Last news in Fakti

19 Септември, 2022 13:28 4 775 10

Какъв хонорар взима Ненчо Балабанов?

  • ненчо балабанов-
  • хонорар-
  • актьор-
  • комик-
  • комедиант

Комикът ще забавлява гостите на пловдивски хотел в новогодишната нощ, за което ще прибере колосален хонорар

С наближаването на зимните месеци въпросът къде ще прекараме Нова година виси над всички нас с пълна сила. По-предвидливите си правят планове и резервации още през септември месец и заради това вече ни заливат реклами и предложения за празничния купон в края на годината. Едно от най-промотираните предложения е за Ненчо Балабанов. Комикът ще забавлява гостите в хотел близо до Пловдив.

Кувертите за 3 нощувки варират между 1815 лева или 605 лв. на нощ, което е най-евтината опция. Най-скъпият вариант е 3180 лв. или малко над 1000 лева за вечер, като това е пакет само за един човек. За тази цена спокойно можеш да празнуваш и почиваш 7 дни в Тайланд, пише "Уикенд".

Родните тур оператори и собственици на хотели понякога съвсем се оливат в описанието на 5-звездния лукс и увеличават цената на "удоволствието“ до колосална сума без особена причина. В крайна сметка, за всеки влак си има пътници - колкото и да се изненадваме от надутите цени, очевидно има хора, които са склонни да ги платят.

Звездата от "Ол инклузив" ще прибере 10 бона, за да весели гостите в хотела в новогодишната нощ. Актьорът в момента събира пари за сватбата, която стяга. Очаква се съвсем скоро комикът да се венчае за любимата си Катрин Русева. Миналият уикенд красавицата вдигна моминско парти с най-добрите си приятелки и се очаква двойката да се врече във вярност на до края на септември. Това е втори брак за Ненчо, който има един с преподавателка по музика Ралица, с която са разведени отдавна. От връзката им комикът има 16-годишен син Богомил, който със сигурност ще е шафер на баща си на втората сватба.

Катрин е 13 години по-млада от Ненчо, двамата дълго криха връзката си, докато се убедят, че са един за друг. След пътуване до Дубай през зимата, най-добрият имитатор на Бойко Борисов обяви, че отново има жена до себе си, която работи като търговски консултант в една от най-големите автомобилни компании. Ненчо предложи брак на любимата си преди няколко месец.

"Не съм се чувствал романтик, но направих нещо много романтично", призна преди време актьорът и сподели, че преди предложението за брак за първи път от години, изпитал сценична треска. Пръстенът бил подарен по време на почивка в Гърция, а Катрин до последно не предполагала, че ще го получи.

Балабанов е известен със слабостта си към красиви жени. Най-дългата му връзка с известна мадама бе тази с певицата Йоана Драгнева. Двамата изкараха няколко години заедно, като се разделиха заради системните изневери на актьора. След това плейбоят мина и през леглото на Симона Пейчева, но не издържа дълго на харчовете ѝ и се разделиха, а гимнастичката си намери далеч по-заможен мъж.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Запознатата

    1 0 Отговор
    На Ненчо самолета е винаги 6:30!
  • 2 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    4 0 Отговор
    А нещо за ежедневната минимална месечна заплата , която дават на водещия в сутрешния блок на телевизията на СеРеУ у нас ‼️‼️‼️‼️
  • 3 Човек за реализации

    3 2 Отговор
    Какво значение има колко лв. м е хонрарът ?
    Гледайте си в своите ЧИНИИ, а не в чуждите !
  • 4 Ели Енчева

    15 0 Отговор
    Не ме интересува какъв хонорар взима Ненчо Балабанов. Интересува ме колко ще вдигнат пенсията на баба ми,че не издържаме вече на тия цени?! Миналата седмица само за лечението и лекарствата й дадохме около 1200 лева.

    Коментиран от #10

  • 5 Ще им бъде тъпо и скучно

    12 1 Отговор
    Преди години имахме служебно парти и го бяха поканили уж да ни забавлява, но ни приспа! Освен да се прави на Борисов и да изпее някоя италианска песен друго не може!
  • 6 Алекс83

    2 0 Отговор
    Какво те интересива, Марийо??
  • 7 майстор

    2 0 Отговор
    Значит Симона Пейчева си е търсила батко-банкоматко.
  • 8 Иванов

    2 2 Отговор
    Ауууу само 10000 Ненчо ама много малко бе,прецакал си се,за какво занимавате хората колко хонорар Шел да взима,някой хора имат далеч по важната грижа да оцелеят поредната есен и зима,под управлението на комунистите начело с радев-йотова,и сега направете грешката да вкарате я парламента още от тях като възраждане, възход ,и то глава не се чудете защо живеете зле.
  • 9 чУвал или чувАл

    4 1 Отговор
    А какъв хонорар е взела Борислава Йовчева - мис Бикини , за това , че е забавлявала Бойко от Банкя ? Къща в Барселона , бутик за дрехи , имение в Дубай ? Хайде де ! Пишете и за това . Би било интересно четиво !
  • 10 Баба Меца

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "Ели Енчева":

    Ели , права си ! Проблемът е , че баба ти има чекмеджета , но са празни . За разлика от тези на ТИКВЕния човек ! Мислиш ли , че на него му пука колко са лекарствата , тока и храната , щом шкафчетата му са пълни ?