Last news in Fakti

6 Октомври, 2022 12:57 1 669 6

Луксозен ресторант търси човек, който да храни клиентите с грозде

  • обява за работа-
  • ресторант-
  • гърция-
  • италия-
  • лондон-
  • необичайно

Потребителите в мрежата се чудят дали обявата за работа е истинска

Луксозен ресторант търси човек, който да храни клиентите с грозде - 1
Снимка: Shutterstock

Луксозен ресторант в Лондон вече е първият в града, който наема служител, който да храни клиентите с пищни гроздови зърна директно в отворените им уста, връщайки гостите обратно към славните дни на древен Рим и Гърция.

След като направи реклама на цяла страница в британския Sunday Times на 2 октомври, Bacchanalia — скоро отварящ луксозен гръцки и италиански ресторант в Мейфеър — бързо запълни единствената по рода си позиция с взискателни критерии, според Indy100.

Работникът на необичайната позиция трябва да има не само „великолепни ръце“, но и „основно владеене на гръцки и латински“, според обявата за работа.

„Бонусите включват редовен маникюр и най-добрата храна и вино“ , похвалиха се от компанията майка на ресторанта Caprice Holdings.

Когато новината за странната работа се разпространи онлайн, интернет потребители бяха в недоумение колко реална е позицията.

„Чакай, това пародия ли е? Сериозен въпрос“, гласи един подигравателен туит.

„Мисля, че е безопасно да се каже, че обществото се справя доста добре“, пише сценаристът Карл Кинсела.

Други подходиха към това с чувство за хумор.

„Римските роби в момента се обръщат в гроба си, знаейки, че те са били първите хранещи с грозде в Лондон около 50 г. сл. Хр.“, пише журналистът Том Пашби .

Bacchanalia, чиято компания-майка, управлявана от Ричард Каринг, притежава луксозни ресторанти, включително Balthazar и Sexy Fish - и двата в Лондон, обещава да бъде „празник на изключителна гръцка и италианска кухня, изискани вина и изобилна веселба“.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 да бе

    7 0 Отговор
    и да им гледа грозните криви жълти зъби
  • 2 Европейски ценности!

    5 0 Отговор
    Явно си търсят чистофайник-леворезбар!
  • 3 Соваж бейби

    6 0 Отговор
    По голяма простотия не бях чела ,за работно място и ресторанта .А за тоалетната не търсят ли работници ,да ги подмиват ,да ги трият с тоалетна хартия ?След като ще има кой да хи храни ,може да ресторант за инвалиди с ампутирани ръце .
  • 4 Венета Новакова

    5 0 Отговор
    Ако клиентката е хубава, може и две смокини да заапи.....
  • 5 Идън

    2 0 Отговор
    Quo Vadis?Самите имена на ресторантите говорят за нещо повече... скрито под лукса.Не всичко,което блести е злато.
  • 6 въпросче

    2 0 Отговор
    Ще връщат ли робията тия недодяланите шмоци?