Last news in Fakti

8 Октомври, 2022 20:03 948 2

Бирена халба на Ед Шийран от Октоберфест беше продадена за 1960 евро

  • ед шийран-
  • бирена халба-
  • октоберфест-
  • благотворителност

Купува я Големият съвет на Франкфуртските карнавални асоциации

Бирена халба на Ед Шийран от Октоберфест беше продадена за 1960 евро - 1
Снимка: БГНЕС

Бирена халба, използвана от певеца Ед Шийран на Октоберфест във Франкфюрт, беше продадена за 1960 евро в иБей, съобщи ДПА.

Купува я Големият съвет на Франкфуртските карнавални асоциации.

"Ще вземем ДНК от остатъка от бирата по стените на халбата и ще го клонираме, а след това Ед Шийран ще може да се присъединява към нас всяка година на Октоберфест", пошегува се говорителят на големия съвет Уве Форстман.

Сумата от почти 2 000 евро ще бъде използвана за финансиране на благотворителното строителство на ново училище в Доминиканската република.

Британският певец се включи в празненствата на Октоберфест със своя антураж след концерт. Шийран дори направи спонтанно изпълнение на сцената, облечен в кожени парнталони и държащ емблематичната халба щайн. 31-годишният изпълнител изпя своя хит "Perfect" и класиката на "Бекстрийт бойс" "Everybody".


Поставете оценка:
Оценка 1 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 откакто свят светува

    5 0 Отговор
    така ще е като има празноглавци ще има и хитреци които да им точат парите …
  • 2 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 1 Отговор
    ЧЕСТИТО