5 Октомври, 2022 15:31 9 317 8

Елен Колева с горещи лични признания (ВИДЕО)

  • елен колева-
  • актриса-
  • горещо-
  • лично-
  • признание-
  • димитър рачков

Актрисата отговори за доста пиперливи въпроси в новото шоу на Рачков

Елен Колева отново бе участничка в най-новото шоу на Нова телевизия, чийто водещ е Димитър Рачков. Актрисата разпали фантазиите на феновете си, признавайки пред водещия коя част от тялото си намира за най-секси.

"Дупето", заяви красивата актриса без изобщо да се замисли, обяздвайки големия бик в "Родео".

Елен беше напълно откровена и в още едно признание - имала е период в живота си, в който не е правила секс цели 9 месеца.

Личният живот на актрисата от години се следи зорко от светските издания. Тя придоби известност с любовта си с милионера Александър Найденов, собственик на известна марка за майонеза. Двамата имаха бурен романс, изпълнен с изневери, обвинения и скандали. След това Елен имаше връзка с писателя Калин Терзийски, която премина също доста бурно, припомня Дарик.

Неотдавна актрисата сподели снимки в социалните си профили, на които изглежда много щастлива в компанията на прошарен чужденец. "My man", пише Елен под снимките, загатвайки, че това е мъжът до нея сега, но този път тя реши да пази личните подробности за себе си, а не да ги обявява пред аудиторията, както правеше досега.



"Какво не би яла на първа среща", продължи с провокациите в предаването Рачков. "Нещо люто", смигна му звездата от "Забранена любов". И призна, че има любима песен от поп-фолк жанра - "Хабиби" на Азис.

Елен Колева също така не скри, че ѝ се е случвало да излезе от вкъщи без бельо.

"Кого на тази сцена би искала да видиш по прашки?", запита изненадващо водещия. Без изобщо да се замисля, актрисата се обърна към Рачков и му заяви право в очите "Теб". Но, когато дойде време да каже кого би си избрала да ѝ прави компания на самотен остров, Елен посочи Милко Калайджиев. Самият певец с палав мустак остана изключително изненадан от отговора.

Пиперливи признания имаше пред Рачков и от Деян Неделчев - Икебаната. Оказа се, че ексцентричният музикант е чувал за себе си слухове, че е лесбийка.

Останалите гости в "С Рачков всичко е възможно" бяха гимнастичката Симона Пейчева, Гергана Стоянова, Милко Калайджиев, Герасим Георгиев – Геро и Борислав Захариев, по-известен като Боби Турбото.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лора

    29 2 Отговор
    Пак глупости до безкрай!

    Коментиран от #6

  • 2 смока

    6 12 Отговор
    кат са глупости ги не чети.щом пишиш си у капана.

    Коментиран от #3

  • 3 Социологически проучвания

    21 0 Отговор

    До коментар #2 от "смока":

    Минавам само да видя до къде е стигнало падението на това нискостебленото объркано същество. Няма надежда да се оправи.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Не знаете колко ви ненавиждам

    6 0 Отговор
    Заради всички,, гадости,, като започнем от кекемеке..ленчету, пърха от радост, някой пиянгур дърт си е намерила пак...!
  • 8 Турбодизел

    2 0 Отговор
    Ееее, тамън се зарадвах, че спряха да го показват това некадърно биде и пак отнякъде…