Необходими продукти:
- лук - 1 глава
- олио - 100 мл
- домати - 4 бр.
- чушки - 2 бр.
- салам - 200 г
- яйца - 4 бр.
- захар - 1 ч.л. сол - на вкус
- черен пипер - на вкус
Начин на приготвяне:
В тиган загрейте олиото, нарежете салама на ивици и го запържете в него. Премахнете салама и прибавете лука и чушките, нарязани на ивици, поръсете с щипка сол и запържете до лека промяна на цвета им.
Смелете почистените домати в блендер и ги добавете при ястието, варите за около 10 минути, към края на варенето посолете и поръсете със захарта, разбъркайте. Прибавете запържения салам, чукнете яйцата в ястието и варите до желаната готовност на яйцата (рохки или твърди).
Свалете ястието и поръсете с черен пипер на вкус, пише Actualno.com.
Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 11 гласа.
Напиши коментар:
КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА
1 Този коментар е премахнат от модератор.
2 2020
10:57 08.10.2022
3 коййй
Кой измисля такива "ястия"?
14:49 08.10.2022
4 наоми
15:54 08.10.2022