Last news in Fakti

20 Юли, 2022 14:19 1 574 4

Стивън Спилбърг на 75 дебютира с музикален клип (ВИДЕО+СНИМКА)

  • стивън спилбърг-
  • дебют-
  • музикален клип-
  • телефон

Той засне видео към песента Cannibal на певеца Маркъс Мъмфорд

Стивън Спилбърг на 75 дебютира с музикален клип (ВИДЕО+СНИМКА) - 1
Снимка: БГНЕС

Стивън Спилбърг е на 75 години и е постигнал всичко в киното: над 40 филма като режисьор и близо 180 като продуцент, три награди "Оскар", шедьоври като "Челюсти", "Извънземното", "Списъкът на Шиндлер", "Спасяването на редник Райън", "Изкуствен интелект", "Уестсайдска история"... Очевидно обаче и в тази позиция е останало нещо, в което да дебютира. Тази седмица ветеранът за пръв път се изяви като режисьор на музикален видеоклип. Той засне видео към песента Cannibal на певеца на Mumford & Sons Маркъс Мъмфорд.

Новината съобщия самият изпълнител в своя профил в Инстаграм. Спилбърг е заснел видеото в един кадър със своя телефон, а музикантът пее и свири в училищен физкултурен салон в Ню Йорк. Като помощен персонал участва жената на Спилбърг, Кейт Капшоу. Тя играе ролята на фарт, бутайки въртящ се офис-стол, на който седи режисьорът с камерата си.

View this post on Instagram

A post shared by Marcus Mumford (@marcusmumford)

От първа звездна величина е и четвъртият участник в нискобюджетната продукция - актрисата Кери Мълиган е автор на костюмите и звука, съобщава Variety. Звездата от "Великият Гетсби" е съпруга на Маркъс от 2012 г., имат и две деца.

Песента Cannibal ще намери място в дебютния соло албум на певеца, който ще излезе на 16 септември. В изявление, предоставено от издателската компания Island Records, той пише: "През януари 2021 по време на изолацията написах песен, наречена "Канибал". Занесох я на моят приятел Блейк Милз и започнахме процеса на създаването на този албум, наречен "Маркъс Мъмфорд".


Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Стивън Спилбърг

    1 1 Отговор
    Е голям,, фантазьор,,. заради това изглежда добре за,, възрастта,, си...!
  • 3 Много е добър

    0 0 Отговор
    Много добър режисьор е ! Нищо че е от едно древно племе, което повече се занимава с далавери и управлява света. :)) Той се е доказал !
    Винаги съм казвал, че САЩ имат три неща които се запомнят и са на световно ниво - Кока Кола, Периферните устройства на Hewlett Packard и Спилбърг !
    Всичко друго е под средното ниво или с откраднати технологии и специалисти !
  • 4 И като кажеш.пакард

    0 0 Отговор
    Ще изглеждаш в очите на всички, този или тази, колко е,, начетен,, пакарда е за,, пустошта,, на САЩ, нали, че не всичко е,, оазис,,...?!