5 Август, 2022 14:31 3 357 5

Новият сезон на "Фермата" свърза миналото и бъдещето с "Мостът на времето"

  • фермата-
  • нов сезон-
  • риалити-
  • шоу-
  • предаване

Риалити шоуто се завръща с нови герои и добре познати легенди от предишни сезони

Срещата на миналото и бъдещето е възможна само във „Фермата“ - най-градивното и позитивно риалити, което скоро се завръща в ефира на bTV. Осмият сезон на предаването, наречен „Мостът на времето“, ще събере легендарни участници и нови, интересни герои, и ще свърже традиционните ценности с модерния свят. Сред спиращата дъха природа, на брега на красивия язовир Диканя, предаването ще преоткрие собствените си корени и ще възроди добрите взаимоотношения и усърдната работа в името на общото благо.

Тази есен през портата на „Фермата“ 8 ще прекрачат участници, представители на доброто старо време и на несигурното, но вълнуващо бъдеще. Всички те ще се заселят край спокойните води и ще се опитат да превърнат необитаемата, но плодородна земя в романтично фермерско селце. В тази трудна мисия ще ги подкрепят наставниците им - добре познатите, обичани от зрителите фермери Бети и Ники, които ревниво пазят връзката с българската земя.

Новият сезон на "Фермата" свърза миналото и бъдещето с "Мостът на времето"

Сред участниците ще се откроят любимците на публиката, които се превърнаха в емблеми на предишните седем сезона на „Фермата“ - мъже и жени с традиционни ценности и опит, носещи духа на старите времена. Срещу тях ще застанат иинтересни, модерни нови герои и визионери. Тези два свята не само ще се сблъскат, но и ще се допълнят. А в индивидуалното и отборно съревнование най-достойният ще спечели голямата награда от 100 000 лева.

В съвременния свят, който се променя светкавично, а информационната лавина и високите технологии помитат всичко старо и познато, ние имаме нужда да спрем, да осмислим живота си и да се адаптираме. „Фермата“ 8 ни дава шанс да си припомним уроците от историята и да вземем от миналото онова, без което не можем, за да продължим напред. Нека заедно минем по „Мостът на времето“, апелират от шоуто.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дъ Крава 🐄

    9 2 Отговор
    Чувствам се истински щастлив че не съм гледал и една минута от тази помия. Някакви меки китки и магистрални труженички дето не могат да си намажат и една филия обикаля и умуват около една коза.
  • 2 Студопор

    7 1 Отговор
    Защо изобщо излъчват подобни помии...? А да, сетих се - за отклоняване на вниманието на хората от по-важни проблеми. Същото като стратегията "хляб и зрелища", но в модерен вариант.
  • 3 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    6 1 Отговор
    Поне да произвеждат нещо не само да се състезават в някакви безсмислени игри . Шоу за безмозъчни.
  • 4 Мюмюн (Майкал)

    1 3 Отговор
    Мога да ви изброя пуне три варианта как ша са развий туй шоу ама ма марзи. Ако някуй даде паре кеш на мене, ша му казвам.
  • 5 ха ха

    1 1 Отговор
    Единственото хубаво нещо в това предаване бяха Бети и Ники които ги нямаше в последните сезони затова и затънаха в простотии Андрешко и Иванушка.Сега ги връщат за да им спасят формата,обаче надали.