Last news in Fakti

10 Август, 2022 15:31 1 384 8

Мария Бакалова поздрави българската публика с ВИДЕО

  • мария бакалова-
  • поздрав-
  • видеопоздрав-
  • убийствена игра-
  • нов филм

Актрисата говори на българските киномани за новия си филм "Убийствена игра"

Мария Бакалова поздрави българската публика с ВИДЕО - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Актрисата Мария Бакалова отправи видео послание към киноманите у нас. В клипа българската красавица говори за черната комедия „Убийствена игра“, в която се превъплъщава в образа на Бий. Това е една от първите главни роли на Мария Бакалова в Холивуд, след успеха ѝ в "Борат 2", съобщава Vesti.bg.

„Здравейте, прекрасни хора! Изключително се вълнувам да споделя с вас новия си филм „Убийствена игра“. Ще можете да го гледате в цялата ни страна от 12 август. Тази черна комедия ще ви накара да се разсмеете, да се страхувате, да притаите дъх в очакване и почуда „кой, кога, какво, защо, как направи, какво се случи, какво видях“. Но най-вече и преди всичко да се забавлявате. Елате и вижте какво може да се обърка в една парти игра. Филмът е жесток, хаплив, с изключително чувство за хумор и изпълнен с убийствени обрати“, казва във видеото звездата от "Борат 2".

„Убийствена игра” (Bodies, Bodies, Bodies) разказва историята на група младежи, които решават да се скрият от връхлитащия ураган в отдалечено семейно имение и да си организират парти.

На този младежки купон една парти игра се обърква жестоко и предлага свеж поглед към термините „нож в гърба“ и „истински приятел“.

Главните роли в „Убийствена игра” са поверени на Мария Бакалова, Амандла Стенбърг, Майхала Херолд, Чейс Сюи Уондърс, Пийт Дейвидсън. Режисьор на лентата е Халина Рейн.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 123ас

    21 3 Отговор
    каква красавица... обиконвенно момиче от меден рудник! Изиграла някаква срамна роля в някакъв бъзумно тъп филм... Какво токова я величаете...

    Коментиран от #2

  • 2 Мария

    13 3 Отговор

    До коментар #1 от "123ас":

    Да живеий простотията и аз покрай нея
  • 3 СамоЗащото

    11 0 Отговор
    Само защото е българка се насилих да излгедам "изгряващия" филм. Ако тя не участваше, в никакъв случай не бих си го причинил. Ако това му викат хумор в днешно време, по-добре да си пусна Мистър Бийн от преди 20 години, доста по-забавен и ведър е.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Щом не цъфна в началото

    3 0 Отговор
    Няма и да върже....!
  • 6 Срам

    2 1 Отговор
    ме е, че е българка. Външен вид и морал - без коментар.
  • 7 Гост

    3 1 Отговор
    Коя е тази ?? Чак пък звезда хаха това Борат може да се класира само за най тъп , задръстен идиотски филм на всички времена . А този филм тела , тела , тела , егати тъпото заглавие е тамън като за тази " звезда" .
  • 8 ЗАЩО ВСЕ ОЩЕ НЯМАМ УБЕДИТЕЛНИ ДАННИ

    0 0 Отговор
    ЧЕ ТАЯ МОМИЧКА Е НЕЩО ПОВЕЧЕ ОТ КОЯТО И ДА Е ДРУГА КИФЛА ?