23 Октомври, 2022 12:15 3 587 16

Евгени Минчев пише книга за Ружа Игнатова

  • евгени минчев-
  • книга-
  • ружа игнатова-
  • one coin

Книгата ще се казва "Ружа - преди one coin"

Любовните терзания и фатална любов на Ружа Игнатова разкрива Евгени Минчев в книга. В поредица от лични срещи и разговори бизнес дамата е изповядала свои тайни пред светския лъв. Минчев ще разкаже всичко това, за да представи своята приятелка не като фатална измамница, а като обикновен човек с проблеми и любовни драми. Лордът вече е почти готов със спомените си за издирваната бизнес дама, която е обвинена в най-голямата измама в съвременната история - над 4 милиарда долара.

Игнатова се издирва от ФБР и Интерпол от 2017, но продължава да е в неизвестност.

Книгата ще се казва "Ружа - преди one coin" и разказва подробности за живота на Игнатова във времето, в което империята на криптокралицата бележи невиждан възход. Ружа организира партита за десетки хиляди долари по цял свят. Минчев е с нея по време на изискани приеми в Лондон, организира събития в огромния ѝ палат на родното Черноморие, дава ѝ награда "Бизнес дама на годината", съветва я как да се облича и как да се държи в обществото.

Самият Минчев досега не е говорил пред медии за своята приятелка.

"Търсили са ме и от международни издания", признава лордът. Той обаче усещал как всички искат от него да говори негативни неща за Ружа. Затова Минчев решава да напише книга, в която не е подведен от журналистически въпроси.

"Открих къщата ѝ в Созопол, пях на яхтата ѝ, отразявах това, което прави. Заведох я на Руския бал в Лондон, в чийто комитет съм, и я запознах с наследниците на руската корона Романови. Ядохме сандвичи, поръчахме си хайвер - нищо, което обикновен българин с определен статут да не може да си позволи. Толкова за Ружа", лаконичен е засега Минчев, предава "България днес".

Той е готов да разкаже как бизнес дамата искала да прави и своя марка козметика. Най-интересната част от спомените на Минчев се очертава да бъдат подробности за яхтено парти, организирано през 2017 година. На него са присъствали Преслава, Гери Никол и още 75 подбрани личности от родния елит, чиято самоличност засега се пази в тайна. Малко след партито Игнатова изчезва безследно, а в основата на заплетения казус според международни издания стои тайнствен млад мъж, а не съпругът ѝ.


Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Какво разбира

    12 1 Отговор
    този джендимен от Крипто?
  • 2 Лорд

    0 9 Отговор
    не Евгени Минчев, ЛОРД Евгени Минчев

    Коментиран от #4

  • 3 Любопитен

    13 2 Отговор
    1000 бройки да издаде! Да я подари на приятели! Тук пари за дърва нямаме, книгата на ""твореца"" ще купуваме! Смешно!
  • 4 Плебс

    10 2 Отговор

    До коментар #2 от "Лорд":

    Хахаха...,,ЛОРД",а с разпрани дънки -отпред,а за отзад и това в/у ,което са обути:)))
  • 5 Хаха

    16 2 Отговор
    Стига с тази Ружа бе господа, тя е Германски гражданин това че има български корени не значи че трябва да я натрапвате непрекъснато !
  • 6 барон Мюнхаузен

    11 0 Отговор
    лорда ще захлеби покрай Ружа
  • 7 Боклук

    14 1 Отговор
    Всички боклуци на хоризонта на България.Срам и позор.Стига ни занимавахте с такива човешки отрепки ,малко достойнство е нужно.Тази световна мошеничка,откраднала парите на хиляди хора,издирвана в цял свят и този ялов некадърник! Имайте милост към държавата и честните българи.
  • 8 На морето дупка

    12 0 Отговор
    Ха, ха… ял е хайвер, ама зелен. Той и без това цял живот това прави.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 100 пръцки

    11 0 Отговор
    Хвалипръцко и антигерой. За него нищо добро.
  • 11 Хм…

    8 0 Отговор
    Намерил за какво да пише и за кого да пише. Нататък няма да казвам…
  • 12 От името на

    2 0 Отговор
    "Любовните Терзания На Ружа Игнатова Част Втора" ще бъде посветена на престоя и в сливенският централен затвор.
  • 13 Свой

    2 0 Отговор
    Тоя, на какъв лорд се прави, че чак си вярва. Истината се крие в много стара поговорка дай на селянин власт и внимание и му гледай саира. Е този оръкнал се в София ватман се провъзгласи за ВИП. Боже я си прибери вересиите.
  • 14 Бай Х.

    0 0 Отговор
    Ружа от Оня свят: Ела Генчо, интервю ще дам, мек салам печелиш за награда!
  • 15 Гошо

    0 0 Отговор
    Тази е циганел. Цветелина стои зад нея. Не е нужно да си губим времето. Който имал, е дал и няма за какво да се сърдим.
  • 16 Родолюб фон Барух Ал Сабах дьо Муажон

    0 0 Отговор
    Ол ин уан. Всички европейски ценности в едно ! А сега вместо да мислите за Генчо и отздника му и загубеняците дето ги вкараха в койн системата идете на касата и си платете парното и тока докато тече промоциата с втечнената газ от нас! Благодаря.