Last news in Fakti

2 Октомври, 2022 08:43 2 570 3

50 Cent гостува на "Ню Бояна"

  • 50 cent-
  • концерт-
  • ню бояна

Предстоящият концерт ще бъде впечатляваща комбинация от аудио-визуални елементи

50 Cent гостува на "Ню Бояна" - 1
Снимкa: Shutterstock

50 Cent гостува на "Ню Бояна", съобщават от филмовото студио. Събитието е на 9 октомври.

Роденият в Куийнс, Ню Йорк, Къртис Джаксън пристига специално в София, за да се включи в Fashion Forge In Rome. С това се поставя началото на новия сезон на Film Forge - образователна и практическа програма за обучение на кадри и осигуряване на заетост в сферата на кино индустрията.

Предстоящият концерт ще бъде впечатляваща комбинация от аудио-визуални елементи, организаторите обещават истински спектакъл в пространството на Римския декор на филмовия център. Звездата идва с антураж от над 30 човека - екип, който ще отговаря за всеки детайл около гостуването му и изявата му пред българската публика.

В рамките на събитието ще бъдат представени и 30 модни дизайнери, които ще покажат своята работа под формата на моден спектакъл. Основен партньор и съорганизатор е Code Fashion TV.

Film Forge е програма за практическо обучение, в която "Ню Бояна" влагат много средства, усилия и любов, разказват от студиото. Тя е фокусирана върху всеки един аспект от кинопроизводството и дава шанс на младите кино любители и ентусиасти да се докоснат до реалния работен процес в сърцето на едно от най-големите филмови студиа в Европа. Сред дисциплините, които могат да избират участниците в програмата, са всички възможни дейности - от грип, през осветление, грим и костюми, до производството на реквизит и други.

"Търсенето на кадри е истинско предизвикателство и за нас е от огромна важност да покажем на младите хора, че перспектива има и всичко е в техни ръце. Ние вярваме, че талантливите българи трябва да останат в България. Film Forge осигурява именно такава възможност, защото киното се нуждае от разнообразен вид специалисти в различни сфери. Идеята е да вдъхновяваме, да обучаваме, да създаваме способни и ентусиазирани, можещи специалисти. За нас, Film Forge е социална кауза и тази година ще се опитаме да достигнем и до най-отдалечените кътчета на България, за да открием онези, които утре ще правят филмите, които всички обичаме", казва Ярив Лърнър, директор на "Ню Бояна".


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ехаа

    11 1 Отговор
    Вие го изкарахте тоя рапър по велик от Павароти бе...

    Коментиран от #2

  • 2 Епааа

    7 0 Отговор

    До коментар #1 от "Ехаа":

    Модерен черен.....
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.