Last news in Fakti

20 Септември, 2022 09:08 1 524 7

Първа победа в териториална битка за Непобедимите в "Игри на волята"

  • непобедими-
  • игри на волята

Непобедимите показаха изключителни индивидуални качества, но и добра работа в екип

В епицентъра на силна буря с ураганен вятър Непобедими, Безстрашни и Супергерои се впуснаха в оспорвана битка за територия на Арената на “Игри на волята: България”. Един по един състезателите от всяко племе преминаха по тежко трасе, за да извоюват клетка, която се превърна в основен елемент на играта.

Непобедимите показаха изключителни индивидуални качества, но и добра работа в екип, което им осигури първото място и ключа от Резиденцията.

Касим се оказа слабото звено за Супергероите във физическата част на битката и коства на отбора си сериозно забавяне, но след неочакван обрат племето изпревари всички останали и достигна първо до финалния пъзел. След пореден провал на Касим, обаче, сините останаха трети и се завърнаха на Дивата Река. Въпреки първоначалната преднина на Безстрашните, те достигнаха пъзела последни, но успяха да се концентрират и да завършат на второ място. Това им гарантира покрив над главите и прехрана, която ще изкарат с труд на Стопанството.

Непобедимите посветиха победата си на нова в ера в играта, която започват след елиминацията на Куков. Сред охолството на Резиденцията, те продължиха да планират дългоочакваното присъединяване на Алекса. На Дивата река загубата на Супергероите беше белязана от много сълзи и самосъжаление от страна на Касим. Племето му се обърна срещу него, недоумявайки какво му попречи да нареди пъзела.

Традиционно бяха избрани и капитаните на отборите в новата седмица. След дискусия помежду си, Непобедимите се довериха на Георги. Равенството при гласовете на Безстрашните повери финалното решение на Валери, който предаде капитанската щафета на Лефтеров. При Супергероите Виктория и Мани кандидатираха сами себе си, но по-голямата част от племето подкрепи номинацията на Виктория.

Кой участник от племето на Резервите ще победи останалите и ще се присъедини към Непобедимите? Дали Елица ще се събере с Алекса? Кой ще спечели капитанската битка? Дали ще избере предимство за съотборниците си, или примамлива награда за себе си – всеки ден да получава закуска, обяд и вечеря, независимо от територията, която обитава? Разберете отговорите на тези въпроси утре вечер в 21:00 ч. по NOVA.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 КОТарАК

    1 13 Отговор
    не съм гледал телевизия от 20 години може би..но такива ,,предавания може да представляват интерес като изследване на популацията

    Коментиран от #3, #5

  • 3 АМИ

    16 1 Отговор

    До коментар #2 от "КОТарАК":

    дреми му на някой гледаш или не
  • 4 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 8 Отговор
    ЧЕСТИТО
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 ха ха

    2 8 Отговор
    При червените само Мирослава носи някакъв умствен багаж.Останалите са гола вода.От този сбирщайн при сините само Гого е ЧОВЕКЪТ.Касим ако има малко останало достойнство да си тръгне сам след двойния си провал снощи.Жълтите се самоизяждат,Жени е отврат характер.Мъжете там са ОК.Само егото им е голямо.

    Коментиран от #7

  • 7 *****

    7 2 Отговор

    До коментар #6 от "ха ха":

    Господине/госпожо/госпожице, Вие да не сте парализиран/а и на легло?
    ПП. Мене (не без огромно усилие на волята) само подобно форсмажорно обстоятелство би ме принудило да погледна въпросната без (с)измислица...