Last news in Fakti

3 Октомври, 2022 07:35 5 877 8

Дидо от "Д2" напусна "Фермата" след жестоко падане

  • дидо от д2-
  • фермата

Дидо и Радо направиха не просто битка, а истинско шоу

Вокалистът на „Д2“ Дидо се раздели с мечтата си отново да спечели 100 000 лева от "Фермата". Музикантът, който стана шампион в четвъртия сезон на предаването, беше отстранен от Радо, капитана на баскетболния Локо София и един от най-силните мъже в тазгодишното риалити.

„Опонентът ми е спортист, дисциплиниран, с повече хъс, по-млад и по-издръжлив. Истината е, че е страхотен играч и просто си ме опатка“, заяви с усмивка рокаджията преди да си тръгне.

Дидо и Радо направиха не просто битка, а истинско шоу, като стовариха бомба от адреналин, тестостерон и мъжка амбиция на Арената. Дидо падна от движеща се каруца още в първите минути и жестоко удари гърба си върху дървените релси, но въпреки болката продължи напред. Музикантът показа страхотна мощ и издръжливост и при цепенето на талпи.

Опонентът му обаче демонстрира по-голяма точност и смайваща скорост при рязането на летви. Радо се оказа по-концентриран и хитър и при дърпането на въже, принуди опонента си няколко пъти да загуби баланс и, в крайна сметка, го отстрани от „Фермата“ с 11 на 4 в един от най-зрелищните дуели за всички осем сезона, пише show.blitz.bg.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Ами

    11 2 Отговор

    До коментар #1 от "мда":

    Хляб и зрелища. И понеже леба е скъп, остават зрелищата
  • 3 Вай вай вай

    9 1 Отговор
    И кво ще правим сега ние читателите на Факти ? просто ужасТ. Дидо бил паднал абе внимавай малко де
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този пък

    7 1 Отговор
    Където не го,, сееш,, там,, никне,,..... Дидо икебаната, по приятен от него...!
  • 6 дани

    5 1 Отговор
    тоя икато певец е голямо нищо и като реалити играч е пълна нула кой и защо реши че това нищо требва да бъде медийна звезда в българия
  • 7 Украинка

    1 0 Отговор
    Голямо самочувствие без покритие
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.