Last news in Fakti

7 Август, 2022 19:52 2 369 5

Фитнес влогър счупи интересен рекорд на Гинес (ВИДЕО)

  • рекорд на гинес-
  • влогър-
  • фитнес-
  • набирания-
  • хеликоптер

Белгиецът Стан Брауни направи 24 набирания за една минута от стъпалата на хеликоптер

Двама нидерландски фитнес ентусиасти се предизвикаха да изпълнят набирания от стъпалата на хеликоптер и един от тях успя да стане световен рекордьор на Гинес.

Стан Бруининк, известен още в Ютуб като Стан Брауни, и Ариен Алберс, който също участва в неговите видеа се впуснаха в интересното предизвикателство. Рекордът беше следен от съдия от Гинес, а мястото беше летището Хувенен в Антверпен, Белгия.

Ариен беше първи и успя да направи 24 набирания за една минута, счупвайки предишния рекорд от 23, поставен от Роман Сахрадян от Армения, пише trafficnews.bg.

Времето на Ариен като рекордьор обаче беше краткотрайно, тъй като Бруининк завърши 25 набирания само минути по-късно, ставайки новият носител на титлата.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Какво значи влогър ?

    0 2 Отговор
    Преди бяха блогъри сега влогъри ?!?

    Коментиран от #2, #4

  • 2 Симо

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Какво значи влогър ?":

    Влогърът е потребител, който документира част от живота си публично във видеоклипове или собствен уебсайт.

    Коментиран от #3

  • 3 Механик

    10 1 Отговор

    До коментар #2 от "Симо":

    "Влогър" е такъв, на когото му го ВЛАГАТ.
    Тия влогъри, какво полезно са направили за хората? Набирали се на хеликоптер?! Това според вас е излекувало, нахранило или стоплило някой?
    Такива трябва да се лекуват и то принудително!
  • 4 Разлика

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "Какво значи влогър ?":

    Блогърът представя информацията си с картинки и текст, а влогърът чрез видео съдържание. Общо взето едво време бяха блогъри, сега масово са влогъри.

    Коментиран от #5

  • 5 Знайко

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "Разлика":

    ...еми кой да се хаби да пише , да редактва ,да форматира...то много сложно...пускаш едно записче и просто почваш да бълваш....после изрязваш малко и хоп-готово. Леко кинти за лек хардуер и яко кинти от кликове и адуорд и други...ей ти на Влогър- човек който се затруднява да е блогър!