Last news in Fakti

15 Август, 2022 11:15 6 194 2

Почина известен турски актьор

  • турски актьор-
  • сюрея ервен-
  • инцидент-
  • истанбул

Сюрея Гюрсел Еврен е паднал от тераса на третия етаж на жилищен блок в квартал "Санджактепе" в Истанбул

Почина известен турски актьор  - 1
Снимка: Shutterstock

Почина известният турски актьор Сюрея Гюрсел Еврен, предадоха днес турските медии.

Според информация на в. "Джумхуриет" той е починал в събота сутринта, след като е паднал от тераса на третия етаж на жилищен блок в квартал "Санджактепе" в Истанбул. Еврен е бил на гости в апартамента.

Не са известни причините за инцидента. Екипите на Бърза помощ и полицията, които са пристигнали на мястото на инцидента, само са констатирали смъртта на Еврен.

Предприето е разследване по случая, допълва БТА.

Еврен е роден на 21 декември 1968 г. Той се е снимал в много известни турски филми и сериали, сред които "Госпожа Фазилет и нейните дъщери".


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Вероятно

    8 7 Отговор
    Мюсюльманинът се е нафиркал!
  • 2 дръндарска философска школа

    2 2 Отговор
    Ей, не желаят да се научат журналята и това си е...Вестника цитиран в статията само се пише ДжумХуриет, но се чете Джумуриет. Като не ги разбирате тези неща, напишете го в оригинал на латиница.