Last news in Fakti

1 Август, 2022 11:33 3 403 3

Ако сънувате сватба...

  • сватба-
  • сън-
  • значение

Най-вероятно подсъзнанието ти се опитва да те предупреди за възможни трудности в работата или отношенията с близки

Ако сънувате сватба... - 1
Снимкa: Shutterstock

Няма нищо общо с това дали някога си си представяла собствената си сватба или тази на най-добрата си приятелка. Бяла рокля, нежни цветя, клетви, целувки... всичко това на пръв поглед е доста лесно за интерпретация на съзнанието, докато си напълно отпусната и спиш. Не всички обаче са съгласни с това. Според някои съновници - да видиш сватба насън води до неприятности и объркване в бизнес делата, пише flagman.bg.

Ако сънуваш, че вървиш по пътеката, заобиколена от щастливи роднини и приятелки, младоженецът е прекрасен, а сватбената украса е точно това, за което си си мечтала, най-вероятно това е добър знак. Твоето подсъзнание е доволно от начина, по който протичат ежедневните ти дейности. Очаквай лесен край на дълъг бизнес проект, повишение в работата или завършване на отдавна започнат ремонт.

Проблемите на сватбената церемония насън са тревожен знак. Най-вероятно подсъзнанието ти се опитва да те предупреди за възможни трудности в работата или отношенията с близки. Има голям шанс сънят да предвещава сблъсък с капани във важни процеси, срив в бизнес преговори или кавга с половинката ти.

На чужда сватба си - годеникът ти води друга към олтара

Популярен мотив на "сватбените" сънища е предателството. Сънувала ли си сватбата на половинката ти и непознато момиче? Най-вероятно те очакват напразни притеснения. Ако партньорът ти и приятелката му разменят брачни клетви, предстои ти само неприятен разговор. Подсъзнанието най-вероятно се опитва да ти каже, че в отношенията с близките ти се е натрупала критична маса от недоверие и взаимно подозрение.

На чужда сватба си и всичко е наред

Ако си просто гост на чужда и много щастлива, и красива сватба, това със сигурност е добра поличба. Основното нещо е да запомниш каква роля ти е отредило подсъзнанието ти в празника. Ако си седнала на масата до булката, тогава те очакват приятни изненади и подаръци. Ако просто си сред веселите гости, сложният и важен работен проект, в който ще трябва да участваш, ще върви гладко и ще завърши добре. А ако гледаш сватбата на някой друг от вратата, най-вероятно скоро ще те осени добра идея.

На чужда сватба си и нищо не е наред

Сватбата на някой друг, която се превръща в тотален скандал е малко тревожен знак. Най-вероятно ще имаш задължения, които няма да бъдат много продуктивни. Неочаквани конфликти по време на сватба или сълзи в очите на булката в съня ти, предвещават неприятни разговори с майка ти или близък приятел.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 1222

    4 0 Отговор
    Сънувах зеленчукова градина с много 🎃🎃🎃🎃🎃 и изведнъж заваля град с размерите на топка за тенис.🤭
  • 3 име

    1 0 Отговор
    А каква поличба е ако пишеш глупави статии за сънища и сватби?!