Last news in Fakti

2 Август, 2022 11:24 2 239 6

Създател на порнографски сайт е „Най-мразеният мъж в интернет“

  • най-мразеният мъж в интернет-
  • документален филм

Нов документален филм, който отразява нашумелия проблем с киберпрестъпността

„Най-мразеният мъж в интернет” е нов документален филм, който отразява нашумелия проблем с киберпрестъпността. В него се разказва историята на Хънтър Мур, пише dariknews.bg.

През 2014-2015 г. той прави сайт, в който всеки е свободен да качва каквото съдържание поиска – порнографски материали, непристойни снимки на различни хора, без дори да е нужно тяхното разрешение.

За работата на сайта са били ангажирани множество хакери, които нерегламентирано са прониквали в лични имейли, сървъри на големи компании и пр. Уебстраницата съществува в продължение на 16 месеца, а създателят ѝ е осъден на 2 години и половина затвор.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Оставете затвора!

    6 0 Отговор
    Колко му е банковата сметка?
  • 2 Псевдоним

    6 1 Отговор
    Този е някакъв кокошкар, повечето ентусиасти сами си качват снимките и клипчетата в мрежата.
  • 3 интересна снимка ...

    4 0 Отговор
    Какъв символ е цигарата?
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 до номер 4

    2 0 Отговор
    Никой не казва,ама като гледам на юнака ,колко ножове м стърчат от гърба,та тоя е пътник.
  • 6 Соваж бейби

    1 1 Отговор
    Поредната простотия на фермата, по Netflix гледах около 20 минути -"съсипаните и ограбени" жертви .Така се описват ,моят въпрос е какво са правили в такива сайтове ?Ето на какви абсурди краварите очакват документален филм да стане сюксе.