26 Август, 2022 15:44 3 310 0

Според зодията: Как да се разделите с половинката без драма

  • зодии-
  • раздяла-
  • половинка в живота-
  • без драма

Астросъвети за по-мирна раздяла

Според зодията: Как да се разделите с половинката без драма - 1
Снимка: Shutterstock

Искате да прекратите връзка, но не и да разбиете нечие сърце. Вижте как да скъсате с всяка една от зодиите. Всички ние се различаваме по чувствителност, устойчивост на стрес, така че раздялата може да се счита за провал или за начало на нещо ново. Ето как да се разделите с всяка една от зодиите, така че този, с когото се разделяте, да приеме новината без истерия.

Овен

Овните са войнствени и склонни към крайно поведение. Следователно, можете с право да се страхувате, че раздялата няма да бъде приета спокойно. Затова не бива да се двоумите твърде много, защото това само ще омагьоса Овена. Трябва веднага честно да обясните защо сте взели това решение. Тогава има голям шанс да останете в добри отношения, пише "Флагман".

Телец

Страхувате ли се да се разделите с Телец? Може би вашите страхове са преувеличени, тъй като Телците са склонни да се отървават бързо от връзки, които не ги удовлетворяват.
Така че бъдете честни с партньора си. Може да се окаже, че отдавна се е чувствал зле, но не е посмял да ви каже за това.

Близнаци

Такива уверения като „Не те заслужавам“ или „С някоя друга ще бъдеш по-щастлив“ са лоша стратегия за прекратяване на връзка. Ако излъжете за истинската причина, може да изпитате неприятности от Близнаците в бъдеще .
Ако искате всичко да мине мирно, не изкривявайте нещата. Кажете истината, но тактично, за да не го обидите.

Рак

Ключът към успешното раздяла с Рака е твърдостта. Ако сте сигурни, че общото ви бъдеще не е нещо реално, веднага кажете, че това е краят. В противен случай Ракът ще направи всичко необходимо, за да ви спре.
Вероятно така или иначе ще опита различни начини да спаси връзката ви. Бъдете последователни, не давайте втори шанс, просто се отдалечете. С течение на времето Ракът ще разбере, че това е била правилната стъпка.

Лъв

Храбрият лъв не пуска лесно плячката си... Освен ако не му позволите да обърне нещата и да го оставите сам да скъса с вас.
Така ще му бъде много по-лесно да преглътне горчивината от раздялата.

Дева

Пригответе се за дълъг, честен разговор. Не е достатъчно да се каже "свърши се". Девата се нуждае от време заедно, за да обмисли всичко.
Вместо кръчма, изберете някое по-спокойно място в парка. Препоръчва се дълга разходка. Благодарение на това вие не само ще се разделите приятелски, но и имате шанс за добри отношения в бъдеще.

Везни

Трудно е да се разделите с Везните, защото те няма да признаят веднага този факт. Мъжът Везни ще се опита да ви спре и може да използва различни трикове.

Скорпион

Не разчитайте на приятелски отношения след раздялата. По-добре да се разделите със Скорпиона окончателно.
Изтрийте неговия телефонен номер, премахнете го от приятели в социалната мрежа. Така ще бъде много по-добре.

Стрелец

Бъдете нежни, в противен случай лесно ще нараните чувствата му. Само защото не искате да продължите връзката си, не означава, че трябва да изгорите мостовете си.
Стрелецът ще се преструва, че нищо голямо не се е случило, но в сърцето си ще има голяма рана.

Козирог

Не си правете илюзията, че ще станете приятели след раздялата, Козирогът едва ли ще се съгласи на такава сделка. След като сте решили да напуснете, не поглеждайте вече назад.

Водолей

Ще ви трябва много търпение, тъй като на Водолея му трябва време, за да свикне с факта, че всичко е свършило. Очаква ви дълъг разговор, може би повече от един.
Водолеят може да бъде упорит, така че може да се опита да ви убеди да промените решението си. Бъдете подготвени за това.

Риби

Разговорът с Риби ще бъде един от най-трудните в живота ви. Ако кажете директно на Рибите, че това е краят на връзката, това може да доведе до истерия. Те са изключително уязвими и няма да могат да приемат лесно раздялата


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА