Last news in Fakti

16 Септември, 2022 10:58 6 148 9

Шакира има извънбрачен син?

  • шакира-
  • певица-
  • син-
  • извънбрачно дете

Историята за незаконния син на певицата обаче се оказва абсурдна лъжа

Шакира има извънбрачен син? - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Негативните събития около Шакира като че ли нямат край. След раздялата с Жерар Пике здравословните проблеми на баща ѝ и неприятностите с данъчните власти в Испания, сега изникна и претендент за неин син. Млад колумбиец на име Педро твърди, че се е появил на бял свят от връзка на певицата с актьора от Меделин Сантяго Аларкон, пише Блиц.

Въпросният Педро твърди, че когато бил малък, Аларкон със свои приятели го оставил в сиропиталище. Когато навършил 12-13 години, чул хората, които го осиновили, да казват, че именно актьорът е негов биологичен баща. Те отворили дума за това, докато гледали сериал с участието на Сантяго.

След време мнимият син на Шакира отишъл да гледа пиеса с човека, за когото смята, че е негов баща. Педро твърди, че в гримьорната Аларкон започнал да го обижда и блъска. „Ще изпратя хора да те убият!“, крещял актьорът по думите на самозванеца, който отговорил от своя страна: „Ще изпратиш ли да убият собствения си син, собствената си кръв?“.

Сантяго Аларкон е категоричен, че всъщност Педро е обикновен измамник и го изнудва за сумата от 800 млн. колумбийски песо, което е около 189 000 щатски долара.

“Той твърди, че майка му, няма да повярвате и ме е срам да я назова. Но е време да го направя, за да видите абсурдността на историята – това е Шакира. Истинска лудост“, сподели 42-годишният Сантяго.

Историята на Педро наистина изглежда съшита с бели конци. През 1992 г., когато бил даден за осиновяване, Аларкон е 13-годишно хлапе, а бъдещата звезда в поп музиката е на 15. От своя страна актьорът отрича някога да е срещал Шакира. Педро пък би лек отбой след разкритията, че е обикновен алчен изнудвач и заяви, че не е търсил певицата и няма да го стори.

„Не, не, никога не съм я търсил. Аз не знам дали ми е майка, този, който знае, е той (б.р. - Сантяго Аларкон)“, заяви хитрецът.


Поставете оценка:
Оценка 1.4 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гражданин

    15 0 Отговор
    Защо трябва да ни занимавате с глупости, за които вие самите казвате, че са глупости?! За да си заработи някой надницата ли?
  • 2 Киров

    9 0 Отговор
    Нещо на жълто фейк замирисва туй.
    Замисляме се дали останалите новини не са нещо подобно

    Коментиран от #5

  • 3 Анонимен

    10 0 Отговор
    Някой да е видял Шакира и Пике да подписват документ за "граждански брак"! Не съм сигурен, но те май си живяха така, както и много други - без да подписват!

    Коментиран от #4

  • 4 Да се смееш ли, да ревеш ли...

    3 0 Отговор

    До коментар #3 от "Анонимен":

    Брак няма, но извън"брачен" син - можело и да има;-). Свободното падане продължава...

    Коментиран от #7, #8

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Венета Новакова

    3 0 Отговор
    Те всички са извънбрачни.
    Не е модерно да са брачни
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Анонимен

    4 0 Отговор

    До коментар #4 от "Да се смееш ли, да ревеш ли...":

    Никой ли не забелязва кой е "автора" на статията - прославения КОВИД венцехвалител Тишо! Явно не му стигат бройките статии за дневното целеполагане и се е набутал в тематиката на Венито!
  • 9 Нашийник

    0 0 Отговор
    Не знам дали си говорите във „Факти“, статията е е дума по дума същата отпреди месец.