21 Септември, 2022 11:45 4 155 36

Жена предложи брак на приятеля си, а социалните мрежи я порицаха (ВИДЕО)

  • предложение за брак-
  • мексико-
  • социални мрежи-
  • неодобрение

Според голяма част от потребителите направеното предложение е в разрез с установените традиции

Жена предложи брак на приятеля си, а социалните мрежи я порицаха (ВИДЕО) - 1
Снимка: Shutterstock

Жена предложи на приятеля си да се оженят по време на посещение в археологическия комплекс Теотиуакан в Мексико, което предизвика вълна от реакции в социалните мрежи.

Според голяма част от потребителите направеното предложение е в разрез с установените традиции, според които мъжът е този, който трябва да поиска ръката на своята дама, а не обратното.

Докато се разхождат из древната местност, жената ненадейно пада на коляно и предлага на приятеля си да се ожени за нея, на което той отговаря с "да", след като успява да се отърси от първоначалната изненада, пише novini.bg.

Щастливият момент на тази вече сгодена двойка беше запечатан и споделен в социалните мрежи, което предизвика сензация. Според по-консервативните потребители обаче това е неуместно, докато други не обръщат чак такова сериозно внимание кой на кого е предложил, а просто им пожелават успех и семейно щастие.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Соваж бейби

    8 10 Отговор
    За мен също е под нивото на една жена ,която има самоуважение !Гледах такава драма в LEmpire du bling по Netflix, реалити сериал проследява богати азиатци и американци от азиатски произход, търсещи забавление,та втори сезон едното момиче предложи брак на приятеля си ,след няколко общи деца и дълго чакане ...Всеки луд с номера си и да не забравяме че "Животът е болница, в която всеки болен гори от желанието да си смени леглото. Този тук иска да страда до печката, онзи мисли, че ще оздравее, ако е до прозореца.... "ШАРЛ БОДЛЕР
  • 3 провинциалист

    23 4 Отговор
    Точно така се прави иначе къде е равенството на половете и демокрацията?
  • 4 Трак

    23 9 Отговор
    Браво на жената . Така се прави. Няма комплекси няма его и т н каквито комплекси за малоценност и вселенско его има ганьовицата. Ганьовица може само да се учи от това момиче .
  • 5 Точен

    14 1 Отговор
    Това ще го преживеем, важното е, че не го е изнасилила )) Да няма после и мъжко движение MeToo.
  • 6 Бруталягата

    7 21 Отговор
    Този няма никакво самоуважение. На негово място първо щях да я наритам хубаво, а след това щях да й взема пръстена и аз да й предложа.
  • 7 Дада

    16 15 Отговор
    Това в бул-гаристанката територия едва ли може да се случи. Тук Ганка си мисли че всички са й длъжни и че тя е единствената принцеса на света. Даже четем и коментари от някоя Ганка как видиш ли жената си подринвала самочуствието !!! Явно мъжете нямат самочуствие щом винаги те предлагат брак ?? Виждате ли за каква дискриминация говорим и за това какво е мнението на убитата ганьовица за мъжете. Ето защо българката е една от най големите отре-пки на света

    Коментиран от #9

  • 8 Студопор

    14 2 Отговор
    Който знае какво иска - да си каже! Тия измислени правила, дето той трябва да й предложи са глупости.
    Тя го чака да й предложи, пък той не иска, пък тя не знае, че той не иска, той не знае, че тя иска... Айде де! Латино сериал.
  • 9 Соваж бейби

    7 7 Отговор

    До коментар #7 от "Дада":

    Ще се омъжиш ли за мен ? „В колективното несъзнавано, за хетеросексуалните двойки, винаги джентълменът задава въпроса.
    Жените са тези, които най-често искат развод (всъщност те са в основата на около три четвърти от спорните разводи), молбата за брак, от друга страна, остава прерогатив на мъжкия пол. Каквато и да е социалната категория или поколение, изглежда прието за всички.Доминик Пикар, психосоциолог, автор на „Учтивост, добри маниери и социални отношения“. По традиция мъжът е този, който отправя молбата, а жената е тази, която отговаря.
    Това е нещо, което е изключително ласкателно и по-възнаграждаващо, поради тази причина жените не искат да се откажат от него… и това продължава да бъде така. "Има си писани правила Рицаря на дамата ,примерно не рицарката на дамата или папеса вместо папа , защото баща ти не ти е майка ,.....явно клониш на тема жена предлага на друга жена .

