Луксозен ресторант в Лондон вече е първият в града, който наема служител, който да храни клиентите с пищни гроздови зърна директно в отворените им уста, връщайки гостите обратно към славните дни на древен Рим и Гърция.
След като направи реклама на цяла страница в британския Sunday Times на 2 октомври, Bacchanalia — скоро отварящ луксозен гръцки и италиански ресторант в Мейфеър — бързо запълни единствената по рода си позиция с взискателни критерии, според Indy100.
Работникът на необичайната позиция трябва да има не само „великолепни ръце“, но и „основно владеене на гръцки и латински“, според обявата за работа.
„Бонусите включват редовен маникюр и най-добрата храна и вино“ , похвалиха се от компанията майка на ресторанта Caprice Holdings.
Richard Caring is hiring for a grape feeder at his new Mayfair restaurant, Bacchanalia. pic.twitter.com/d0IR6PKz9a
— Josh Barrie (@joshbythesea) October 3, 2022
Когато новината за странната работа се разпространи онлайн, интернет потребители бяха в недоумение колко реална е позицията.
„Чакай, това пародия ли е? Сериозен въпрос“, гласи един подигравателен туит.
„Мисля, че е безопасно да се каже, че обществото се справя доста добре“, пише сценаристът Карл Кинсела.
Други подходиха към това с чувство за хумор.
„Римските роби в момента се обръщат в гроба си, знаейки, че те са били първите хранещи с грозде в Лондон около 50 г. сл. Хр.“, пише журналистът Том Пашби .
Bacchanalia, чиято компания-майка, управлявана от Ричард Каринг, притежава луксозни ресторанти, включително Balthazar и Sexy Fish - и двата в Лондон, обещава да бъде „празник на изключителна гръцка и италианска кухня, изискани вина и изобилна веселба“.
Напиши коментар:
КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА
1 да бе
13:08 06.10.2022
2 Европейски ценности!
13:16 06.10.2022
3 Соваж бейби
13:23 06.10.2022
4 Венета Новакова
13:28 06.10.2022
5 Идън
14:25 06.10.2022
6 въпросче
15:33 06.10.2022