Last news in Fakti

7 Септември, 2022 12:31 3 942 11

Синът на Годжи стана рапър, засипаха го с хейт

  • георги милчев - годжи-
  • син-
  • годжи-
  • волен милчев-
  • критики

Интернет потребителите се разделиха на два лагера

Сред напълно новата вълна от артисти, която се надига в България, е и синът на Годжи – Волен Милков. Наскоро vbox7 разказа за музиката, която Волен създава, но в социалните мрежи някои потребители изразиха недоволството си от прохождащия рапър.

„Мега зле“, „И аз мога да стана музикален изпълнител. Хората не са чували за мен и това е достатъчно“, „Ей сега от интерес му прицъках песните, да видим за какво става дума. Ама не, не става. Дори със зор не става за слушане, за съжаление. Изобщо не му се получава“, пишат някои хора във Фейсбук.

Публикация, споделена от VOLEN (@volenmilchev)

Други пък защитават Волен, пишейки, че е наследил таланта на баща си. „Годжи има един от най-красивите български гласове. Вярвам, че синът му го е наследил“.

Певецът иначе създава музика в колаборация с друг артист, а най-често това е Петър Йотов, известен и като Peyotoff. Музиката им е смесица между алтернативното звучене на МОЛЕЦ и еротичното на The Weeknd и Шаде.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Добро а не зло в 21 век

    3 5 Отговор
    Драги хора може ли да ме направите независим и истински цар на България или да ме уредите да бъда на хранилка в ПП БСП?!
    За добро ще бъде!
    Обещавам !!!!!!
  • 2 въпросче

    17 1 Отговор
    Ако не е "хейт",а недоброжелателност,какво ще стане?!
  • 3 Дрън дрън та пляс

    20 2 Отговор
    Годжу имал талант хахаха
  • 4 Студопор

    7 0 Отговор
    "Сред напълно новата вълна от артисти, която се надига в България, е и синът на Годжи – Волен Милков" - МИЛЧЕВ, Тихомир! Милчев!! Като баща си - Георги Милчев-Годжи.
    Даже на инстаграма, дето си публикувал пише volenmilchev. Чети!!
  • 5 Ром Бакарди

    7 0 Отговор
    Б..а..х..ти..воят! Се идно валк вий вав гората. От таз песен или кот там е ша са напукат чашити вав пиану-барът бе. Какав рапер какви пет лева-тоз ни можи да пей-я да са пробва вав поуп-фолка.....там виднага ша го аресат.
  • 6 Соваж бейби

    9 0 Отговор
    Годжито и талант хи хи ,да свири в ресторанти на плажа или на сватби става нищо повече .Peyotoff x VOLEN - И УТРЕ Е ДЕН много кофти мелодия бе ,монотонна работа ,този човек наясно ли е че блус,ритъмен блус,джаз е много труден стил и само за хора с талнт леле Шаде много я обичам нищо общо с нея ,The Weeknd само една песен рекламата на Мерцедес друго нищо интересно.
  • 7 Айде де

    3 2 Отговор
    Станал, той тоя си пее от поне 10 години;)
  • 8 Чух нещо, защото не се изненадах,че имал

    9 1 Отговор
    син и той бил рапър.

    Отраснал съм с хип хоп и рап музиката. Българска и чужда на всякакви езици. Все още слушам макар и на години.

    Такова ужасно изпълнение, визуално, вокално и текстово е присъщо само на недоносковците, чиито богати родители финансират с хиляди левове да се занимават с нещо. Ми това не става бе приятели. Откъдето и да го погледнеш това не става. Ужас. Щях да върна поръчката. То са едни глупости, едни щуротии, едно изгубено време... Съжалих момчето, че има приятели, които не са му казали истината в очите и продължава да се унижава... Жалко.
  • 9 Седнали на ушите си

    8 0 Отговор
    И от тоя не става певец същия като баща си, но може пък на внука и да се получи....,ама надали!
  • 10 Читател

    7 0 Отговор
    Нека опита момчето все пак е син на баща си,но за сега вие като вълк на месечина
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.