Last news in Fakti

22 Юли, 2022 15:28 3 050 16

Последното момиче на Бонд не иска женски агент 007

  • джеймс бонд-
  • агент 007-
  • ана де армас-
  • момиче на бонд-
  • актриса-
  • даниел крейг

Ана де Армас и Даниел Крейг не смятат, че светът има нужда от това агент 007 да бъде жена

Последното момиче на Бонд не иска женски агент 007 - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Чаровната Ана де Армас, която бе последната зашеметяваща партньорка на Даниел Крейг във финалното му, пето превъплъщение в Джеймс Бонд "Смъртта може да почака", отговори на слуховете кой ще замести актьора в кожата на агент 007. Де Армас, която партнира на Крейг и във "Вади ножовете" не може да каже име, но е сигурно в едно: Бонд трябва да си остане мъж, пише сп. Variety, цитирано от в. Сега.

"Няма никаква нужда от женски Бонд", каза актрисата в интервю пред в. "Сън". "Няма нужда да крадеш нечий персонаж, да го превземеш", намекна тя за колежката си Лашана Линч, която бе за кратко "назначена" за 007 в "Смъртта може да почака". Тя припомни, че в основата на света на Бонд стои роман и в него героят е категорично мъж. Де Армас обаче добави, че би предпочела женските роли във филмите да са различни - по-важни и съдържателни. "Мисля, че това би било по-интересно, отколкото просто смяна на местата".

Мнението на Ана де Армас съвпада с това на самия Даниел Крейг, който коментира темата в интервю за Radio Times миналата година. "Отговорът е много лесен. Просто трябва да има по-добри роли за жени и цветнокожи. Защо трябва жена да играе Бонд, когато тя може да играе женска роля, не по-лоша от тази на Бонд?"

Въпреки повтарящите се от години слухове, че Крейг ще бъде заместен във франчайза от дама, продуцентката на 007 Барбара Броколи не е съгласна с това виждане. "Персонажът е мъж. Написан е като мъж и мисля, че е по-добре да си остане мъж", коментира Броколи пред "Гардиън". "Няма нужда да превръщаме мъжките персонажи в женски."

На друго мнение е Лашана Линч, която също игра в "Смъртта може да почака". Според нея Бонд "може да бъде мъж или жена, бял, черен, азиатец или от смесена раса". "Може да бъде стар или млад. А и в крайна сметка, ако дадем на едно 2-годишно ролята на Бонд, светът ще втурне към киното да види какво ще направи това 2-годишно, нали?"

Във всеки случай феновете ще почакат известно време, за да разберат кой ще е следващият Бонд. Преди месец Барбара Броколи заяви, че снимките на 25-ия филм за агент 007 няма да започнат в следващите - поне - две години, тъй като все още "няма кандидати" за ролята на суперагента.

От 1962 г. досега в ролята на най-прочутия таен агент на Нейно величество са се превъплъщавали шестима: сър Шон Конъри, Джордж Лейзънби, Роджър Мур, Тимъти Долтън, Пиърс Броснан и Даниел Крейг.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Новите ценности

    23 1 Отговор
    Новият "Бонд", ще е не само жена, но черна жена с визия на транс!
    Не че света има нужда, господарите му имат нужда!
  • 2 Искам агентът 007 да бъде или от

    4 5 Отговор
    Африка , и ли от Азия и така да се обиколи целият свят, каква е тази расистка политика само бели да играят ролята на Бонд. Ето, и руснаците са обидени, на тях им трябва един нова Щирлиц !
  • 3 Пич

    23 1 Отговор
    Даа.....дано не ви прозвучи сексистко , но тази тъпотия , всички утвърдени мъжки образи в киното , да бъдат заменени с жени , и нежни мъжлета , по възможност , цветнокожи , не е случайна !!! Образът на белият хетеросексуален мъж , се атакува умишлено !!! Бялата жена - също !!!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Буха ха

    4 2 Отговор
    Може жена - мъжкарана да е 007, така че ще е логично пак да си има момиче на 007.
  • 6 въпросче

    8 0 Отговор
    А защо не сменят героинята в "Хубава жена" с някой гарджок? Май натам вървят нещата?
  • 7 иди ми дойди ми

    9 0 Отговор
    Ще се скъсам от смях,ако в "Междузвездни войни" Джаба бъде заменен с Джабка! Или императорът с императрица,войниците на Империята с войнички и джедаите Люк Скайуокър и Бен Кеноби с джедайки! С-3РО ще бъде с поличка и дълга коса,а принцеса Лея ще е принц. Знае ли човек с какви простотии още ще се сблъскаме?!

    Коментиран от #12

  • 8 колориметър

    2 1 Отговор
    Ана де Армас и Палмас де Целувкас.
  • 9 Читател

    1 0 Отговор
    Тази Де Мармас е просто прекрасна
  • 10 Стас

    3 0 Отговор
    Ана де Армас да ти е у вас! Искам я у наааас!!!!!

    Коментиран от #15

  • 11 арлингтън

    1 0 Отговор
    А Топър Харли с коя ще го заменят? С някоя топла хърла сигурно.
  • 12 Тралала

    5 0 Отговор

    До коментар #7 от "иди ми дойди ми":

    Свали си новия сериал "Заразно зло" да видиш как всичко е почерняло и омекнало.
  • 13 иди ми дойди ми

    2 0 Отговор
    Благодаря,но не си падам по зарази. Гледах първите 10 минути от филма и се отказах. Предпочитам "Истинска измама".
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 ганю

    0 0 Отговор
    Предпочитам да се кача на една "акула" с 20 чернобила и да ви покажа как се прави