    Коментиран от #11, #14, #19

  • 10 Анонимен

    4 3 Отговор
    ДънОооооооо
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 мани мани

    9 0 Отговор
    на снимката яка пи4кa, а от крeтeнясaлия туит все някви дебели грoзoтии и онлифенсърки пoрнaже дет праят
  • 14 Дада

    14 1 Отговор

    До коментар #9 от "Соваж бейби":

    Нито ние сме рицари нито ти си принцеса. Това го има само в приказките . Започвай да живееш в реалния свят. Нямаш каляска от тиква и света не се върти около теб. Борите се за равноправие ?? Ок тогава бъдете равноправни а не само когато на вас ганките ви оттърва

    Коментиран от #18

  • 15 Идън

    7 1 Отговор
    Съвсем нормален жест от страна на жената. Още в седми клас завлякох едно гадже до църквата да се венчаем... Обаче попът беше много смотан и искаше да присъстват кумове и родители. А родителите не даваха и дума да става за това гадже... Ако Онзи на небето е дал благословията си, няма значение кой предлага и нищо не може да ги раздели .

    Коментиран от #17

  • 16 за нищо не ставате

    2 6 Отговор
    Затова жените ще управляват!
  • 17 Онзи

    1 0 Отговор

    До коментар #15 от "Идън":

    Ако ви беше дал благословията си, нямаше да има необходимост да бързате толкова!

    Коментиран от #21

  • 18 Соваж бейби

    8 2 Отговор

    До коментар #14 от "Дада":

    Подкрепям те на 50% ,заплатите на жените да се изравнят с тази на мъжете .Наясно съм в кой век живея ,колкото и да спорим мъжете и жените са различни дори и на психическо ниво ,жената е по чувствителна ,романтична ,нежният пол ...мъжа е друга порода уеш ,нали знаеш поговорката за главата и врата кой кой е ?Дамите раждат ,отглеждат деца ,мъжете имат другия задължения не може да има на 100 % равенство .На практика има два пола които са различни с различна функция от Бог природата .

    Коментиран от #25

  • 19 Идън

    8 1 Отговор

    До коментар #9 от "Соваж бейби":

    ОТ рицар до рицар има огромна разлика. Имало е неоземлени рицари и рицари, които не владеят тогавашните оръжия. Имало е рицари - оръженосци- т. е . носят оръжието на истинския рицар. Само че истинските рицари са предпочитали да блестят и една тяхна броня е струвала около 40- 50 жени... И така те са можели да имат всяка жена. Не очаквай от истинския рицар да се върти около печката- да чисти с прахосмукачката или да гледа децата. Затова истинските жени търсят не рицари и принцове- търсят мъж.

    Коментиран от #23

  • 20 доктор филгууд

    1 1 Отговор
    сега обратното е модерно! ко са зверът потребителите.
  • 21 Идън

    0 0 Отговор

    До коментар #17 от "Онзи":

    Ние не бързахме, но и не се бавихме.
  • 22 ганю

    3 2 Отговор
    ами като е говедо тя трябва да свърши всичко
    да не питам кой ще е отгоре и кой отдолу
    абе секс му е майката
  • 23 Соваж бейби

    1 4 Отговор

    До коментар #19 от "Идън":

    Това са подробности ,слуки с този или онзи ,в днешно време няма рицари ,мъжо ти може да помага в къщи ,когато излезе на вън с приятели или на работа ?Историята е една и съща само че в различни епоки !Виж истински мъж не знам какво означава в твоите разбирания ,всички са истински от кръв и плът с изкючение на трансформираните .Отклоняваш темата и пишеш за черти и характер ....Ако някой иска да живее външен и звучен човешки живот, трябва да отвори само няколко прозореца на мозъка си и да остави останалите затворени,защото няма перфектни човеци било то мъж или жена .

    Коментиран от #26

  • 24 Идън

    3 1 Отговор
    Много красива снимка.Бих я озаглавила-,,Аз просто искам теб,,.
  • 25 доста си поомотал

    3 0 Отговор

    До коментар #18 от "Соваж бейби":

    спецификата на мъжете и жените, но ми допада линията ти. Няма нужда от 100% равенство. Двата пола са красиви в спецификата си и се допълват. Иначе би било много тъпо - нещо като хомосексуалните двойки.
    А заплатата по принцип е равна между мъжете и жените, но жените са заети в отрасли, в които заплащането е по-ниско - например на медсестрите. А знаете ли, че средната заплата в строителството в България е по-висока за жените отколкото за мъжете. Познайте защо.

