Last news in Fakti

21 Септември, 2022 13:31 1 302 3

Парис Хилтън издирва изчезналото си куче с помощта на частен детектив

  • парис хилтън-
  • куче-
  • издирва-
  • частен детектив-
  • изчезнало куче

Парис обяснява, че явно някой от хамалите, помагал на звездата да се пренесе в нова къща, е оставил вратата отворена и кучето е избягало

Парис Хилтън издирва изчезналото си куче с помощта на частен детектив - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Парис Хилтън полага неимоверни усилия, за да намери изчезналото си кученце, пише life.dir.bg.

В понеделник богатата наследница и водеща на подкаста "This Is Paris", сподели, че нейното чихуахуа Даймънд Бейби е изчезнало. Тя се оплака на феновете си и качи куп клипове и снимки, които показват специални моменти между нея и верния ѝ другар.

"Толкова ми е трудно да публикувам това, защото си губя думите", написа тя и обясни, че Даймънд Бейби е видяна за последно на 14 септември.

Тя разказа: "Бях на фотосесия и понеже се местим от една къща в друга, явно някой от хамалите е оставил врата отворена. Семейството и приятелите ми ми помогнаха и търсиха с мен в целия ми квартал, питахме от врата на врата, но все още не сме я намерили".

Бизнесдамата също споделя, че е наела детектив за домашни любимци и проучва дронове, които биха могли да ѝ помогнат да открие Даймънд Бейби. "Правя всичко по силите си, за да си я върна", признава тя. На стори в Инстаграм Хилтън показа хората, които ѝ помагат с издирването с дронове.

"Всеки, който някога е обичал домашен любимец и е загубил домашен любимец, ще разбере болката, която изпитвам. Сърцето ми е разбито. Плача, толкова съм тъжна и депресирана", написа тя. "Чувствам, че част от мен липсва и нищо не е същото без нея тук. Даймънд Бейби е моето всичко, наистина като дъщеря за мен. Бяхме неразделни, тя беше най-добрият ми приятел, винаги до мен", изхлипа още Парис.

Хилтън каза, че се колебаела дали да разгласи търсенето си на кучето, "защото хората могат да бъдат жестоки" и се тревожи за нейната безопасност, но сега е отчаяна и колкото повече време минава, толкова, смята тя, по-малка възможност има да я открие. "Всеки, който има съвети, или знае нещо по въпроса, моля да изпрати имейл на [email protected]", съобщава тя и уточнява, че предлага награда. Хотелската наследница има кучето от 2016 година.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хихихи..

    3 0 Отговор
    Въшла..Богата въшла..И чехълче да изгубиш,викаш ЦРУ и Интерпол..
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Фикус

    2 0 Отговор
    Мдааааа,поредното доказателство,че кучетата станаха по-важни от хората.