Last news in Fakti

24 Юли, 2022 14:45 8 043 18

Цитиридис стана двоен само за месец (СНИМКА)

  • николаос цитиридис-
  • напълнял-
  • двоен

Гъркът съвсем се е отпуснал с яденето и се е окръглил като амфора

Шоуто на Николаос Цитиридис излезе във ваканция едва преди около месец, а водещият му вече е успял да стане двоен. Гъркът съвсем се е отпуснал с яденето и се е окръглил като амфора, става ясно от последните му актуални снимки. Само преди две години той беше слаб като клечка, но вече гони старите си 120 килограма, които разхождаше, преди да стане популярен.

Звездата на bTV показа преди няколко дни снимки, на които няма нищо общо с вида, в който преди две години се появи за първи път на телевизионния екран. Тогава той бе слабо и стройно момче, а сега е подут като балон.

View this post on Instagram

A post shared by Николаос Цитиридис (@ntsitiridis)

Не е ясно с какво се храни Николаос Цитиридис, но ако се съди по габаритите му, това не са салати и сухо месо на скара. Известно е, че гъркът обича да се тъпче с дюнери и вафли. Последните са толкова голяма негова страст, че още преди да стане тв водещ, той издаде книга с ревюта за различни техни разновидности.

Когато обаче започна в bTV ги е спрял бе минал на хранителен режим, за да е строен и красив пред камерите. Известно е, че камерата винаги слага поне по 5 килограма над реалното тегло на хората. Самият Николаос обаче е успял да сложи няколко пъти по пет върху себе си, благодарение на лакомията, която очевидно не успява да озапти.

Цитиридис отдавна бе започнал да пълнее, но в последния месец, в който не е на екран, вероятно е качил поне 10 килограма над и без това наедрялата си фигура. Резултатът е плачевен. Известно е, че преди да стане водещ е страдал от сериозно наднормено егло.

Говори се, че е тежал около 120 килограма, а ръстът му далеч не е внушителен. По онова време Нико редовно си хапвал домашна скара – наденички, кебачета и кюфтета, гарнирани с пържени картофки и топъл хляб, отбелязва "Уикенд". Естествено от вида му страдало неговото самочувствие, което обаче не било достатъчен стимул, за да намали храната.

Той успява да отслабне едва след като от bTV му предлагат да води вечерното шоу. Телевизията обаче поставя условие – да влезе във форма. Възможността да е на екран го амбицирала и да мине на диета и да започне дас портува. Но веднъж постигнати, резултатите трябва и да е поддържат, а той не си пада нито по глада, нито по тренировките.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 23 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    22 2 Отговор
    Сиромашко невидяло.
  • 2 ФАКТ

    25 2 Отговор
    Всички македонци са ниски ,набити в гъ.за развити.Табуретки.Тоя е гърк,ама не !
  • 3 Валентин

    6 4 Отговор
    Абе журналя, вие думата ГРЪК-ГРЪКА не я ли знаете. Какъв е тоя гърк ли гърч ли?

    Коментиран от #5

  • 4 Мдаа

    20 1 Отговор
    вижда се че е широк в ханша...
  • 5 Димо

    14 2 Отговор

    До коментар #3 от "Валентин":

    Ти бъркаш в случая - пише се грък - гърка , не гръка. Провери го,ако искаш.
  • 6 На мен

    7 5 Отговор
    Ми изглежда, че е фотошоп нарочно се е закръглил.
  • 7 Цикирики

    16 3 Отговор
    Откъде има доходи да плюска толкова тоя лешпер? Спецов спиш!
  • 8 Охо-бохо

    17 1 Отговор
    Нормално, грък е! Този ген от Северна Африка е предпоставка за голям пъ..ялник!
  • 9 Защо на

    14 5 Отговор
    мелеза м/у българка и грък викате грък??? Слави беше поне сто класи над тоя плешив к.елеш.

    Коментиран от #10, #12

  • 10 Верно е

    4 3 Отговор

    До коментар #9 от "Защо на":

    Успя ЗА ЕДНА година ДА счупи 4 парламента
  • 11 сила

    15 0 Отговор
    при гърчетата е генетично.....и мъжко и женско се е дебело

    Коментиран от #18

  • 12 Марина

    3 0 Отговор

    До коментар #9 от "Защо на":

    200 не, но половин да!
  • 13 Комунист

    9 2 Отговор
    Тоя пидирунгел ли е?
  • 14 Мехмед

    4 2 Отговор
    Ще си имаме бебе.
  • 15 Анонимен

    5 0 Отговор
    До ген е. Има хора ядат много и са слаби, а цитиридис има ханш на жена. Има ги всякакви, плувкините са с тела на мъже, в ханша и рамене широки, като мъж. Всеки добре, че се харесва. Красивият народ бе по време на Тато, явно си бе от еко храната, а днес дини от незнайно къде с дебели кори и без вкус, животното не ги яде. Живи и здрави и на неговата улица ще изгрее някоя фиданкайохо. Красивите хора са по принцип нещастни.
  • 16 бушприт

    2 1 Отговор
    "Нико редовно си хапвал домашна скара – наденички, кебачета и кюфтета, гарнирани с пържени картофки и топъл хляб, отбелязва "Уикенд".И АЗ СЪЩО ГО ОТБЕЛЯЗВАМ. ПРИ СКЛОННОСТ КЪМ НАПЪЛНЯВАНЕ,ЧОВЕК НЕ БИВА ДА СИ ПОЗВОЛЯВА ДА ЯДЕ ТАКИВА ПРОДУКТИ. ХЛЯБЪТ ДАЛИ ЩЕ Е ТОПЪЛ ИЛИ СТУДЕН,НЯМА ТОЛКОВА ЗНАЧЕНИЕ,А НЕГОВОТО КОЛИЧЕСТВО,КОЕТО СЕ ПОГЛЪЩА НА ЕДНО ХРАНЕНЕ. ТЕМПЕРАТУРАТА НА ХЛЯБА Е ПО-ВИСОКА,КОГАТО ТОЙ Е ДОМАШНО-ПРИГОТВЕН.
  • 17 един от многото

    6 0 Отговор
    Да отива при Ути , без това за друго не става!
  • 18 стария моряк

    7 0 Отговор

    До коментар #11 от "сила":

    Всички са с формата на попска круша!