Last news in Fakti

31 Август, 2022 12:56 3 522 7

Ново интервю на Меган разгневи "монархистите"

  • меган маркъл-
  • монархия-
  • кралско семейство-
  • пиърс морган-
  • интервю-
  • короната

Верните почитатели на кралското семейство нарекоха съпругата на принц Хари "безсрамна и лицемерна"

Ново интервю на Меган разгневи "монархистите" - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Меган Маркъл отново хвърля сензационни бомби, както казват на жаргон медиите с интервюто си в американското списание "The Cut". Всъщност всяка нейна дума от разговора вече започна да се тълкува, анализира, разтяга и гледа под лупа от кралски специалисти и тънки познавачи на темата "синя кръв", пише Дир.бг.

57-годишният водещ на TalkTV Пиърс Морган, който се превърна в критик на херцогинята на Съсекс, след като тя прекрати приятелството помежду им, веднага я нарече безсрамна. Бившият водещ на "Good Morning Britain" каза, че Меган няма свян относно новата си атака срещу кралските особи, отбелязва "Daily Mirror". Ребека Инглиш, която пише по кралските теми в "Daily Mail" анализира поведението на Меган от интервюто и казва, че настроението ѝ често варира от необичайно весело до странно, а от текста прозира хладна заплаха.

"Интересно е, никога не ми се е налагало да подписвам нещо, което ме ограничава да говоря. Наистина съм положила активни усилия да простя, особено като знам, че мога да кажа всичко", твърди Маркъл.

Меган твърди, че проблемът ѝ с кралското семейство е такъв, че "просто съществувайки" тя ги "разстройва" и че те искат да ѝ казват какво да казва и какво да прави.

Бившата актриса Меган също твърди, че член на актьорския състав на хитовия мюзикъл на Уест Енд и Бродуей, "Цар Лъв", ѝ е казал: "Ние се радвахме по улиците по същия начин, както когато Мандела беше освободен", след като тя се омъжи за принц Хари.

Пиърс не се сдържа относно нейните изказвания и нападна бившата кралска особа, като каза: "Дори по стандартите на Маркъл, това е отвратително самохвално, неискрено и лицемерно поведение и говорене".

След това той каза, че му е прилошало, като е чул някои от другите ѝ изказвания. Пиърс продължи: "Само анекдотът с Мандела ме накара да се задуша. Как се осмелява да използва титлата си, за да продължава да унищожава институцията, която ѝ я е дала? Безсрамно и нагло!"

Меган разкритикува кралските особи, че не са им дали възможност с Хари да работят от името на монархията. Тя също така твърди, че на други кралски особи е позволено да изпълняват задълженията си, както искат, и намекна, че тя и Хари са третирани по различен начин.

В интервюто Меган каза: "Това, независимо от причината, е нещо, което не ни беше позволено да направим, въпреки че няколко други членове на семейството правят точно това нещо."

Когато я попитаха защо може да е било така, тя на свой ред върна въпроса: "Вие защо мислите, че е така?!"

Тя каза, че с Хари са били готови да отидат в която и да е страна от Британската общност, за да бъдат далеч от семейството. "Всичко това само защото само със съществуването си разстройваме динамиката на йерархията. Така че казахме: "Добре, добре, да се махаме оттук. С удоволствие".

Според Ребека Инглиш тук е намесен и момента с расата - майката на Меган е тъмнокожа.

Меган обяснява още пред списанието, че Хари е тъжен, защото вече не е така близък с принц Чарлз, когато е загърбил кралските задължения и е заминал да живее в Калифорния. "Хари ми каза: "Загубих баща си в този процес", коментира още тя.

Снимките на Меган към разговора в американското списание "The Cut" пък са меко казано недостойни за херцогиня. На някой от тях тя е доста разголена.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мегито

    15 0 Отговор
    от септември ще води рубриката "аз съм Сънчо" по телевизията заедно с Кошлука.

    Честито!
  • 2 дъртия кралски pептил

    11 3 Отговор
    тая ще я пращам при даяната
  • 3 Помак

    14 0 Отговор
    ...тъж жина е голяма лисица ...варти сички на праста си ...ако сина са падне такваз ...ша го накара да маизгонят от нас....
  • 4 Ха Ха

    22 0 Отговор
    Меги спри се сложи малко цип на голямата си уста....
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Кралицата

    8 0 Отговор
    е търпелив, ама...
  • 7 Баба

    1 0 Отговор
    Пчелата от. Меда не бяга Всеки е прав за себе си Браво на Хари избра свободата пари се печелят пари се губят Спокойствието цена няма Искрените хора са смели и добри той показа любовта си към майка баба. Жена и деца