    Коментиран от #27

  • 26 Идън

    4 1 Отговор

    До коментар #23 от "Соваж бейби":

    Не съм се отклонила грам... Истинският мъж може да е и рицар - и готвач - и чистач- и детегледач- и кавалер- и принц и още много други неща в зависимост от ситуацията. Не е редно да няма нищо за ядене- къщата да е мръсна- децата да реват и той да се прави на принц. Същото се отнася и за жената. И ако твоите прозорци са на мозъка вероятно понякога става течение... нормално е човек да се влюби 5-6 пъти, но никога не бих отворила нов прозорец без да затворя предишния.

    Коментиран от #28

  • 27 Соваж бейби

    0 4 Отговор

    До коментар #25 от "доста си поомотал":

    Въй въй въй Българио моя ,майчице мила що си ме родила там ,какво лошо напрвих Боже ?В България всичко е възможно ,страната на вълшебствата ,може да е вътрешна мазилка или лепи плочки и кърти мивки с един удър не знам ,а предавам се уеш !Допускам хипотетично през почивката са повикали жена за развлечение и са и платили ,математически според тарифата и надницата на стрителя е спечелила по голяма надница за деня
  • 28 Соваж бейби

    0 3 Отговор

    До коментар #26 от "Идън":

    Ми ето че не ме рзбра ,ок не става течение в главата ми направо урагани последвани с цунами .Просто си се вкопчила в образа от тип мъж ,такива които просто живеят ден за ден и не го вълнува семейство ...има такива.Обсебена си от това и този образ ти пречи да намериш сродната си душа, този страх те владее и ти виждаш във всеки мъж това ,дори и да е около теб няма да я усетиш така предполагам. Ромео и Жулиета са измислени герои ...Дори ти самата както и аз и другите човеци не можеш да дадеш ясен отговор дали няма да направиш отклонение с друг мъж/жена.Живота ти поднася много и различни ситуации ,като цяло човек винаги се учи дори и от собствените си действия .Изненадва те всеки ден с нещо ,така или иначе човек идва сам на този свят и си заминава сам ....

    Коментиран от #29

  • 29 Идън

    1 0 Отговор

    До коментар #28 от "Соваж бейби":

    Разбирам те прекрасно. Любов не се търси- нито сродна душа. То просто се случва. И понякога е взаимно. Не разбирам какво означава сродна душа или нечия половинка... Не навиждам фалшиви рицари паднали на колене и фалшиви принцеси докато им надяват пръстена,а на другия ден любовта е свършила- никой не иска да мие чиниите.

    Коментиран от #32

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Соваж бейби

    1 0 Отговор

    До коментар #29 от "Идън":

    Да обичаш означава да познаваш и приемаш собствените качества и недостатъци, но също и тези на партньора си, следователно, човек трябва да познава себе си, за да обича искрено друг човек.Има допълване ,нагаждане единия мие чинийте или аз пускам машината за миене на чинии ,кося тревата в двора даже и храстите подрязвам ,другият пуска прахосмукачката или ходи от сутрин до вечер на работа ,любовта е градивна тя се дава всеки ден .Хората сме различни всеки дава различно ,а ти искаш равна везна като 2+2 ми няма мила ...за разлика от истинската любов, страстта е емоция "любов от пръв поглед", чисто егоистично чувство, основано на фантазията на другия. Идеализира го и подхранва и ревността,следва обсебване . Страстната любов е мимолетна любов.Истинската любов не е бизнес договор: това е чувство на насилие, което излага и двамата партньори на опасност.Просто моята философия за любовта ,тя е енигма

    Коментиран от #34, #36

  • 33 На "приятеля " си ли предложила?

    2 3 Отговор
    Приятелите и приятелките са за приятелство. Хората за п0стелни упражнения имат друго име. Да ви го припомня ли?

    Коментиран от #35

  • 34 Идън

    0 0 Отговор

    До коментар #32 от "Соваж бейби":

    ,, Равна везна,, е именно когато се допълват и затова пиша в коментар 26. А се допълват по- успешно когато имат повече познания и умения и най- важното желанието. Любовта е енигма само за тези които не я познават. Любовта от пръв поглед съществува и може да е истинска- зависи от интуицията. Нито очите- нито тя са ме излъгали някога.
  • 35 Приятел за след вечеря

    4 1 Отговор

    До коментар #33 от "На "приятеля " си ли предложила?":

    Снощи с моята приятелка правихме приятелство докато ѝ сце... ъъъ, тъй не беше... приятелство, значи, до петляно време! Да живей културата и нейните разпространители!!!
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.