Last news in Fakti

10 Август, 2022 18:28 10 472 6

3-те най-подходящи за брак женски зодии

  • съпруга-
  • зодия-
  • брак-
  • жена-
  • хороскоп-
  • любовен хороскоп-
  • домакиня-
  • майка

Звездите отличават три женски зодии като най-добрите съпруги

3-те най-подходящи за брак женски зодии - 1
Снимка: Shutterstock

Когато научаваме повече за нашата зодия или тази, под която е роден наш близък, човек когото харесваме, колега, приятел, можем да получим един интересен поглед върху неговата личност. Това защо той е избрал определена професия, дали е активен или мързелив, дали е егоист или романтичен, пише в. Струма.

Ако сте напът да направите важен житейски избор и това какво казват звездите е важно за вас, вижте жените от кои зодии са най-подходящи за брак.

Жената Козирог

Дамите родени под този зодиакален знак са много добре организирани, прагматични и практични. Няма много неща, които Козирогът не може да направи. Господа, ако търсите силно организирана жена, която може да балансира между кариерата, семейството, домакинството и социалния живот, жената Козирог вероятно е вашият партньор за сериозна връзка и брак.

Жените Козирози са амбициозни и неуморно ще преследват целите си, което ги прави идеалната половинка. В случай, че и вие сте устремен, фокусиран човек, няма да ви бъде трудно да разберете стремежа и енергията им. Бъдете наясно, че те са изключително почтени във връзката, което означава, че няма да ви търпят, ако им изневерявате.

Те дават най-доброто от себе си за любовта, но очакват и същото от партньора до себе си. Жените Козирози са силно любящи, пламенни, със силно чувство за справедливост. Определено няма как да ги спечелите с небрежност, мързел или неуважение в отношенията си.

Жената Риби

Знакът Риби се отличава с креативност, чувственост, интуиция, мечтателност. Жените Риби имат емоционална дълбочина и откритост, която им помага да създават прекрасна връзка, когато намерят правилния партньор. Не се страхуват да мислят дълбоко, да чувстват дълбоко. Готови са да споделят своите най-дълбоки чувства с вас.

Това, което ги прави прекрасни за брак е грижовността им. Винаги ще проверяват дали се нуждаете от нещо, а тази им дълбока грижа се пренася в майчинството, което прави жените Риби добри за отглеждане на деца.

Всичко звучи прекрасно, нали? Но не се заблуждавайте, че може да ги разигравате, защото те изискват уважение и грижа. Тези жени са много емоционални и се нуждаят от това чувствата им да бъдат зачитани. С тях може да ви бъде много уютно и спокойно.

Жената Скорпион

Бракът с жена Скорпион никога не е скучен. Скорпионката е самоуверена, особено привлекателна, тайнствена, но не се задоволява с всеки. Да обичаш така жена и да бъдеш във връзка с нея, трябва да си готов да имаш голямо сърце. Рядко приема „не“ за отговор, защото знае какво иска и заслужава в едни взаимоотношения. Ако ви допусне твърде близо до себе си, знайте, че това е голяма чест за вас.

Рядко би споделила нещо за вашите взаимоотношения в социалните мрежи или с приятели. Тази енергия ще насочи към вашата връзка, в това да разговаря с вас. Знайте, че пази любовта си от външна намеса. Може да е много грижовна, сексуална и да ви кара да се чувствате невероятно във връзката. Няма да ви е лесно да я обичате, но определено си струва да опитате.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 26 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Парапетка

    7 3 Отговор
    Ленка дет разваля семейства от кои е?
  • 6 Дъртата въртолетка

    3 2 Отговор
    Най подходящи и как го разбрахте това, мъжа постоянно му тежи нещо на главата... боже опази...!?