Last news in Fakti

4 Октомври, 2022 09:14 1 967 9

Роби Уилямс обеща „много секс и наркотици“

  • роби уилямс-
  • филм-
  • пороци

Подробности за предстоящия документален филм на звездата

Роби Уилямс обеща „много секс и наркотици“ - 1
Снимкa: Shutterstock

Роби Уилямс обеща „много секс и наркотици“ в бъдещия документален филм за живота му. 48-годишният британски певец сподели пред Daily Mail подробности за предстоящата продукция на Netflix, снимките за която все още не са започнали, но щели да протекат без каквито и да било ограничения, пише segabg.com.

„Филмът ще бъде пълен със секс, наркотици и психични заболявания. Никакви правила! Повечето хора в такива случаи искат да създадат някаква изчистена версия на себе си, защото се страхуват да не разкрият прекалено много от реалния си живот. Зрителите могат да забележат това, а аз самият като зрител не реагирам много добре на подобни неща, така че няма да го направя“, заявява бившият солист на Take That.

Изданието разказва в аванс, че част от снимките ще протекат в имението на певеца в лондонския Кенсингтън, което струва 17,5 милиона паунда. Той ще има контрол над съдържанието на продукцията. Въпреки това Уилямс подчертава, че създателите са „много, много големи късметлии“, тъй като има намерение да разкрие себе си повече, отколкото всеки друг се е разкривал“.

Макар да говори охотно за годините, през които е бил зависим от алкохола, дрогата и храната, Уилямс отбелязва, че не планира да разреши използването в продукцията на четирите му деца от неговата съпруга, американската актриса Айда Фийлд: 9-годишната Теди, 7-годишния Чарлтън, 3-годишната Колет и 2-годишния Бо. „Не мисля, че децата ще бъдат въвлечени. Вместо това ще дам твърде много информация за вътрешната работа на ума си“, казва той.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ПиПи

    10 1 Отговор
    Ингилизки ценности ли са тези робинуйлямовските или Содом и Гомор ще се изчервят от срам?
  • 2 Ха Ха

    6 1 Отговор
    Обикновено тия, дето им е широко около врата, ги стяга шапката.
  • 3 Карам наперкан

    7 0 Отговор
    Обещал много наркотици, той ако знае колко много наркотици има в България ще дойде тук да живее
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Каквото и да,, обещае,,

    0 0 Отговор
    Добър е, особено очите му са прекрасни.....харесвам го като певец...!
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.