Last news in Fakti

9 Септември, 2022 14:57 1 818 3

Зак Ефрон изостави веганството

  • зак ефрон-
  • веган-
  • веганство-
  • храна-
  • хранителен режим

Актьорът сподели как поддържа формата си в момента

Зак Ефрон изостави веганството - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

В скорошно интервю Зак Ефрон разкри, че вече не е веган. В разговор с „Men's Health“ звездата от "Училищен мюзикъл" разказа защо е въвел отново месо в храната си и е спрял да се храни с веганска храна, пише БГНЕС.

"Тялото ми не преработваше зеленчуците по правилния начин. Затова реших да спра и да опитам нещо ново", казва 34-годишният актьор.

По-късно актьорът започва да прави периодично гладуване, след като преминава през "серия от тестове за чувствителност към храни".

"Спрях се на диета с високо съдържание на протеини, при която ям само две хранения на ден, всяко от които е с месо, и пия ябълков оцет преди всяко от тях", споделя актьорът.

Зак добавя, че в 11:00 ч. сутринта яде супа от костен бульон и зеленчуци с "чист протеин" като еленско или пилешко.

"Не ям отново до по-късно през деня, когато имам хранене, състоящо се от повече месо и здравословни въглехидрати като сладки картофи или киноа", разказа звездата от "Спасители на плажа" пред списанието.

Зак каза още, че след като се е отказал от веганската храна, сега може да се наслаждава на яденето на "месо от дреболийки, черен дроб и лук".

Все пак актьорът изрази малко съжаление за промяната в начина си на живот и добави: "От морална гледна точка, разбира се, все още ми се иска да бях веган".


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 12345

    20 1 Отговор
    Още един луд!Побърка се този свят.Накрая ,ще минем отново през камъка, тоягата и наново ще започне очовечаването на людете!
  • 2 ГЕРБмас

    10 0 Отговор
    Бойо Бъ се закани, че ако спечели изборите, ще стане веган и вече няма да яде мисирки, а само, ще ги бе!
  • 3 Нашийник

    4 0 Отговор
    То на тия мисленето им е сбъркано. Хайде сега в другата крайност - канибал.