Last news in Fakti

22 Ноември, 2022 09:31 9 414 3

Годжи е неузнаваем (ВИДЕО)

  • годжи-
  • килограми

Хитовият музикант от Ку-ку бенд е качил драстично килограми

Музикантът от Ку-ку бенд Георги Милчев - Годжи не е от най-активните в социалните мрежи, но пък последното му клипче отприщи вълна от коментари. Забавният музикант втрещи с външния си вид, а някои дори не успяха да го познаят.

Той е подходил с чувство за хумор при заснемането на любителското клипче и в действителност е забавно, но пък промяната във външния вид е осезаема и няма как да я подминем.

"Представям ви новите вталени ризи на най-модерната българска фирма "Мишлен", които са с отвори за проветряване", казва Годжи в клипчето. Ясно се вижда, че е издул корема си и видимо дрехата не е за неговите размери.

"Това Годжи ли е? Кога успя да качи толкова много килограми?! много е остарял, не можах да го позная", гласи един от коментарите в мрежата. Хитовият музикант от Ку-ку бенд е качил драстично килограми навсякъде, а запознати издават, че има здравословни проблеми, които го мъчат и е станал трудно подвижен, досущ като шефа си Слави Трифонов, пише show.blitz.bg


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 АМА...КАК ДА НЕ Е НЕОЗНАВАЕН....

    12 4 Отговор
    ВИЕ ДРАСКАЧИ ПРОСТО СЕ ЧУДИТЕ ОТ КЪДЕ ДА ИЗСМУЧИТЕ НЯКОЯ ПРОСТОТИЯ....ПРЕКАРАНА ПРЕЗ ВАШИТЕ МОЗЪЦИ СТАВА ОЩЕ ПО-НЕУЗНАВАЕМА ПРОСТОТИЯ....НО ИНАЧЕ ПРЕКРАСНО ВИ ОТИВАТ ПРОСТОТИИТЕ...ОСТАВЕТЕ ЧОВЕКА....ПРОСТО СТЕ ПРОСТИ....

    Коментиран от #2

  • 2 СПОКО БЯ,

    4 3 Отговор

    До коментар #1 от "АМА...КАК ДА НЕ Е НЕОЗНАВАЕН....":

    ГОЖИ☝
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.