Last news in Fakti

4 Октомври, 2022 13:15 1 739 12

Забавен тест разкрива какви промени ви очакват тази есен

  • тест-
  • есен-
  • промени-
  • тиква

Изберете си тиква и вижте какво ви очаква

Забавен тест разкрива какви промени ви очакват тази есен - 1
Снимка: Shutterstock

Свързваме есента с падащи листа, земни цветове, ухание на канела и разбира се – с тиквите. Тиквите могат да бъдат освен основа за нещо вкусно, също така и чудесна есенна декорация. Днес споделяме с вас един забавен тест. Пред вас има три тикви – черна, златна и бяла. Всяка една разкрива какви промени ви носи есента, но също така ви носи и съвет. Изберете си тиква и вижте.

Черна тиква

Изборът ви на тиква разкрива, че есента ще ви донесе много важен урок. Изпитания няма да липсват, но те ще са необходими, ако искате в живота ви да се случат положителни промени. Може би е настъпило време, в което да напуснете зоната си на комфорт.

Есента за вас е подходящ период за получаване на нови знания, придобиване на нови умения, които ще ви помогнат да постигнете целите си. Ако на пътя ви има трудности, знайте, че те са временни, но някои от тях може да се окажат нови възможности, нови врати, които да ви донесат дарове.

Златна тиква

Докато за някои есента е сезон, който свързват с дъжд, мрачно време и меланхолия, то вие определено няма да имате подобни настроения. Златна е есента за вас, която ви носи много хубави промени, повече креативност, хъс за успехи.

Есента ще бъде идеалният период за вас да изживеете нещо ново, може би дори да пътувате за кратко някъде. Ще имате смелостта да започнете нещо ново, да поемете в посоката, която желаете. Най-хубавото е, че увереността ви ще нараства с всяка нова стъпка.

Бяла тиква

Изборът ви на тиква показва, че има вероятност да се борите по някакъв начин за свои права, за справедливост. Бъдете смели, защото есенното слънце ще ви огрее и стопли. Усилията ви в дадена област, добрите намерения, няма да са напразни, защото най-накрая ще постигнете това, за което мечтаете и за което работите от месеци. Важно е обаче да се пазите от интриги и да не се опитвате да стигнете до успеха, отстранявайки по нечестен начин конкуренцията. Есенните промени ще ви покажат, че добрата комуникация е ключова за успехите.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 не мерси

    6 1 Отговор
    Не искам тиква.
  • 2 Сменям си ник-а

    6 0 Отговор
    Изберете си тиква и вижте какво ви очаква.
  • 3 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 2 Отговор
    ТИКВИТЕ ВИНАГИ ПЕЧЕЛЯТ ЗАЩОТО ХОРАТА ГИ ОБИЧАТ!
  • 4 мда

    4 0 Отговор
    Че тя цялата страна е обзета от тикви, Дончев ни показа на картата за изборите. Толкоз много тикви не е имало никога в България.
  • 5 Никаква тиква няма да избера..!

    1 3 Отговор
    Черната да я изберат с,, мръсните,, души, златната я избират,, лъжовните,, бялата,, прасетата,, една,, проста тиква,, за какво ми е, цел живот се върти около мен...!
  • 6 Браво

    4 0 Отговор
    Ето това е интелигентен хумор и ирония!
  • 7 Поздравления за статията

    4 1 Отговор
    Най-после нещо умно във факти!
  • 8 Соваж бейби

    2 2 Отговор
    Това с тиквите е много реслистично наподобява на еврпейският народ ,който все още понася всичко се случва .Заради истински тикви които не знаят какво правят !
  • 9 123456

    2 0 Отговор
    Онзи ден я избрахме.
  • 10 Яжте,, тикви,, и четете

    1 1 Отговор
    Мартин Идън,, ограмотявайте се, може и за Яна Язова, не оставяйте да ви ограмотява,, съседа,, защото е много смешно....!
  • 11 Роза

    2 1 Отговор
    Интересен тест!Аз си избрах златната тиква и не съжалявам!Че за какво е тиква ,ако не е жълта и да наподобява злато?!
  • 12 хаберих

    4 0 Отговор
    Обичам печена тиква с мед и орехи. Може да не е златна на цена,но иначе да е жълта.