2 Октомври, 2022 11:03 4 432 2

Джордж Клуни и Амал разказаха за брака си

  • джордж клуни-
  • амал клуни-
  • брак

Клуни отново си спомни как, преди да срещне Амал, е бил заклет ерген и дори си дал обет никога да не се жени

Джордж Клуни и Амал разказаха за брака си - 1
Снимкa: БГНЕС

Джордж Клуни и съпругата му Амал попаднаха в обективите на фотографите, когато отидоха да отпразнуват осмата годишнина от сватбата си в Ню Йорк, пише БГНЕС.

За среща Амал Клуни избра пола с анималистичен принт с шарка на зебра и черна блуза, а образът ѝ бе допълнен от сандали Balmain. Джордж Клуни излезе в класически черен костюм и черна риза.

Джордж и Амал Клуни също дадоха съвместно интервю за CBS и говориха за срещи, брак и деца - двойката отглежда 5-годишните близнаци Ела и Александър.

Клуни отново си спомни как, преди да срещне Амал, е бил заклет ерген и дори си сал обет никога да не се жени. Актьорът обаче се ожени на зряла възраст: на 53 години. Сега е на 61 години, а съпругата му е на 44 години.

„Тя ме очарова в мига, в който влезе през вратата. И най-интересното беше, че не знаех дали ще ме хареса. Тя е толкова необикновено забавна, умна, красива, прекрасна жена и аз бях много влюбен в нея “, спомня си Клуни.

„Срещнах го и си помислих: толкова се радвам, че има някой като него на света. Но не мислех, че ще прекарам живота си с него и ще имаме това невероятно семейство. Той ме изненада”, призна Амал.

„Това съсипа живота ми! Той беше толкова лек, а сега имам близнаци, които тичат насам-натам!” добави Джордж Клуни.

Съпругата на Джордж Клуни не е свързана със света на шоубизнеса: тя е висококвалифицирана международна адвокатка и ръководителка на правозащитна фондация "For Justice" заедно със съпруга си.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 пье шу

    2 3 Отговор
    чел съм някъде, че го гласят за президентин наш джооджи...
    тая схема се наложи и работи безотказно. големите интернационални чорбаджии имат нужда от лице, за да контролират популацията, не от мозък.