Last news in Fakti

2 Октомври, 2022 19:23 4 083 3

Нова двойка водещи на "По света и у нас" от утре

  • водещи-
  • по света и у нас-
  • новини-
  • бнт

Водещият Даниел Михайлов слиза временно от екран

От понеделник (3 октомври) централната емисия новини "По света и у нас“ по БНТ 1 ще има нова двойка водещи. Филипа Огнянова и Костадин Филипов ще споделят важното на зрителите всяка вечер от 20:00 ч., като ще се ротират всяка седмица с другия тандем на централната емисия "По света и у нас“ – Аделина Радева и Даниел Чипев.

Водещият Даниел Михайлов слиза временно от екран, за да поеме по нови професионални предизвикателства. Екипът и ръководството на Българската национална телевизия му пожелават здраве и успехи на новите хоризонти.

Емисиите "По света и у нас“ утвърждават Българската национална телевизия като лидер в новините и публицистиката с професионализъм, обективност и отговорност към обществото. От 1960 г. новинарските емисии "По света и у нас“ запазват името си непроменено, а водещите се превръщат във вдъхновение и еталон за подражание на поколения зрители и колеги журналисти.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    5 2 Отговор
    Тоя Коста не е мръднал. Добър ген.
  • 2 Психично болния дърт санитар от махалата

    2 1 Отговор
    За, кво да мръдне, да, не е от,, махалата,,...ами ,, хрускай,, го, ама пак по малък от тебе...!
  • 3 Филипс Македонски

    0 0 Отговор
    А освен новините на майчин и лелин език, кога ще има и новини на македонски?