Last news in Fakti

27 Юли, 2022 12:33 11 211 10

Вдовица получи снимка на пениса на колега на покойния си съпруг

  • пенис-
  • колега-
  • вдовица-
  • снимка

Мнозина посъветваха вдовицата да подаде жалба в полицията за преследването

Вдовица получи снимка на пениса на колега на покойния си съпруг - 1
Снимкa: Shutterstock

Потребителка на Reddit осигури уволнението на колега на покойния си съпруг. Вдовицата, която използва прякора throwRA799577, намери начин да му отмъсти за пикантните снимки и откровения флирт в чата си с него, започнал само три седмици след смъртта на съпруга ѝ.

„Когато ми изпрати за първи път съобщение, попитах откъде е взел номера ми. Той ми отговори, че го е получил от съпруга ми. Първоначално бях просто раздразненa, но с времето започнах да забелязвам нотки на флирт в съобщенията му. В течение на няколко дни те ставаха все по-неподходящи, след което го помолих да спре“, пише throwRA799577.

Вместо това събеседникът, който се представи като Тед, изпрати на вдовицата снимка на пениса си, като отбеляза, че знае колко самотна е жената сега и ѝ предложи компанията си.

На следващата сутрин throwRA799577 отиде във фирмата, в която работеше съпругът ѝ, и разказа на прекия ръководител на Тед за неговите ексцентричности. Впоследствие мъжът бил уволнен.

„След това Тед ми писа, че нямам право да ходя да се оплаквам от него на работодателя, защото това лишава него и децата му от препитание. Той също така отбеляза, че това не е работен въпрос. Майка ми отчасти се съгласи, че не трябваше да поставя детето Тед на ръба на оцеляването”, каза throwRA799577, отбелязвайки, че сега се съмнява в правилността на решението си да се оплаче на компанията.

Потребителите на Reddit обаче подкрепиха жената. Според повечето от тях фактът, че Тед е бил колега на покойния съпруг на авторката на поста, прави работодателя му въвлечен в конфликта. Освен това мнозина посъветваха вдовицата да подаде жалба в полицията за преследването, пише jenata.blitz.bg.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 21 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Стар коцкар

    32 1 Отговор
    Млади колги, да знаете, че само снимка на пенис никаква работа не върши. С тия виртуални чатове забравихте как се прави работата в реалния свят.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Ако вместо снимка

    29 3 Отговор
    И го беше доставил натюр всички щяха да са доволни. Това е все едно на умиращ от глад да му пратиш снимка на печено пиле
  • 4 Тома

    5 3 Отговор
    Пишете дали си заслужава фотото в сантиметри и фи

    Коментиран от #8

  • 5 Буха ха

    10 4 Отговор
    Могла е да го блокира, могла е да отиде в полицията, но не го е направила. Да я съди сега.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Бай Минас

    4 6 Отговор
    ... не се е сетил чилякът, че на подобен боклук трябва да изпратиш снимка на чековата си книжка, ако искаш да го впечатлиш...
  • 8 Гост

    1 1 Отговор

    До коментар #4 от "Тома":

    Да не си Асан Василев че си мераклия за тази снимка,парфюма не е ли до теб?
  • 9 Работете

    7 0 Отговор
    Г-да журналисти, редактирайте ги поне тези статии препечатвани от чуждестранни сайтове! Не се оставяйте на фриволния превод на Гугъл да ви върши работата. Сигурно са ви приели на работа с уверението, че знаете езици.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.