Last news in Fakti

7 Октомври, 2022 18:18 2 261 6

„Скалата“ най-накрая отговори на призивите, да се кандидатира за президент

  • дуейн джонсън скалата-
  • сащ

Филмовата и кеч легенда отдавна е приканван от почитателите си да влезе в питката за „Белия дом“

„Скалата“ най-накрая отговори на призивите, да се кандидатира за президент - 1
Снимка: БГНЕС

Дуейн Джонсън най-накрая реши да отговори на всичките призиви, натрупали се през годините, за да се кандидатира за президент на САЩ, но за съжаление на неговите симпатизанти отговорът му е отрицателен.

Това вън от сметките ми. Искам да обясня, защото това изисква да се чуят и причините. Обичам страната си и всички хора в нея. Също така обичам и да съм татко. Това е най-важното за мен, да съм баща, да съм номер едно, особено в дни, в които съм толкова важен за дъщерите си. Знам какво е да си на път и да си толкова зает, че да отсъствам с години, докато голямата ми дъщеря растеше в онези толкова ключови години от живота ѝ. Да съм изпълнителен директор звучи добре, но на първо място поставям това да съм татко. Толкова по този въпрос“, каза „Скалата“ пред CBS.

Кечистът се превърна в една от най-обичаните звезди от шоубизнеса, след като изгради страхотна кариера в Холивуд. Той дори е един от най-печелившките актьори в наше време, но очевидно е разбрал нещо, което мнозина от нашето поколение не са. Човек е добре да осъзнава силните и слабите си страни. Няма човек на света, който да е готов да се превърне във всичко, в което реши, когато му хрумне. Затова изглежда, че Джонсън ще приеме ролята си на родител по-сериозно, а междувременно ще подбира все по-внимателно публичните си изяви.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Соваж бейби

    9 3 Отговор
    Що да не пробва ,Зелински беше първият ,нямам идея с коя глава са мислили хората там но е факт !Те президентски избори и президент за нищо го нямат вече ,хубаво би било да избират икономисти и счетоводители че да се гледа келепира и икономиаката на държавите .На политическа комедия се нагледах тази година,край няма все още.
  • 3 Даааа

    7 0 Отговор
    Филмът "Идиокрация" отдавна се оказа документалистика.
  • 4 Офф-чар

    5 2 Отговор
    Ще гласувам за него! Велик!
  • 5 Ужас

    4 3 Отговор
    Явно на сатанистите им трябва марионетка,която да не разбира нищо от политика,но все пак да не страда от деменция и да се здрависва с въздуха...Той е актьор.Ще му плащат да си казва репликите просто.
    Толкова ли не може нормален си изберат?
  • 6 Някой

    5 0 Отговор
    "Филмовата и кеч легенда отдавна е приканван от почитателите си да влезе в питката за „Белия дом“
    Каква питка, бе? Тази статия е пълна с правописни грешки, да смее ли човек, да плаче ли?