форма
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Дългият

    69 8 Отговор
    Някой да ми припомни...Великите постижения ....на Сърменов.че не що не мога да си спомня...И заради какви качества е Директор.....

    Коментиран от #15

  • 6 Сърменов

    46 10 Отговор
    Се е изложил яко
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Бате

    49 9 Отговор
    Накой може ли да ми каже някоя запомняща се роля на този недоказал се актьор Калин Сърменов?
  • 9 Кви атьори, кви пет лева?!

    15 19 Отговор
    Имахме няколко около Тодор Колев...тия сега кой ги гледа...забележката за очилата си е напълно резона...

    Коментиран от #21

  • 10 Кубрат

    2 5 Отговор

    До коментар #7 от "Гост":

    За днешното поколение може.
  • 11 Саки

    55 3 Отговор
    Така става ,като окачаш портрета на Бойко Борисов в директорския си кабинет в театъра. Ставаш прост и заядлив ,като него.

    Коментиран от #25

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Проф. Вучков

    15 31 Отговор
    Евала на Калин Сърменов, аз също новите лица от ТВ сериалите не ги харесвам, страшно изкуствени, лигави, но за сметка на това с огромни претенции и самочувствие! Това момченце Филип Буков също освен да чупи стойки и да показва плочки и фитнес телце, с друго нищо не впечатлява и не е интересен. Става за модел на мъжко бельо, но като актьор е силно посредствен, безличен и безинтересен! Неговите колежки по нищо не му отстъпват в безличието и бездарието, изобщо новите поколения от НАТФИЗ имам чувството, че объркаха модните подиуми и плей--мейт конкурсите с театралната и филмова академия...

    Коментиран от #20

  • 14 въпросче

    16 6 Отговор
    Защо не е Стефани Ивайлова? Тук не е Англия,а е България. Може и Стефания да е.

    Коментиран от #17

  • 15 Милото

    5 0 Отговор

    До коментар #5 от "Дългият":

    Това е
  • 16 Име

    10 3 Отговор
    Никой не се е родил научен, ама нито учителите, нито учениците ще се научат цял живот. Нашето кино е слабо. А то по-трудно за научаване от актьорството няма. Хем да си актьор, хем да си психолог, хем да разбираш от изкуства, история, хем и време да имаш да живееш (не по барове и заведения, както за съжаление го разбират българите, а да си социален, да излизаш, да общуваш, да опознаваш хора), защото все пак актьорството е за живота. Времето въобще не стига, дори да се посветиш изцяло. Но това в България е пародия на живот, а и българинът има "балканско" разбиране за "живеене", затова киното ни никога няма да е на ниво. Но поне младите са красиви. И не е необходимо младежът да защитава колежката си, в тази професия жените не са по-слаби, впрочем тя едва ли изобщо се чувства застрашена.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Зрител

    30 4 Отговор
    Сърменов, добре, че е Кауфланд, да не умреш от глад!
  • 19 Борис

    33 7 Отговор
    Сърменов се изложи, е какво да се прави - не е вече млад , сигурно е завист. Нека се радваме на младите актьори .
  • 20 Борис

    23 8 Отговор

    До коментар #13 от "Проф. Вучков":

    Затова младите ще продължат да заминават от България - няма подкрепа , само злоба и завист
  • 21 Боби

    22 4 Отговор

    До коментар #9 от "Кви атьори, кви пет лева?!":

    По сценарий са с очила. Какво общо има това с изпълнението на артистите?
  • 22 смешник

    32 2 Отговор
    Този сърменов е известен само с лизането на герберски задн..ци. И затова е директор.
  • 23 Лука

    33 3 Отговор
    Калин Сърменов е известен с това, че изигра мутра прилича на мутра, подкрепя мутрата Борисов и цялата му стилистика е на застаряваща посредствена мутра.
  • 24 60+

    17 1 Отговор
    Мисля, че повече ще му подхожда сериал за дядовци, даже е сприхав като дядо.
  • 25 Отрочетата на Радев

    0 4 Отговор

    До коментар #11 от "Саки":

    Калин ли провали културата и театрите /Виж колко много прави министър на културата / от хасковския краи / на радев раиона/ Ти за директор ми говориш /с ремонт на сельское читалище министър ставаш И наи важното успешен и кадърен
  • 26 Пази Боже

    16 0 Отговор
    От висотата на своя интелект г-н Сърменов толкова си може! Срам!
  • 27 Мда!

    10 0 Отговор
    Гербераст милетчия
  • 28 Странно

    9 1 Отговор
    Кой е Калин Сърменов и къде и какво точно е играл преди да го назначат?
  • 29 Иван

    6 0 Отговор
    Не ,че нещо взимам страна ,но и двамата не са ми особено известни като актьори. И ако единия е млад и има цялото време пред себе си то кой беше другия? Аз лично съм фен на българското кино ( главно на старото ) ,но и новото ми е познато . Та въпросния Сърменов помня единствено с ролята му в един сериал " Седем часа разлика " където играеше мафиот с прякор " Милото"! Друго с него не помня. Та и чак директор на театъра на Сатирата ...Явно близък до който трябва
  • 30 Смях

    2 0 Отговор
    Този удари дъното. Абсолютно посредствен, прехвален актьор, които явно завижда на младите таланти, че нито може да играе като тях, нито да изглежда като тях.

    Нека някои посочи една негова запомняща се роля. Няма такава. Имал е късмета да се върти около величия като Стоянка Мутафова и Татяна Лолова, но толкова.